Mondjuk ha átgondolja és tudatosan tudja, hogy nagy valószínűséggel az fog történni, de nem fél, akkor ok, ne tegye, de csak azért mert fosik és valójában fingja sincs arról mi fog történni...inkább próbálja ki, ha nem olyan, amibe belehalhat.
Mondjuk a fele ennek is csak fos politika volt egymást szapulják a közös gondolkodás helyett
, de az alap elképzeléssel egyetértek, sőt tagadjuk meg a visszafizetést
Mondjuk az alapja az kurva egyszerű, annyira, hogy fel sem fogtam elsőre, amikor pár éve megnéztem, hogy is lesz a pénz.
Ők is EU tag, juróval megspékelve.
.
.
..
inkább átadtam a iwiwnek.
ami érdekes volt kissé megent állítottma a telón mert egyre butább sebességgel csapódok neki a pattinóknak amik egyre butább magasságba küldenek amiből úgy robbanok bele az anyaföldbe..szóva keményítettem az első telón.
+egyethuzón + egyet a nyomón.
de a hosszú mentet közepe felé éretzem hogy a rumplikon ez már túl kemény ..a becsapódások viszont faszán tompítottak...de a rumplik szívják ki a véremet talán jobban
szóval a 45perc végén mondom vissza csavarom és hátha nem is kell állítani csak az elején...még a bemelegítő miatt kopogtattam fel a telókat..
hát nem.. úgy belecsapőódtam az egyik patintóba ezek után... onnan meg leérkezéskor kaptam olyat...na mondom akkor csak a nyomón +1 a húzón nem adok neki....hát azzal nem ugyan olyan bután dobok ki és ezáltal kissebb les za becsapódás is...
hát nem olyan keményen csapódtam be de még mindég szar volt..viszont a rumplikon meg jobb lett.
akkor csak a húzónak adtam egyet a nyomótól vissza vettem a +1et ...
ekkor nem olyan hülyén kidobott,de azért be is csapódtam a leérkezéskor... kissé, de a rumplikat mocskosjól tompította, finoman lágyan.
ugyhogy a végén cska vissz kellett rakni a huzóra is meg a nyomóra is ..ekkor a rumplikon már kissé túlkeménynek tűntek a telók de a pattintó katapulton meg élvezet volt ugrani...
akkor jutott eszembe a magic meg a többi hawasi féle telók...mit tudhatnak.. na azt hogy nem csak az egyiken jó vele menni hanem a másikon is..egyszerre mindenhol...azért az lyaú lehet.