a gyertyakép alatt.. a legfontossabb az utolsó sor...ki kell cserélni a gyertyát és előírt nomatékkal meghÚÚÚÚzni...nem úgy mint az asszonyt hogy csak úgy hanem mint a .....szomszédasszonyt rendessen ahogy birod.
pl nálam az a baj a gyertyaképpel.. mivel ég egyből eloltom.
fhoglalkozási ártalom.
ill munkaköri kötesesség. főleg igy akrácsonyidején.
ahogy mondá a gyertyák csontig égnek
akkó a ezek beszívták...mármint a thúlfejlett társadalmak.
a zsidesz is ezér veti vissza az országot...időt akar nyerni nekünk kár hogy már lassan ezer évet is nyeretek
Csak vigyázzál,mert ha megint szétfordul,ugyanott fogsz tartani ahol 1 hónapja! Ja,és természetesen a rossz lábad lesz az első,ami elakad.Ez így természetes!
csak itt a környéken van 20-30 enduro racer és ilyenkor ha egy helyen vagyunk mint báger elterjed a hír és akkor sokan kijönnek kocsival markolóval ......stihlfűrésszel...pályagyártás.....szalonnasütés bandázás...új lehetetlen nyomok kitalálása....felfutóverseny ....jó bál szokott lenni....
csak ófatosszan.
de a lélek gyógyulása az első !és onnan jön a testi eredetű elváltozások djódjulása!
amig valakinek a leleke sínylődik a teste csak amortizálódik...
zozi.
bálint lebukott. burokoltan DE elismerte hogy a négy tére vágyik a szive... mer örökölne.
akkor a kék télynek lőttek
petya.
mostmá érted?
az irásaimmal...ne próbálkozz az értelmezésel. imposible mission
olvass a sorok közt..mer van hely bőven.
ha magadhoz igazítod az a legjobb.ahogy zozi is mondja.
tehár ha úgy érzed lyaú lett a szegénységgel akkor (hogy visszábbvetted a thűt) akkor hagyd úgy . motorkázzál vele...ha a középsúberon lett akkor nagyon nem basztad el.
az 1.36os az majdnem olyan mint az 1.37 vagy 1.35ös...ugye?
a ktm 1.40- 1.60ig irja szinti jó olajjal..
én a 2000 évj ktmben 1.50essel jártunk a full homokpályákra (sx)
volt hogy csörgedezett a de a 1.40től is!
akkor próbáltam sűrőbbre de ugyna ugy ...aztán egycő csak elkeztem ezt a karburálást ... kisebb letta ff de a súberen adtam neki egyet.
na csörgés megszűnt!+ a felül elszegényitett keverékkel űberjó lett a verda...a gyertyaképet csak ezután nézegettem...jó lett.
szóval nem a ygertyához állitottam a karbit hanem a motorhoz meg a stilusomhoz(paraszt, ahogy zozi mondaná
és ebből elttegy olan gyertyakép ami...jó tehát a stilusom is jó?
eggen
akár a hét legelejétől.
a visszaugatás
ahogy mondták a seregben...a visszadurrogás
nem kalbulátol hiba.
az gyújtáshiba
fhoglalkozási ártalom.
ill munkaköri kötesesség. főleg igy akrácsonyidején.
ahogy mondá a gyertyák csontig égnek
az igazi gyertyakép...a etalon...a best...zeller
http://www.sportmotor.hu/motor...
a zsidesz is ezér veti vissza az országot...időt akar nyerni nekünk
csak itt a környéken van 20-30 enduro racer és ilyenkor ha egy helyen vagyunk mint báger elterjed a hír és akkor sokan kijönnek kocsival markolóval ......stihlfűrésszel...pályagyártás.....szalonnasütés bandázás...új lehetetlen nyomok kitalálása....felfutóverseny ....jó bál szokott lenni....
de a lélek gyógyulása az első !és onnan jön a testi eredetű elváltozások djódjulása!
amig valakinek a leleke sínylődik a teste csak amortizálódik...
zozi.
bálint lebukott. burokoltan DE elismerte hogy a négy tére vágyik a szive... mer örökölne.
akkor a kék télynek lőttek
ma én is sokat ugartok...főleg embereket itt a fórumon.
.
multkor már kiprobáltam a neoprén térdmerevitő, befér a thor térdgép alá... hálleluja az urban..
petya.
mostmá érted?
az irásaimmal...ne próbálkozz az értelmezésel. imposible mission
olvass a sorok közt..mer van hely bőven.
ha magadhoz igazítod az a legjobb.ahogy zozi is mondja.
tehár ha úgy érzed lyaú lett a szegénységgel akkor (hogy visszábbvetted a thűt) akkor hagyd úgy . motorkázzál vele...ha a középsúberon lett akkor nagyon nem basztad el.
az 1.36os az majdnem olyan mint az 1.37 vagy 1.35ös...ugye?
a ktm 1.40- 1.60ig irja szinti jó olajjal..
én a 2000 évj ktmben 1.50essel jártunk a full homokpályákra (sx)
volt hogy csörgedezett a de a 1.40től is!
akkor próbáltam sűrőbbre de ugyna ugy ...aztán egycő csak elkeztem ezt a karburálást ... kisebb letta ff de a súberen adtam neki egyet.
na csörgés megszűnt!+ a felül elszegényitett keverékkel űberjó lett a verda...a gyertyaképet csak ezután nézegettem...jó lett.
szóval nem a ygertyához állitottam a karbit hanem a motorhoz meg a stilusomhoz(paraszt, ahogy zozi mondaná
és ebből elttegy olan gyertyakép ami...jó tehát a stilusom is jó?
eggen
lehet továbbcseréli veled ..mondjukodaadod a 300 asodat....csak dögösebb egy 50 kubikcentiméteres modell...
tudod, barátság, testvriség, csajok megosztása, motor barát nevére irása .... ilyesmi..