Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már rakétavetőkkel is kereskedsz?
Vagy a középsőben mi van? Küldtek két teleszkóp szárat, hogy csinálj belőle telót?
Csomagolás technikák
ezt a vidit már vagy 3szor bevágtam..
http://www.youtube.com/watch?v...
de ez a mási kvéglet.. geci nagy csavarokkal ..csúszkál is a tetején de azért viszi is...a nagy hóban nem rossz
de itt mellette a sok variáció a szögesgumi készitésre.. ez a seggedi..ez épp sehol nem mutatja de az a legegyszerűbb minden talajtípuson nagyon tolós.... hosszúéletű.
akkor rályahibáztam...a coolva életbe
zozi
ezer variáció van szögesgumiból.
itt van pl a gagyi változat...lálytfos ahogy szok mondani.
ez 5mm es kilógó csavarfejek..és már ez is olyat dolgozik a hóba jégbe hogy atom lehet vele menni.
képzeld el ezt 15mm re kiálló csavarokkal.
30mm vagy 35ös kell neked..ha zsir úly a gumi akkoor 35 hamár 2-3mm kopott akkor a gumi.... bőven jó a 30mmes is..csak 8.8as legyen a kapupántos csavar!
http://youtu.be/KZOpME9u5eI
Aki kicsit hasonlit George Cloonlyra? esténként szemüveges,fáj a térde,szereti a radlert és a fincsi anyukákat))))
az nem kakukk... nagyon gyanús hogy egy almádi motoros... valami BB azaz brutale B...int
az utolsó kép a kakukktojááás
ály láv lyú.
ály láv
lyaly de wár- rom má.
beraktam a garagébe a szögest... meghúzgáltma a csavarokat...mer nem készülök...zozi is veszi a csavarokat.
maki meg gondolom utálja mert pont az első gumival kezdte ami a nehezebb!
zozi
a hátsóval kezd.. és napi 1-2 óránál többet ne szánj rá!
ne akard egynap megcsinálni mert kiidegelehted magad...
türelem..2-3nap/gumi.. az tök kényelmes.. és nyugtató
de szép is ilynekor az erdő..mer amúgy meg csúnya.
pedig nincs is ennél komolyabb érzés mikor a friss hoesés után kimész endurozni az erdőre...
itt a környéken sincs senkinek szöges gumi, rajtam kivül...

egyszerüen lusták a mai fiatalok...
déw
ennyi szögesgumis barátom még nem is volt...bálint lett az első...bol...
aztán most maki meg ...zozi is... hát akkora rályd lesz itt a hóba hogy csak...na
biztos..
hol jön a ho?
bakker ebben az új magyarban ..hol egy helyes sÍrási szótár..a kúúlwa életbee
akko beszoptad a fészbukkkotb... brutale bálint..
onnan nincs törlés!nézd csak meg..aki oda egyszer felkerültt... mindég ott marad...nincs vissza út.vagy ahogy a művelt német mondá:
dont kom bek..mer ugye a művelt német ..angolul is tud.
kolegák meséltékk hogy igy jártak...én amúhgy szet a szauszparkból tudom...ott sok a igaz zsák
mi vaaa
kalcsal wok.
igen mert tegnap este... janival beszéltünk...utána meg csicsika volt.
fahater meg pásztorodott...vezeti az eltévejedett bárányokat...extrém túrákat nem vállal...megöregedett.
inkább összeszedi az eltévejedett bárányokat és azokat terelgeti ..ilyenkor szok mondani: megjuhászodott.
helló fater . ..chris...
mi a szitu
tegnap eltünték skype alól,biztos mentél más alá!
Jól tetted amúgy
Biztos szép szemed lehet
déw
nem vagy te egy kicsit...geci?
otthon a csajodat.. állan dölan szopatod?
de azért köszi.
én nem vagyok egy nagy sHámitógép zseni..csak annyit mondok..az első telóhoz.. jobban értek ..képzeld el akkor mi van a schÁmitó...gépekkel

csikaone egycő eljutok oda hozzátd és te a kétkékszépszememért megtanitod ezt a motorforgatós thudományt.
Reményeim szerint ma megy hegggesztőbe
Szia!
Mi újság a váznyúlványoddal?
csika1

igazad lehet
nem vagyok egy nagy teleszkópjavitó mászter. az elsút szet tom szedni szimering meg perselycsere megy oszt ennyi.
eddig fuchs 2,5 ös volt benne...azzal jó volt és az állítás is finomabb volt...most repsolt vettem bele 5öset mer az volt... és a gyári is 5ös igy ilyen lett...de már zozi is szolt hogy itt oil poblem lehet.
nem sok van ebben az olajban max 40 óra...vagy az sok?
holnap nekiállok és lecserélem.te milyet raktok bele, wp48as ba?

ezek a forgatások mindég is tetszettek..jaú lenne megtanulni de itt senki nem tudja átadni ...csoresz(csorbaáki tanitotta egyzer...ahogy elmagyarázta úgy kishijján... megölktem magam...
még az hogy elcsavarom vizszintbe..vagy alá... az megy de onnan hogy hozom vissza mert ha csak simán visszahúzom akkor kereszt beállítom mindég...mondták hogy azon kivül húzzam a gázt is...
de mivel igazi asztalok egy évben kétszer vannak berg alatt- közebn csak paqttintók meg harckocsibeállók...plusz együdl vagyok és nem kivánok ott megdögleni egy benézett ugrás után...szóval...
hogy is van ez...mert van egy harckocsiátbillnetős domb és az on 4 padlón már elrepül 15métert...a domb felett 1mer magassan...kopírozza az egészet mert hát nem ugrató hanem ...csak harckocsidomb szóval azon lehetne gyakorolni...
csikaone hogy is van ez
taniccs mester