Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na itt vol csak ha nem adfom át akkor letiltja a motorkázást..az meg nem lenne jó, mert akkor el kéne válni...ugye..az nem lenne jó mondom.
inkább átadtam a iwiwnek.

ami érdekes volt kissé megent állítottma a telón mert egyre butább sebességgel csapódok neki a pattinóknak amik egyre butább magasságba küldenek amiből úgy robbanok bele az anyaföldbe..szóva keményítettem az első telón.
+egyethuzón + egyet a nyomón.
de a hosszú mentet közepe felé éretzem hogy a rumplikon ez már túl kemény ..a becsapódások viszont faszán tompítottak...de a rumplik szívják ki a véremet talán jobban ...
szóval a 45perc végén mondom vissza csavarom és hátha nem is kell állítani csak az elején...még a bemelegítő miatt kopogtattam fel a telókat..
hát nem.. úgy belecsapőódtam az egyik patintóba ezek után... onnan meg leérkezéskor kaptam olyat...na mondom akkor csak a nyomón +1 a húzón nem adok neki....hát azzal nem ugyan olyan bután dobok ki és ezáltal kissebb les za becsapódás is...
hát nem olyan keményen csapódtam be de még mindég szar volt..viszont a rumplikon meg jobb lett.
akkor csak a húzónak adtam egyet a nyomótól vissza vettem a +1et ...
ekkor nem olyan hülyén kidobott,de azért be is csapódtam a leérkezéskor... kissé, de a rumplikat mocskosjól tompította, finoman lágyan.
ugyhogy a végén cska vissz kellett rakni a huzóra is meg a nyomóra is ..ekkor a rumplikon már kissé túlkeménynek tűntek a telók de a pattintó katapulton meg élvezet volt ugrani...
akkor jutott eszembe a magic meg a többi hawasi féle telók...mit tudhatnak.. na azt hogy nem csak az egyiken jó vele menni hanem a másikon is..egyszerre mindenhol...azért az lyaú lehet.
de lé hijján marad ez a gyári maszlag ami azért nem szar,de
Neje politika
http://youtu.be/kPHp-wXCtP4
Mi ez a hülyeség, hogy végig se hallgatja mit akar mondani, hanem élből azt hozza fel, hogy másnapra a HUN összeomlik?
Mindig azt mondom, amit jövőbeli félelem miatt nem akarunk megtenni a jelenben ott már bibi van, el kell gondolkodni rajta, mert lehet pont az a jó, a félelem ilyen helyzetben sosem jó tanácsadó Mondjuk ha átgondolja és tudatosan tudja, hogy nagy valószínűséggel az fog történni, de nem fél, akkor ok, ne tegye, de csak azért mert fosik és valójában fingja sincs arról mi fog történni...inkább próbálja ki, ha nem olyan, amibe belehalhat.
A Vona helyében fejbe rúgtam volna, mert belepofázik a mondandómba Mondjuk a fele ennek is csak fos politika volt egymást szapulják a közös gondolkodás helyett , de az alap elképzeléssel egyetértek, sőt tagadjuk meg a visszafizetést
Nekem az is új, hogy forint spekulásokat az NBH keresi, nem kell messzire menniük, remélem a MNB ben kezdik és leesik nekik a tantusz
ne ürlyítcs meg déw
hát ez polyén volt
az mc 4 +a 19colos felniből kivettem a számokat és azokat össezadtam..akkor találtma ki..de pont mind a kettő keréknél 23...

de semmi összefüggés csak polyénszinten...hogy az egyik kerék tizen kilences a Másik meg kettő hijján húsz=18as
ez is csak olyna vicktoros poén..ezektől bazsinak feláll...a szőrr ... ahát..án.

amúgy mocskos jó volt.
mondom ha már ott a két kerék és... mindég csak akkor mondom az egyikkel megyek 10+15perc bemelegítést...majd a másikkla a 45percet(az pont kellemes volt 3kor végeztem igy 15.30ra már a bölcsibe voltam a gyerekért...lenyugodva kiszíííva.
az asszony kiszakitotta a csákost délelőtt a motor meg befejezte délután.
át kell adnaom felsőbb hatalom megérkezett..aki irányítja a kocsirudam:-))annak.
mindjá jövök
Szóval 5 év alatt éhen halt 2,5 millió munkanélküli?
Szép kis ország ez a Németország
Egyébként, ha a bankrendszer meg a pénzvilág bedől, kizártnak tartom, hogy azt a németek észre sem veszik.
Az hogy a német állampapírokat vásárolják 0,3% kamatra valóban jelentheti azt, hogy azt gondolják stabilnak, viszont ha ebbe menekítik zsét az megerősíti azt, hogy a pénzvilág összeomlóban van. Na mind1, ez is csak okoskodás részemről, ehhez is hülye vagyok és kicsit összetettebb dolog ez ettől Mondjuk az alapja az kurva egyszerű, annyira, hogy fel sem fogtam elsőre, amikor pár éve megnéztem, hogy is lesz a pénz.
elfelejtettem elmondani azt a csekélységet hogy mindez egy 82 millios országban...
azért mert a német gazdaság olyan erős mint atom, elképzelni nem tudod menyire dűbörög...
még ezen a görög meg PIIGS válságosdin is ők keresnek a legtöbbet, közben meg tetszelegnek a világ felé hogy jajj de sokba van ez nekik igy meg ugy,, aha azota a német kötvényeket veszi mindenki ugy hogy 0,3% kamatot fizetnek rá, miközben az olasznak már 7-8 % kamatot kell adnia visszavásárláskor.

de mondok neke egy egyszeri példát mindenki vonja le a tanulságokat belőle, elég beszédes szerintem...

