Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ő esetében biztosan Graham Jarvisra gondolt
Egyébként sokan vannak úgy, hogy alapul veszik a Jarvis vagy a Taddy, stb. profi motorost akit lát és aki nem tud úgy helyben megfordulni egy keréken, mint ahogy a Jarvis csinálja, az béna, ez is egy nézőpont.
A videón a srácokon látszik, hogy már fáradtak, meg van aki sajna idegbeteg, húzkodja a motort s aki fáradt az már rengeteget hibázik, motor fordítás is nagy feladat...sokan ezt se számolják bele, amikor pocskondiáznak, hogy béna.
Lát egy friss/fitt profit trükközni és neki az természetes alap.
Jáájjj,mennyi ilyen mókamestert láttam már! A neten ő a dévid knájt,aztán mikor bekerül a rekettyésbe,akkor meg majdnem ríva fakad!
Én is voltam már úgy,hogy a srác a parkolóba előadta a nagy dumát,aztán mikor bementünk az erdőbe,és mondtam neki hogy arra balra megyünk fel,kiguvadtak a szemei,kapkodta a levegőt,és csak annyit tudott kinyögni: Hol bazzeg,ott nincs is út!
Háá mondom,pont azééé.Ha lenne út,abba mi lenne a jó?

Soha többet nem jött velünk.
Egyszer elvittünk egy ilyen kissrácot a mi facsúzdánkhoz hogy ugyan próbálja már ki mert aztmondta mindenkinek hogy ő ott simsonnal mászkál felfelé.Azt mikor ott volt valahogy másik dombra emlékezett vissza Pedig adtunk volna alá rendes motort is de úgyse
Az tény hogy vidám csapat!

Néha bele szoktam olvasni a hozzászólásokba,de olyan rengeteg faszarcú irkál hozzá,hogy csak felbaszom rajta magamat.

Egyébként ez az oldal különösen sok ilyen fasztarisznyát gyűjt össze!
jaja...
Kihagytad hogy apró termetű és lobogó hajú a barátod...
a törökülésröl jut eszembe , csodaszép csendes halkszavu Viktornak a specialitása ez hogy a feljáro felső részén egyik kézel elkezd integetni...
itt én se mernék felmenni... naoon durva..

mondjuk nekem tetszett a video jokat röhögtem rajta, vidám srácok és ez a lényeg...

azon is jokat vigyorogtam mikor a komiban egy gilera dna, nyirségi kissrác aki életében nem volt terepen leszolja őket hogy milyen bénák...
Egy párszor biztos oda basztam volna a motort meg magam én is
Szemüvegtémához csak annyit,az auneres akciós scott.szemüvegeket 4-5 motorozás után el lehet dobálni. A plexije semmit nem ér,kétszer megtörlöd,aztán kuka.A szivacs meg kibaszott hamar lemálik róla.Scott-ba is van olyan ami jó,de azt nemikgen szokták akciózni.
Nekem az óókli jött be eddig a legjobban.A lencséje marha sokat kibír (és olcsóbb mint a scott-ba),és a szivacs se málik le róla olyan könnyen.
Én biztos nem tudtam volna felmenni,mert nem vagyok hozzászokva az ilyen helyekhez! Csak a boltba járok a motorral,és a bolt felé nincsenek ilyen katlanok!
Szerintem Zoozee ez neked nem feladat, hanem törökülésben egy keréken megoldod
Egyébként trükkös az ilyen az tuti főleg ha fagyott avaros a talaj , de ez itt a videóban nem lehetetlen meg is oldották , mert fel lehet futni szembe a dombra és ha nekimész szemből, itt nem álltak bele fejjel a falba.
Ha meredekebb vagyis szűkebb V az alja, na az már igazi kihívás Szívesen szopkáznék azért ebben a katlanban is egyet, azért nem kezdőknek való sétagalopp hely.

Erre felénk tudok egy ettől durvábbat, na annak nem lehet nekifutni így szemből csak picit, fel se tudok rajta menni Robinak vagy 5-6. ra sikerült túljutni a meredek elején, de utána ő is csak tolta, viszont feltolta
halljátok de most szemüvegmárkafüggetlenül ...szerintetek kibírtunk volna jönni ebből a halálos katlanból....ami egyben kálvária is ?
Semmire nem tudtok vigyázni...
Pedig az én óklimat még a macska is megrágta, de azt is kibírta
Egyrészt nem vagyok izzadós (szerencsére), másrészt amennyi 3D nálatok van, az tőlünk pont hiányzik...ja, meg csak ősztől tavaszig terepeztem, a kánikulában szopjon a porban akinek 6 anyja van...
Nekem az pl. kurvára nem fért bele a sisakomba. Mondjuk XS-es bukóm van, de akkor is...
alkoholos filcel körbe rajzolod, olloval kivágod, a nutokat belenyomod pillanat forrasztoval, utána huzod le a két oldalárol a védő foliát...
max 5 perc, nincs mit 6000 ft.
Lehet veszek én is egy ilyen táblát Van egy Spy szemüvegem.Semmi baja csak nem lehet hozzá kapni lencsét sehol.Tartalékba jólesz.
na ahogy Fekete Laci mondaná, lefojtom a töpörtyűkrémet egy almáspitével..
na megnéztem a tábla plekot, az van ráirva VERALITE 100. és 1 milis, a kettő az sok lesz..

nics ráirva hogy lexan, de gyakorlarilag törhetetlen ha levágsz egy 5 centis csikot teljesen félbe hajtod sem törik el hanem összerogyik..

nem mondom azt hogy karcmentes mert nem az ,de anno vagy 3 éve volt a 2x1 méteres tábla 2500 pénz...
nyáron használom , ha 10 motorozást kibir nekem már jo, kb 5 perc alatt ki lehet vágni oloval..
Elhiszem
már kész a töpörtyűkrrém,, a fogammal összedaráltam, bent van a hasamban..

megmutassam,?
A hagyma nagyon egészséges a töpörtyű meg finom!Csinált töpörtyűkrémet! 1főttkrumpli,1főtttojás,1tál töpörtyű,1Fej hagyma,1gerezd fokhagyma,1kanál mustár,Só,bors,paprika!Összedarálod húsdarálón és kész a fasza reggeli!

neked van igazad

a vegen meg 1 liter tejecske