Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali mindenki
Mi újság van motorosok? Szöges gumi kész van? Jön a hó

Az UFO-kat is azzal fogják mostanában
Napot!
te nem dolgozol?
média szakos ifju halgatonak jol elgurult a fantáziája, a "találjunk ki baromság hireket saját kutfőböl " cimű orán...

az bazzmeg halászhálo , sőt vetőhálo, meg az is hűje aki ezt elhiszi...
facebook mi a pálya ?
ez jo

amugy mi az a zsiwiw..?

aki nincs a fészbukon az nem is létezik... lehet arrol a szarrol is letörlöm magamat...
morgen!
tényleg beszarás kerülget Egyet a húzón,egyet a nyomón,azt akkora a változás ?nebammeg,mi van abban ?Ha erdőben jársz,kitanálom,Méz!?
Jó éjt!
Egye fene ingyen megmondom
Windows XP operációs rendszeren.
c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts fájl ba kell beleírni a
127.0.0.1 localhost sor után, hogy
127.0.0.1 iwiw.hu
és így el kell menteni
Majd újra kell indítani a böngésződet és volt IWIW, nincs IWIW Windows 7-en is megoldható, stb, stb.
Beszéljél Csikával, megvarázsolja neked jóra
Asszonynak meg mondjad, hogy az iwiw megszűnt, s elárulom a titkot, hogy tudod letiltani, ha begépeli, hogy iwiw.hu, nem fog bejönni semmi , de megoldhatjuk azt is, hogy ha ezt gépeli be, a sportmotor jöjjön be a gépeteken otthon
Melyik vagy te?
Ugyan már srácok, nem igaz, hogy nem ér semmit a politika

Komolytalannak tűnik, de ez viszont nem hülyeség, sőt ez a legjobb, amit eddig találtam: SUSKA
A probléma ott van ezekkel a "zárt" rendszerekkel, ha mondjuk forintért kell vennem benzint a MOL-tól akkor mi van?

Egyébként kurvára igaz, hogy azért nincs fejlődés, meg sok dolog azért nem halad, mert nincs pénz, nem pedig azért, mert nem lenne aki megcsinálná. Németország gazdaság dübörgésére is ez a magyarázat, ott nincs pénz hiány, s ez által tud dübörögni a gazdaság...
gratula jó hamar
én meg megyek veled ki , ott fogok fodrászkodni
Tanújjato vazze ,ne prolitikáljatok,ússe ér szart se
ne politizálj... .
motorizálj