Egye fene ingyen megmondom
Windows XP operációs rendszeren.
c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts fájl ba kell beleírni a
127.0.0.1 localhost sor után, hogy
127.0.0.1 iwiw.hu
és így el kell menteni
Majd újra kell indítani a böngésződet és volt IWIW, nincs IWIW Windows 7-en is megoldható, stb, stb.
Beszéljél Csikával, megvarázsolja neked jóra
Asszonynak meg mondjad, hogy az iwiw megszűnt, s elárulom a titkot, hogy tudod letiltani, ha begépeli, hogy iwiw.hu, nem fog bejönni semmi , de megoldhatjuk azt is, hogy ha ezt gépeli be, a sportmotor jöjjön be a gépeteken otthon
Ugyan már srácok, nem igaz, hogy nem ér semmit a politika
Komolytalannak tűnik, de ez viszont nem hülyeség, sőt ez a legjobb, amit eddig találtam: SUSKA A probléma ott van ezekkel a "zárt" rendszerekkel, ha mondjuk forintért kell vennem benzint a MOL-tól akkor mi van?
Egyébként kurvára igaz, hogy azért nincs fejlődés, meg sok dolog azért nem halad, mert nincs pénz, nem pedig azért, mert nem lenne aki megcsinálná. Németország gazdaság dübörgésére is ez a magyarázat, ott nincs pénz hiány, s ez által tud dübörögni a gazdaság...
Az UFO-kat is azzal fogják mostanában
az bazzmeg halászhálo , sőt vetőhálo, meg az is hűje aki ezt elhiszi...
amugy mi az a zsiwiw..?
aki nincs a fészbukon az nem is létezik...
Windows XP operációs rendszeren.
c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts fájl ba kell beleírni a
127.0.0.1 localhost sor után, hogy
127.0.0.1 iwiw.hu
és így el kell menteni
Majd újra kell indítani a böngésződet és volt IWIW, nincs IWIW
Asszonynak meg mondjad, hogy az iwiw megszűnt, s elárulom a titkot, hogy tudod letiltani, ha begépeli, hogy iwiw.hu, nem fog bejönni semmi
Komolytalannak tűnik, de ez viszont nem hülyeség, sőt ez a legjobb, amit eddig találtam: SUSKA
Egyébként kurvára igaz, hogy azért nincs fejlődés, meg sok dolog azért nem halad, mert nincs pénz, nem pedig azért, mert nem lenne aki megcsinálná. Németország gazdaság dübörgésére is ez a magyarázat, ott nincs pénz hiány, s ez által tud dübörögni a gazdaság...
én meg megyek veled ki , ott fogok fodrászkodni
motorizálj