Frankfurter allgemeine zeitung -ban volt egy cikk a német ipar jelenlegi helyzetéröl, amiben leirták hogy 2005-ben a munkanélküliség kb 5 millio fő volt, mig 2010-ben 2,6 millio,
és mindezt ugy hogy közben beengedtek egy csomo kelet europai munkavállalot....
Előre is köszi az apróságot, amiket írkálsz
Jövőre remélem összejön, hogy némi gyakorlati tudást is össze tudok szedni nálatok
Sosem tagadom le, ha valamihez hülye vagyok, inkább megkérdezem, ha érdekel, sajna okoskodni is szoktam, de mindig hozzáteszem, hogy hülye vagyok hozzá
Jó motoroztál, az a lényeg
Dínó szeretnék lenni, elárulod, mijaza 23 egycség?
Zarándol mindig ilyen jókat ír
Szerintem a Maják nem voltak hülyék ezzel a 2012 es periódussal, az már egy másik dolog, ha hülyén értelmezi a Majákat a mai nép
Ki tudja mi lesz, majd kiderül.

Szerinted a németek miért nem borulnak meg, ha az EU megborul? Ők is EU tag, juróval megspékelve.
Gratulálok, akkor a karácsonyt már kint tölti együtt a család németben?
Szép estét!
remélem semmi baj nem lesz
az a majás dolog egy vicc... 2012 .jahhh persze

az ok prozaibb lesz, beindul az eus bedőlős lavina... domino effekt..

mondjuk neked németben nem lesz tul sok bajod belőle...
azt kell mondjam neked a fekete leves csak ezután jön még...
na azééé
Tsókolom
na,ezen beszartam Ilyet bammeg
na hály látom meg..vagy..tok.

déw tanúlj tínó,dínó lesz belőled van?

ma én si sokat tanultam..pl a 19colos kerék és a 18colos kerék pályára...25 percet menetem a 18as kerékkel majd 45öt a 19colossal...
hát volt különbség...nem kicsi

mondjuk a gumi sem ugyan az mert az edjik az egyel több volt mint a másik.a felni meg forditva
mer az edgyjik az mc4es volt a 19coloson=23 egycség
a másik mc5ös az a 18ason=az is 23 egycség.tehár végül is ugyan az a két kerék. . . ..
1/2 re a trélyfával. kibazsottnag a különbség a 19colos és a 18colos közt a pályán...a 19 colos javára.
pontosan annyival jobb a 19es a pályán mint a 18as a hegyi szopókban....
viszont a 18as az nagyon jól szedte kis a beszakadásos partokat a kanyarokban viszont kolbászolt.
19es meg nagyon pontosan kanyarodott viszont a leszakadozós durva részeken nagyon keményen ütötte a gépet.
amiben viszont nem tudtam dönteni az a homokos mandínerek voltak. a nagy terülő mc5ös az a homokkanyart nagyon homogénen vette..tolt szépen egyenletessen..a 19es az valahogy ..jobban lesüllyedt a homokban...buta mód rugta magát..
de összességében a gyorsabb körök a 19essel voltak, a kanyarodás i pontosság vitte a köridőket lefelé.

az mc4es kibaszott jól fog a füves kemény földön...de már nagyon berepedezett a kanyarodókörmök töve
ezt már lehet vinni a biharba..a szakilásra, mert a gumi kanyarodó része pályázáskor hamar megadja magát max 1-2 ilyen rályd és vége.. a sziklásba meg azért még pár motorkázást el lesz.

ez a kibaszott szutyi dolog. van egy jó gumi ami fog mocskossul a füvesben..de megadja magát a tizedik órában...mondjuk addig kap is a pofályának...de még a gumi nem kopott szinte csak 2-3mm-ert.

tudom tudom a kenda az szar (k 770),de ha annak a kanyarban nem szakadnak ki a bütykei akkor az ért a pályára ..jó nem?ide úgy sem kell az anyagnak tapadnia csak az hogy szakitson...
merthogy?mikor lesz megint világvége?
lemaradtam valamiről? 2012-ben ugye?
ki hitte volna hogy ilyen gyorsan elkel,mi?
holnap még itthon vagyok,kezdhetem áthordani anyumhoz a cuccaimat,annyival is kevesebbet kell majd
Hello!

Sztem mar vannak.

Pedig igazabol nincsenek nagy igenyeink.
fuu nagy gratula...

királyság, legalább nálatok is beindulnak egy kicsit a dolgok... hajrá.