Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehát valahonnan szívni is kell a levegőt ezért hermetikus zárás amúgy se lenne nagy okosság...így is kevesebb a levegő mint kéne .......

holland belga motorokon akik nahgy homokmenők van elszilózva a tank és az ülés csíkja ....de ott is a mások által dobált homokot engedik lecsúszni az öledből....
hátulról nem megy bele....
nem tudom milyen motorod van neked ...(azt nem merem mondani, hogy az enyémbe nem megy bele bár mondhatnám....de lazán kibír pár légszűrőt mire kimosom...a dobozt...igazából megmondom őszintén nem nézegetem ...inkább motorozásra használjuk itt errefelé ezeket a lovakat...
de amúgy nem szoktunk nagyon kínlódni ilyen problémákkal....viszont a szűrőt (ami fontos)kicseréljük menetenként...
mindjárt dobok fel képet a légszűrőházamról...most úgyis ultrahomokosba nyomtam vele pár napot....gondolom szép .....
Aztán majd még jövőre fizethetjük az útdíjat is! Már igen pedzegetik!
te ,es arra mit mondasz.h a hatso kerek teleszorja homokkal a legszurodobozt,ami olyan jol van illesztve ,h at is tudok kopni rajta?ja tudom lehet venni hajneccet a legszurore....nemely reszlet olyan mintha a Riga motor minoseget neznem
ezek a matricások is gyönyörűek... ...de az eccerű utakkal is baj van...na az a drágább...fizeted a drága benzint mindenféle adószarokat ..és gödrökbe kell endurozni a kocsiddal...
kell a penz?akkor azt mondom 1 eves 15e. forint mint svajcban,mindenki megvenne,de ezeknek ez sem lenne eleg

ilyen idiota allamtitkarok,m tarca nelk miniszterek otlete lehet elzavarni az osszeset dolgozni!
ill aki felszerelte
na jól van látom tudjátok hogy lelazul én aki kettőnél többet is láttam egy közös volt a lelazulós lánckerekekbe...birka volt a gazdája...
Hidd el, rengetegen mennek ellen ellenére fel még
Basszák meg az anyukat!
Ez ellen pl. lehet tenni, tiltakozás kép senki ne menjen fel arra a kurva autópályára 1-2 hónapig, aki megteheti kerülje, s akkor majd átgondolják újra.
ha mar nem volt 1 napos,akkor 4 et vettunk.Mostmar az se lesz....mi a fasz koze van a z eu forint arfolyamhoz?

burkolatlan dijnoveles,es indokolatlan is,rakuldeni a fogyasztovedelmet

nem tudjatok ausztriaban mennyi a 9 napos?annyi mint itt a 4 napos
Ne furggye le!
Matricsa Bocsi Zarándol , de szerintem téged is érint
Az én nézőpontomból szopás, megyek főúton vélhetően a dugóban..., létezik olyan autós, akinek így jobb
Endúrózás szépségei
Mondjuk nem tudom mit várt attól a tócsától ilyen vizekbe/sárba sose szeretek átmenni, mert ért már meglepetés , de szerintem mindenkit
Hipperbrutál! Vinnyogtam a röhögéstől pedig én is megcsináltam igaz nem ennyire látványosan... Mondjuk azért én segítettem volna a srácnak miután kiröhögöm magam, nem hiszem, hogy tiltakozott volna...

http://www.youtube.com/watch?f...
Skacok erre a kérdésre figyeljetek, akinek kell a Despres oktató anyag
Közben eszembe jutott valami, ha fellököd az ncore-ra és megadod a torrent linket, úgy sem lehet letölteni?
Nekem már adtak így több torrent linket, hogy zárt az oldal, de akinek volt jelszava belépett, a linket adta csak ide nekem és lehúztam.
Köszi az infót meg a linket is
http://www.gasgasmotos.es/es/m...
leginkább műanyagok meg a matricák azok amit a legtöbbet változtak de pl az első teló a blokk vázszín és a hátsó idomok elsőlámpa ezekre kell odafiygelni pl 2001től fordított teló 98asnak még sárga blokk 99nél már szürke fekete 98asba van kiegyenlítőtengely utána már nincs 98nak nicns iylen léghűtéses hengerszerű bordázat a nagypowerdeklin 99től van 03 tól megújult a segédváz környéki műanyagok 04 től más lett a gg felirat a kuplungdeklin 05től szögletes lámpa van elől hát durván enyni
hát ez jó de hogy magyarázzam majd el az eladónak h figyelj testvér! 7kilóért nem megy adok érte 4 ropit. sztem elmegy a kisbaltáért a hátsóudvarra!
Okosíts Mester, miket kell lesni a GG nél, hogy milyen évjárat?
Suzuki RM125,RM250, RMX250 ben már otthon vagyok, de GG vel simán átvághatnak, bár nem is tudom, minek ez nekem, nem akarok GG-t venni egyenlőre De azért jöhet, sose lehet tudni mikor van szükség erre az infóra
ez szép motor volt... emlékszem rá...

amugy ami abban a hirdetésben van az sosemse volt 2006-os..
ja még idén volt
ronis jól mondod én 2005-öst adtam törzskönyvvel 580-ért