Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viktor rohadtul nem figyeltél ,mert a mai téma egy szot nem szolt a politikárol....

sokkal inkább a mi lenne a megoldás alsobb szinteken amivel lehet jobbitani az országot...kb....
márpedig ebben semmi politika nincs ember...

kicsit figyelj oda mert én is leszokom arrol hogy elolvassalak...
csak a berg
eladó.
2005 husaberg fc 450es ....330.000 ért
nem boltbajárós..
hibátlan motorikus és műszaki állapotban ...esztétikailag...erősen karcos...de csak karcos!...matricahiányos.

tartalék lánckerekekkerl(első:13,14,15,16 hátsó:44,45)
új fékbetétekkel...stbstb
full üzembiztos! azonnal használható...költségmentes(nem kell rá venni semmit ..... matricán kivül)
blokkban cserélve volt:vezérmű-lánc, vezérmű-tengely csapágy, vizpumpacsapágy...acélszelepesre megcsinálva duplaszeleprugókkal!

ennyiért kb egy 1998as 250est kapni...

belefért bálint a politikai fórumozás mellé?
remélem nincs harag
ugyan ez volt a taxizassal is....

ezt az allamnak kene szabalyozni,h mit lehet es milyen szamban,es akkor a pek a pek,taxis a taxis,stb.

mindenki a dolgat teszi,a bevetel utan adozik,stb es nem keverednek a dolgok
szia rély.
te vagy mostanság az egyetlen...meg én:-)...aki nem politikalyi célla lép fel a fórumra...
nem is tudtam végigolvasni a két nap termését csak statisztikai alapon...és az elég szarpolitikai lett
igaz igaz...de már kicsit tsömör...kb úgy mint bálintnak az egy
kattanás jobbra és ...már másik motorom van és ez igy is lett.-))

kapott kartervédőt hűtővédőt kézvédőt újgázbovdent kerékcsapágyakat légszűrőt stb stb tbc...meg minden jaút...

ma volt vele a test.
hát még szokni kell mert mocskossul begyorsul a földúton 5 ben is ...és akkor még van egy fokozat
de pl a kanyarokba nagyon finomen fel tudok előre úlni és ezálta a seggét naggggyon lehet therelni...
úgy éreztem magam mint a juhász
tereltem a seggét mint a birkákat:-))
erővel sincs hiány + 59köbcenti az alul nagyon odanyomatékosit.

ugyhogy a teszt eredménye:tsillagos .. .6os
miközeben a motor meg csak ötös...2005

ja már nem kell a berghez a kistank..köszi a segítséget...
mert a berti eladó sorba került...
ha valakit érdekell...szóljon
de biztosan van, volt, ilyen időszak, ahogy te mondod
Tisztelte a kivételnek! Nálunk nem így működött, illetve működik
persze ,most sehol sem egyszeru,de az epitesi vall ugy szuletik,h ep vallalkozo?nem a nagy haszon remenyeben,hlnaptol ep vall leszek,ez sajnos igy ment
Eladók
1. Szerencsére már nem

2. Mainstream duma? Nemáá.. ez a valóság báe. Ha építőipasrban dolgozol te tudhatnád a legjobban hogy mennyi pénzt kummantottál már el. Dolgoztál már valaha alkalmazottként? Csak mert a meki is szürkébe fizetget ahogy hallottam. Ma a dolgozók nagy része így kapja a kesst, hogy valamit fogjon a munkáltató meg a dógozó is. Azt nem mondom, hogy a honatyákat nem kéne picsánrúgni mert ez ilyen túk vagy tojás dolog, de valahogy véget kéne vetni neki mert ez így követhetetlen.
aztan rajottek,h sok az eszkimo utana elkezdtek faragni az arakat,csahogy neki jusson a melo,persze a minoseg rovasara ment...

ugyan ez volt a taxizassal,mi a fasznak kell ennyi taxi?
Estét! Az tény, hogy vannak olyan cégek az építőiparban, akik megérdemelnék a jó kívánságod, de kár volt általánosítanod. Mi is építőiparban mozgunk és nem egyszerű ott az élet jelenleg
aza baj ,h nincs normalis felugyeleti rendszer,egy idoben boldog boldogtalan epitesi vall volt

attol mert csinalsz egy ceget nem fogsz erteni a hazepiteshez..
Pl. annál/azoknál a cég(ek)nél, akik azt a házat építették, ahol a bolt van, a tulajtól/igazgatótól a legutolsó segédmunkásig mindenkit seggbe kúratnék naponta egy talicska majommal, megérdemelnék
hogy hogy,mit csinaltal?

hetvegen mikulas rallye ,toled Sztkirszbadja egy nagyobb kohajitas
én motoroztam a hétvégén..jo volt bár kicsit sikerült vissza sérülnöm...
gratulálok Dániel, ez ismét egy igazán épitő jellegü előremutato hozzászolás volt...
itt pesten hibatlan ido volt,bun lett volna kihagyni,mondjuk kb.1 honapja nem mentem

Mi a helyzet feletek?
király, legalább te motoroztál..
má bocs theo, de te ebben az országban élsz.?
csak azért kérdezem mert a mostani NAV -nál idiotább tipik pénzbehajto adorendőrséget már nehezen tudok elképzelni.... akiknek más dolguk sincs mint szarrá büntetni, vagyonosodási vizsgálatokat folytatni folyamatosan még egy kisvállalkozo ellen is...

hagyjál már ezzel a mainstreat médiás szentimentális dumával hogy azért tart itt az országunk mert az emberek nem fizetik be az adot.... te tényleg itt élsz?
Jo estet!

Jelentem a talaj allaga hibatlan motorozas celjara.

azert az erdoben jolm csuszik a sok level
Hohóóóó,ne politizálj
Régi szép emlékek, igaz?

Azért a csákónak mákja volt, hogy haverunk nem tudta hogy is kell a fegyverrel bánni, s ha valakit "le akarok lőni" nem megyek hozzá olyan közel, hogy el tudja venni tőlem a stukit.
Megérdemelte, remélem maradandó sérüléseket szenvedett.
APEH bácsi csak a kishalakat fogja meg, akik a sor legvégén állnak, s nem fektetnek be eleget ügyvédekbe, s így sikkasztanak (nem egy kettő ilyenről hallottam), de a valós fizikai munkaerőt/segédmunkát általában ezek a "cégek" viszik oda az építkezésre.