Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kockásinges csávó prezentálta, ilyen helyen nem a motor a lényeg, hanem a rider technik
Süt a Nap!
Szép Napos időt egész mára,
menjetek motorozni kifelé a pályára,
érezzétek jól magatok mint mindig,
húzzátok a gázt tövig.

Aztán csak óvatosan! Jó motorozást!
kösz mindenkinek a reflektálást gyertya témában!
rá sem mernék akkorára ülni még álló motornál sem!
a blokk az tuti nemvolt bontva,ez 1 kereskedésben van,és igazából ismerős az eladó.Kinézetre is szép állapotban van,bár a műanyag elemek tuti fényezve voltak,mert sötét metál kék,és matricamentes.Elvileg Osztrákból van.
Esetleg próbáld kideríteni mikor mit cseréltek rajta (megvan-e a régi alkatrész stb.), otthon csinálták, vagy ismerős szervizelte, nézd át a csavarokat! Ha nagyon el vannak nyalva, és süt motorról a "sufni-tunying" akkor a belseje sem biztos hogy rendben van...
Beszélgess az eladóval, sztem, sok minden kiderülhet már a személyéből is...
én itt lakom szemben Balmádiban, van egy 300-om itthon mész vele 1 kört és elosztod 6-al, kb olyan lehet..

amugy ha horgászni járni használod és mész terepen is akkor biztos jobb mint egy rotyogo, bár a robira jobban tudsz pakolni, de terepen szenvedés vele menni... minden kis gödröt követ megérez..
na indulok én is egomba, viszek szalonnát...
köszönöm a hozzászólásokat,akkor jobban ráérdeklődöm milyen blokk van benn.Járni hallottam már a motort,meg menet közben is,nemtűnik csörgő-zörgőnek.Dehát ez még nemsokat jelent.Nekem meg horgászni járni földesuton, a robogó helyett sztem megfelelő teljesítményt nyujtana.:)Ha nagyon bevadulnék,beülök az off-road-os samuraiomba,és gázt neki:D
Csak nemtűnik 1 nagyon elterjedtt tipusnak ez az 50-es,pedig nemhiszem hogy nemlenne az országba,de eladó hirdetést is vagy 2-őt találtam:) Azért itt próbáltam vmi infót gyűjteni:)
hidd el zavarja őket :)
na szerbusztok...
már kéccázan telefonáltak hoznak szalonnákat meg mindent úgyhogy lehet jó lesz ma....

dezsi gyere te is ..ha másnem kocsival...!
a halak sűketek, nem tudtad? csak a rezgést érzékeli amit a viz továbbit, azt hogy Viktor mit mond arrol fogalmuk sincs...
http://youtu.be/VFjsm_Nk4oU ezt még nézzétek meg aztán menjetek motorozni ![/L]
holnap kimegyünk páran a kempingbe. elvileg 10 fok lesz délben ,reggel meg 3-5 . sanyi ha nem dolgozol vedd fel az emberekkel a kapcsolatot.én horgászok ma este nyolcig a tiszán menyhalra. addig nem telefonálok mert zavarja a halakat.
nem 1 már 2 honapja volt.
na ez a veszély engem itt a mi környékünkön nem fenyeget hogy bandázás meg hasonlok...

itt simán lefutok ugy egy kisebb 70-80 km-es bakonyi kört hogy még motorossal sem találkozom, de még friss nyomot sem látok...

itt a nagy többség csak fűrészeli a fingot, nameg ugy kezdi a mondatot hogy azabaj.....
lofaszt.. ki mondta hogy járnák is vele? eladnám gyorsban mint csak boltba járt motorbiciglit..
még nem
óvatos picigázos történet ma nem jó mert csak lukas ugró lett és nagy ahézag közte .....úgyhogy egészségesebb a nagyobb gáz...ha óvatos akarsz lenni
öltözz..haladjál már..rád várnak...
húzzatok motorkázni.este meg elmesélni mindent.
ovatospici gázos rálydot javaslak...
pláza fürdő kávézó bermudaháromszögben
kiszophassák
Van ebben valami igazság!
tök mindegy.
a biztosító nem azér van hogy fizesen..csak adó módjára behajtson
lásd thébély gjm felelőtlenség biztositás...kaszkó 110%önréssel.