a blokk az tuti nemvolt bontva,ez 1 kereskedésben van,és igazából ismerős az eladó.Kinézetre is szép állapotban van,bár a műanyag elemek tuti fényezve voltak,mert sötét metál kék,és matricamentes.Elvileg Osztrákból van.
Esetleg próbáld kideríteni mikor mit cseréltek rajta (megvan-e a régi alkatrész stb.), otthon csinálták, vagy ismerős szervizelte, nézd át a csavarokat! Ha nagyon el vannak nyalva, és süt motorról a "sufni-tunying" akkor a belseje sem biztos hogy rendben van...
Beszélgess az eladóval, sztem, sok minden kiderülhet már a személyéből is...
én itt lakom szemben Balmádiban, van egy 300-om itthon mész vele 1 kört és elosztod 6-al, kb olyan lehet..
amugy ha horgászni járni használod és mész terepen is akkor biztos jobb mint egy rotyogo, bár a robira jobban tudsz pakolni, de terepen szenvedés vele menni... minden kis gödröt követ megérez..
köszönöm a hozzászólásokat,akkor jobban ráérdeklődöm milyen blokk van benn.Járni hallottam már a motort,meg menet közben is,nemtűnik csörgő-zörgőnek.Dehát ez még nemsokat jelent.Nekem meg horgászni járni földesuton, a robogó helyett sztem megfelelő teljesítményt nyujtana.:)Ha nagyon bevadulnék,beülök az off-road-os samuraiomba,és gázt neki:D
Csak nemtűnik 1 nagyon elterjedtt tipusnak ez az 50-es,pedig nemhiszem hogy nemlenne az országba,de eladó hirdetést is vagy 2-őt találtam:) Azért itt próbáltam vmi infót gyűjteni:)
holnap kimegyünk páran a kempingbe. elvileg 10 fok lesz délben ,reggel meg 3-5 . sanyi ha nem dolgozol vedd fel az emberekkel a kapcsolatot.én horgászok ma este nyolcig a tiszán menyhalra. addig nem telefonálok mert zavarja a halakat.
Szép Napos időt egész mára,
menjetek motorozni kifelé a pályára,
érezzétek jól magatok mint mindig,
húzzátok a gázt tövig.
Aztán csak óvatosan! Jó motorozást!
Beszélgess az eladóval, sztem, sok minden kiderülhet már a személyéből is...
amugy ha horgászni járni használod és mész terepen is akkor biztos jobb mint egy rotyogo, bár a robira jobban tudsz pakolni, de terepen szenvedés vele menni... minden kis gödröt követ megérez..
Csak nemtűnik 1 nagyon elterjedtt tipusnak ez az 50-es,pedig nemhiszem hogy nemlenne az országba,de eladó hirdetést is vagy 2-őt találtam:) Azért itt próbáltam vmi infót gyűjteni:)
dezsi gyere te is ..ha másnem kocsival...!
itt simán lefutok ugy egy kisebb 70-80 km-es bakonyi kört hogy még motorossal sem találkozom, de még friss nyomot sem látok...
itt a nagy többség csak fűrészeli a fingot, nameg ugy kezdi a mondatot hogy azabaj.....
ovatospici gázos rálydot javaslak...
pláza fürdő kávézó bermudaháromszögben
a biztosító nem azér van hogy fizesen..csak adó módjára behajtson
lásd thébély gjm felelőtlenség biztositás...kaszkó 110%önréssel.