Na igen!Én csak úgy megyek szemüvegért hogy viszem a sisakot!Lehet az fasza csillivilli profi cucc ha nem megy normálisan a sisakra akkor szopás!Volt régen vettem egy Scottot és nem érte át a pánt a sisakot pedig ki volt húzva koppig.Csak sisakkal vegyetek szemüveget!
Én is aszkorbinsavat zabálok!Csipkebogyóteával egész tűrhetően be lehet szedni!Patikába meg kapsz adagolókanalat azzal könnyen ki tudod magadnak porciózni
Megjártam a C vitaminnal.
Általában eszem, mint a cukorkát. Amit szoktam nem volt gyógyszertárban, mondja a nő, van egy másik, megmutatja, ok, 1000mg os, olcsóbb is több is van benne, de én hülye nem néztem meg alaposan. Minden szar van benne, csak aszkorbin sav alig, az édesítőszertől meg rosszul vagyok így vehetek másikat.
Lehet bemegyek a háziorvoshoz írjon fel nekem 100g aszkorbin savat és fillérekért kiváltom az 50 napi adagom Csak mivel fogok ebből méricskélni 2x1000gr ot?
Hát ezaz hogy egy ilyen oakley árából éppen kijön 3olyan szemüveg amit belinkeltem és nemhiszem hogy addig bírja mint 3 thor!
Aunerbe akciós ez a szemüveg!Én csak azért nem vettem ilyet mert nem megy bele az Airoh sisakomba A színét meg leszartam volna milyen belülről úgyse látom http://www.kepesmotor.hu/ruha_...
Jóreggelt!
Éppen tegnap vettem egy ilyen Thor szemüveget.Párásodni nem párásodik ezt tegnap leteszteltem azt hogy mennyit bír majd meglátom De igen a Scott a legjobb szemcsi szerintem is meg a SPY pár modelje is frankó!Sógornak Hebo van még Dorogon vette a GG boltból.Dupla lencse páramentes és olcsó is volt.
Csak infó, akit érdekel:
Lexan Exell D re írja, hogy van felületi védelem meg UV védelem is, de az mind1, hogy ez a felületi védelem a Raaaay által említett gyémánt bevonat vagy sem, azt nem tudom.
2mm vastagból 1 tábla 3050x2050 5450 Ft/négyzetméter
Ez a legvékonyabb.
A Lexan 9030 az valami gagyibb beltéri cucc ebből van 1mm es 2850/nm és 2050x1250 es táblában van. Itt néztem
Egy nagy baja lehet ezeknek, hogy igencsak párásodnak
Gazdaságosabb letépővel, legalábbis a progip, mert egy lencse így elég sokat kibír, hogy még át lehet rajta látni. Ha nem használok letépőt, 3-4 motorozás és mehet kukába, mert annyira karcos lesz.
nem arra gondoltam mint az üveg....csak hogy abszolút ne törjön el..mert olyan pleko viszont van...hát gondoltam olyat nem raksz bele...te....de sokan nem tudják mi a zsír aztán olcsó kínai plexi és huss a szeme...aztán rád hivatkozik az üvegszemboltba....
amugy meglepetések érhetik az embört..
Általában eszem, mint a cukorkát. Amit szoktam nem volt gyógyszertárban, mondja a nő, van egy másik, megmutatja, ok, 1000mg os, olcsóbb is több is van benne, de én hülye nem néztem meg alaposan. Minden szar van benne, csak aszkorbin sav alig, az édesítőszertől meg rosszul vagyok így vehetek másikat.
Lehet bemegyek a háziorvoshoz írjon fel nekem 100g aszkorbin savat és fillérekért kiváltom az 50 napi adagom
Aunerbe akciós ez a szemüveg!Én csak azért nem vettem ilyet mert nem megy bele az Airoh sisakomba
http://www.kepesmotor.hu/ruha_...
Valószínű az lesz, ha eddig még nem zúztad be
Éppen tegnap vettem egy ilyen Thor szemüveget.Párásodni nem párásodik ezt tegnap leteszteltem azt hogy mennyit bír majd meglátom
Hányszor sérült már az orrocskám
Lexan Exell D re írja, hogy van felületi védelem meg UV védelem is, de az mind1, hogy ez a felületi védelem a Raaaay által említett gyémánt bevonat vagy sem, azt nem tudom.
2mm vastagból 1 tábla 3050x2050 5450 Ft/négyzetméter
Ez a legvékonyabb.
A Lexan 9030 az valami gagyibb beltéri cucc ebből van 1mm es 2850/nm és 2050x1250 es táblában van.
Itt néztem
Egy nagy baja lehet ezeknek, hogy igencsak párásodnak
Köszi az infót
az egy réteg puha szivacs hamar kuka..