Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben teljesen igazad van csak az a gond ezzel hogy azok a porszemek nem állnak össze!Erre nagyon oda van figyelve hogy ne álljon össze!Nincs összetartás ebben az országban és nem is lesz!
Sok kis porszem kővé áll össze és úgy megakasztja a gépezetet mint a huzat, bár vegyük pl. a motort a dugóra bejutó sok kis porszem még ha nem is áll össze, akkor is kinyírja a gépezetet
Pl. vegyük ezt a videót, amiről Zoozee írta, hogy állítólag betiltotta az EU. Ha minden kicsi porszem aki itt van Magyarországon ezen elgondolkodik és ennek megfelelően tudatosan vásárol, vajon mi lenne belőle? Maradna minden úgy ahogy most van? Az afrikai kisemberek sorsán valószínűleg nem változtatna, de a magyarokét csak érintené. Szerintem igen is bele szólhatnak a porszemek a gépezet működésébe, de nyilván egy önmagában semmit nem ér, de sok egy már igen, főleg azért mert ezek a porszemek működtetik a gépezetet. Vegyük a háborút, ha nem lennének katonák, akik vezetik a vasat, vagy lőnek a puskával, baszhatná a tábornok a nagy tervét, de még sorolhatnám.
Ez megint csak szubjektív gondolat, s természetesen lehet hülyeség is
Nem, de kapja be az EU. Inkább ezt kéne vetíteni a jó népnek a sok hülyeség helyett a királyi TV adókban fő műsoridőben.
Jó reggelt!
Ja és nem arról van szó hogy zárjuk ki teljesen a külvilágot meg azt hogy forr a szar a fejünk felett!Nem szabad mindig ilyenen rágódni mert belecsavarodik az ember.Már látom rajtad is hogy mióta galyra ment a térded és nem motorozol,azóta agyalsz ennyit!Úgyhogy gyógyulgass aztán húzzál motorozni mielőtt teljesen becsavarodnál
Jóreggelt jóétvágyat
Jó ez a hasonlat akkor is!Gondolj bele az embernek mekkora az esze de mégis az esze miatt tart itt!Az állat nem árt ok nélkül a másiknak és nem pusztítja a földet semmivel!Szóval én sokszor többre tartok egy állatot mint egy embert!
a 2T olcsó ...

amúgy mi a rés bálint jó már a lábad ? térgyed....
olyan sok dolgom van hogy idén már nem tudom elintézni az biztos....
úgyhogy megyek is csinálni valamit mert meghülyülök....
lehet már az is vagyok...

vasárnap remélem lesz menet ami megnyugtat....itt süt a nap most is ...szerintem lehet jó idő lesz ...
vagy beszéljünk a 2t vs 4t -röl.? sok újat nem lehet rola elmondani.
kb igy...
és az se egy hátrány ha az emberek komunikálnak, elvégre ha jol tudom az un. "nagy kiugrást" az emberiség fejlődésében pont a beszéd megjelenése hozta...
kedves Bugic...

ez elég rossz hasonlat igy reggelire, pláne kv mellé.. . hogy a homo sapienst összehasonlitod a dinokal merthogy azok se stresszelték magukat, 180 millio éven keresztül amig fűvet ettek, meg egymást......... jájjj ember..

amugymeg ez az egész háborus dolog felvetést sima vita inditonak dobtam be, persze a strucc is egy szép állat.... bár nehezen tudok vele azonosulni...

amugy erröl az jutott eszembe hogy pl. a 2 vh. elötti időben németországban rengetegen éltek akik az utolso pillanatig nem akarták, látni, oda figyelni a körülöttük zajlo folyamatokat...
folyton csak azt mondogatták ááá nem az én dolgom ne foglalkozzunk vele... ugyse merik megcsinálni stb...

aztán mikor a dolgok egyik a másik után utol érte őket akkor meg jött a másik véglet hogy nem akarták elhinni hogy ilyen megtörténhet....
Nem akarom Offolni a GG-t de mi az hogy beletörődni a sorsba?Kiváncsi lennék hogy te mit teszel vagy tennél azért hogy a földünk népeinek sorsa megváltozzon?Igazából egy kis porszem vagy te is meg én is a gépezetben és sajnos mindig azzal van a baj aki ennél többnek érzi vagy tartja magát!
Törekedni kell egy jobb életre oszt kész
Emberek vagyunk, vannak érzéseink, ez megkülönböztet az állatoktól. van aki bele törődik a sorsába, van aki pedig próbál tenni azért hogy a gyerekei vagy az unokái ne a szenvedésbe szülessenek.
De miért László talán nem ígyvan?Mi a faszért rágódjak azon hogy mi lesz a jövőben?A dinoszauruszok sem stresszeltek hogy jön a meteor aztán kihalt mind a faszba de nem stresszeltek.Előbb utóbb úgyis meg kell halni
há ja
AZ ÉLETBEN IS
azért mert úgysem tud mit csinálni

enduróban ez a felfogás szopás..
neked az a mániád hogy úgysem tudok mit csinálni úgysem tudok mit csinálni úgysem tudok mit csinálni...