Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látod... pedig csak sima mezei vita inditonak gondoltam a posztot, merthogy aktuális...

de ugy látszik erröl nincs az embereknek véleményük...

pedig ennél közelebb még nem volt a világ a 3.vh-hoz.
Jobb már a fejed? Remélem nem robbant szét
ott az igazság nálad, a legjobb mindig az ösvény közepén menni, a kanyarokat meg szükre venni..

csak ne jöjjön senki szembe a kanyarban mert az fáj...
Mi újság, hova lett mindenki? Ronis 3. VH elmélete mindenkit elriasztott a fórumtól?
Vagy ahogy Palibá mondaná: fiam a legjobb út a közép út, mint a női combok között
Azt már nem tudom ki mondta, ha jobb oldalon megyek az úton, elütnek, ha bal oldalon megyek ott is elütnek, csak akkor nem csapnak el, ha a felezővonalon sétálok.
az lehet érdekesebb kérdés, mit tehetünk mi ez ellene, hogy ne legyen? A válasz nyilván 1értelmű.
Lehet önzőbb, de reálisabb kérdés, hogy mit tehetünk, hogy ez minek ne érintsen?
Melyik bolygóra is költözzünk át?
Hiába mennék fel a hegyekbe önellátónak, kivonni magam az egészből, ha rám robbantanak egy atomot, vagy hidrogén bombát. Arról nem is beszélve, mivel a forrásvizet iszom és ha az nem iható, akkor megint annyi.

Zoozee nemrég idézett egy lámás szöveget, aminek a lényege élj a jelenben, éld meg a jelen pillanatait, igaza lehet a csávónak, ha folyton azon agyalunk, meg sakkozunk, hogyan lehetne túlélni a jövőt, amiről azt sem tudjuk mi lesz, az összes jelenbeli pillanatot elmulasztjuk, aztán lehet így is úgy is meghalunk, s akkor kapunk majd csak a fejünkhöz, bassza meg motorozhattam volna egy csomót élvezhettem volna az életet eddig, e helyett azon agyaltam, hogy élhetem ezt túl. Persze ott a másik oldala is, ha aki agyalt túléli, a ki meg élte az életét vígan, akkor meghal, mert nem készült "fel". Nem tudom mi a jobb, mindenki döntse el és éljen belátása szerint Szerintem a középút
a háboruk már csak ilyenek...nem szokás elötte népszavazást kiirni hogy ugyan akar-e az ország és a benne élők világháboruzni...

véleményem szerint neki fognak menni Irán-nak mert a gazdasági érdekük igy kivánja, és persze a hamis zászlo alatt elkövetett agresszioba megprobálják bele vonni az EU-t és a Nato-t is merthogy a szövetség meg hasonlo marhaságok....

de talán a kiteljesedésre megprobálnak vigyázni majd , mivel a fő cél a kinai gazdasági fék elérése, és nem egy globális atom háboru.... talán...

persze ott a távoli amerikai kontinensen ők jol elvannak, a rakéta is nehezen ér el oda, 2 vh-ban se volt 1 puska lövés sem...gatdasági nővekedés viszont rakétásan beindult akkor is....

persze nagy kérdés az is mi lesz az indok? és hogy tudják belerángatni a háborusdiba Merkel-Sárközy-t
Túlnépesedést meg kell oldani valahogy

Jó ez az egység? Ha egy ember mögé odaáll mindenki gondolkodás nélkül?
Jelen esetben, ha a sok önjelölt hazafi katona elgondolkodna és kiötlené, hogy miért is megyünk neki a másiknak, akkor lehet nem tenné. Pár fasz eldönti legfelül, vagy lefizetik, stb, aztán viszi a milliókat meghalni. Ha védeni kell magunkat, ok, álljunk össze, mert az tuti jó mindenkinek, de egyéb esetben?
Szép napot!
ez még jo, berakom ide is hogy okuljatok, kis levezetés mennyi az annyi ... vagyis mekkora forintálisan kifejezve az USA 15 Billio dolláros adossága.... persze ha valaki fel tudja egyáltalán fogni....
(megjegyzem nekem nehezen ment)

Kiszámoltuk Forintban is:

3329169075000000 milliárd (=Milliárd szorozva Milliárddal, majd szorozva 3,3 Millióval)

Hogy könnyebben értelmezhető legyen mekkora ez az összeg:

- Tegyük fel van egy 1 Milliárdos “adósságcsomag”. Ebből az adósságcsomagból kellene elképzelni 1 Milliárd darabot – ez lenne az “adóssághegy”. Jelentkezzen aki el tudta képzelni!

- Megvan? Akkor már csak 3,3 milliónyi ilyen ”adóssághegyet” kell magunk elé vizionálnunk. Ez az USA adóssága!
melött jönnek a fényes csikok az égen... mert amit megeszek az már az enyém...
most pedig eszem valamit...
kis reggeli témafelvetésünket olvastátok , igy a 3. VH küszöbén... IRÁN vs. IZRAEL-USA...

persze erre mondhatnák a pesszimisták ááá sokszor volt már ilyen krizis helyzet aztán mégsesosemse röpködtek a rakéták...

nade a mostani világ katyvasz már egész más, a globális gazdasági sakkjátszma sokkal kiélezettebb idiotább .. HOGY MIÉRT? kis reggeli világ közgasdaságtan oránkat olvassátok...

mert az USA legnagyobb hitelezője KINA,és második helyen Japán...

és mint tudjuk az USA akkora adosság lufit hozott össze amit még kimondani is durva... 15 BILLIO dollár-al tartozik a világ többi részének...
(2015-re ez az összeg eléri a 23 Billiot.)

összehasonlitás képpen Görögország adossága(aminek most elengedték a felét) 300 milliárd eur, vagyis mostmár 150 milliárd, Olaszországé nagyságrendekel nagyobb 1900 milliárd....de ezek az USA-hoz viszonyitva fing a gatyában...
(Magyarországé 100 milliárd eur felett)

namost ha tovább elemezzük jozan paraszti ésszel a nagyvilági katyvaszt , tudjuk az EUR , kina legnagyobb ,és legjobban tejelő termék felvevő gazdasági piaca,
nade az EUR-t viz alá akarja nyomni USA, akinek a legnagyobb hitelezője mint tudjuk Kina, magyarán kiütné a legnagyobb piacát a legnagyobb hitelezőjének ,hogy KINA-ban is tudjon elérni némi gazdasági betorpanást ....

hogy jön a képbe IRAN? hát ugy drága tezsvireim hogy az IRÁN-i olaj legnagyobb felvásárloja KINA, mivel ásványi kincsekel, szénnel stb jol áll de olajban igencsak szegény, és egyszerü paraszti logikával ha nincs OIL megáll a szekér, kézifék behuz, talicska elővesz...
tán nem véletlenül fenyegette be USA-t ,a KINA-i tábornok bácsi hogyha neki mernének menni IRAN-nak akkor azt KINA belűgyének fogja tekinteni....
persze ettöl még a Big USA szépen körbe keritette katonailag IRAN-t mivel egyik oldalon maximális haderővel ott van IRAK-ban másik oldalon AFGANISZTÁN-ban és még a SZaudiak is bent vannak a képben mint legföbb USA szövetséges a térségben...igy gyakorlatilag körbe van keritve..
jahhh , és akkor még ott van a képben a terrorista Izrael aki ott liheg az amcsik nyakában hogy mennyünkmá..mennyünkmáááá neki...és persze Izrael-nek is van 200 db atomrakétája... fasza.

szoval a kártyákat leosztották,és persze a háborukat nem idealizmus miatt inditják hanem jol átgondolt gazdasági érdekek miatt márpedig ha USA kicsit is vissza szeretné szerezni a válg legerösebb állama és csendőre szerepet akkor valahogy háturu szét kell baszni KINA gazdaságát kűlönben pár éven belől lecserélik az usa zászlot china-ra, és az elnök OBAma helyett egy szép ferdeszemű srác lesz...

ijesztgetés nélkül mondom ehhez képest a Kubai rakétaválság egy egyszerü ocska ijesztgetős hidegháborus kivan a bokorban játék volt....hogy komolyan vegyék a nagy CCCP-t...

és akkor még nem emlitettem a joságos IMF világ bankot... mint legföbb gazdasági szarkeverőt, és még sorolhatnám a többi játékost aki képben van és lapokat kapott, ....
szoval az emberi hülyeség amblokk határtalan...
az már igaz hogy vicces időjárások vannak mostanában...és még milyenek lesznek , persze ha ha megéljük....

kicsit szétkurtuk ezt a bolygot, természetileg, gazdaságilag , ez van ... 1 kurva paraziták vagyunk akik felélnek mindent maguk körül...

már egy ránkzuhano kisbolygoért imádkozom, talán az tudná az emberiséget kolektiv észhez tériteni.... de lehet az se...

bár nem a klimához tartozik csakk most eszembe jutott mint az ember egyik idiotizmusának legnagyobb bizonyitéka.... a multkor olvastam, tudjátok hágy darab hidrogén bomba van a világon? ( igen jol olvastad nem atom, hanem hidrogén...)

összesen 40 000 db, vagyis negyvenezer !

ezek egyenként akkorák hogy még a legkisebb is elsőpör örökre egy magyarországnyi területet...
a mai napig napig gyártják őket, nem a hidegháborubol megmaradt ocskavasak...
könyörgöm minek? meg lehet enni, vagy mialofasz? kb 20 db sakban lehetne tartani a fél bolygot, nekünk egy pár ezerel több van...
úgy fáj a fejem majd szét robban .....végre bevehetek egy flectort

ami jóhír ebben talán az az, hogy bármennyire is elképzelhetetlen itt jóidőnek kell jönnie ha nekem így fáj.............úgyhogy lehet hétvégén megint tavasz lesz?
morgen....nem bírsz aludni ?
3 éve nem ültem olyan okosságban,akkó nagyon ment,de tellenek a napok oszt öregszünk
szia bélám......mit tanuljunk ?

most voltam gokartversenyezni tanultam....
Hellóóó,tanuljunk és játszunk
helló
1. sx 525 hatos váltóval
2. 2005os én! fc 450em
3. 520 sx
4. 360sx
5.....
utálatban:2002 fe 650berg