Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a berg en sosem lazult fel...

idonkent nezem a jelololest az anyan,nem akarom ,h szetbasza az agyat
jo 14/54 van rajta,es alacsony fordulaton neha pofozza a nyomatek,de akkor se kene...

ha meg all huzogatom,meg fog nyulni a csavar es elszakad

cigany ktm minoseg,pontosan a beszallito szar termeke

arra is gondoltam,h a lanckerek meg az agy tehermentesito perem kozott van 1mm ,es nem azon ul(wrp lanckerek),de a gyari is ez a meret
látod?
nem olvasod az irásaimat...de másét sem...még képet is raktak fel a zoziék valamelyik nap...10gazdasági oldallal ezelőtt..meg lle is írtam...most meg megsértődtem és...tiz...percig haragudolok györgy klúnira..
hát nagyon jaú.
olyan lyaú azért nincs mint egy rmx 250,de...w azért nagyon lyaúúú
nem variálok rajta semmit....épp
nem a laúfaszt nem...kii van nyitva a deobja...3mmrel és ez mindent visz...
ha gyári lenne akkor jó a gyári is de a nyitott cső nagyon szellős éd kéri a benzint+5öt adatam neki a ff nak.
ezel a felső régiokban jó lett de a gázvétel az lehet jobb...súbernek is kell legalább +1..de lehet kettő is..
a berg a gyárija a 6 súberállást irja(az a legtöbb előtt egyel)és azzal mocskosulmeginditólag van a gáz.
ennek a gyári az a 4est súberállást(a középső)irja ...ezzel a nyitott csővel érzem hogy gázadáskor nem lép egyből meg ahogy kéne egy kicsit még hijja volt...de jó lesz...+ még 5 öt fokban amúgy is kivánja a benyát...
szóval ez variálódik...meg a télre kap egy thermosztátot.

hogy bálintnak is kedvezzek:a gazdaságélénkítő hatás a román cigányoik és a kinalyi közmunkások párosításából születő néger irokézindiángyerekkel történő házasitása után...már csak a zsidó és hitlerjúgen ágat kell valahogy becsempészenm a gének közé...és megalkotom a majdnam tökéletes gazdaságélénkítésre alkamlas emberi falyt.
a tökéletest az nem tudom ... mert ahhoz hiányzik még egy két dolog...

de pl motoros fórumozósban már megvan a tökéletes...
-fáj a lába...
-nem szereti a magnót ..mert irigy a szalagokra amik benne vannak a lejátszott kazettákba . .
-úgy néz ki mint dzsorzs klúni..többet volt a balatonon egy hét alatt mint én az életemben összessen
-úgy tud motorozni mint david balazsiak járlisz
-de legjellemzőbbje hogy a fórumon nélküle ...nem lenne élet...
(főleg gazdasági
-lyellemzően kék téllyel jár ami még két tély is

na ki az ...ronis szabad a gazda?
ha épp szabad... akkor vigye le a kutyákat sétálni
bálint....
nem olvastamam az irásaid megoldókulcsos részét...mikor a probléma a gazdasághelyreállítása...a első második sorból kiderül...és kb 4 oldal van ezekről ...
ne haragudollyá meg...
megnehargudgyá, nem olvasom el mert a sok jó gondolatat -itóka-t 4 oladalon keresztül...
ha a téttélydet fényezed..vagya szögesgumit vagy akármi motoros kutyás...vagy kis ideig gazdasági témát...esetleg csak ha nem csömör...elolvasom.
sőt ha videókat raksz fel...megnézem.
meg ilyenekde nem több...itt a fhórumon.
persze élőben ....adok szerszámot ha szerelned kell emelem a gasgast ha megakad.. kapsz jéghideg almundos magnumot is 35 fokban 4 óra motorozás után ..a hátizsákomból...
de csak ennyi... a gazdaságélénkitő programmal inditott versionok 4 oldalon keresztül....törlödnek a ramomban..ill románban a zarándolás közeben

rély
rámesett a motor (tartozás igy lett..... kifizetve...aztán ez marad meg.
ennyi a történet.
bálint...ne haragudgy
szeretlek...én is...
Indulsz?
Nyomjál rá csapágy ragasztót és úgy rakd össze
A féktárcsa csavarokat mindig így teszem be, mondjuk a hátsó lánckereket nem de azzal nem is volt sose gondom, nem is értem a KTM en hogy lehet ilyen csavar+anya kombináció

S ezt hogy veszed észre? Annyira fellazul mind, hogy már lóg a hátsó lánckerék? Vagy moccolás után átnézed?
Honnan ez a csere,tervezett volt,vagy reggel felkeltel,es megvilagosodtal?vagy hozzad vagtak a narancsot?
A k anyjat a narancs nak,megint fellazult a h lanckerek csavarok anyaja.Szemet tragya minoseg.El fogok menni ,a fabory ba es nezek lemez biztositos onzaro anyat.
Kérdés: Színterezés tartóssága a normál alapozunk, meg ráfestünk cuccal szemben? Sajna nincs tapasztalatom, mert a DT-t eladtam, ami színterezve lett.

Nekem 2008-ban lett lefestve az RMX váz, saját cuccal, alapoztuk vagy 2 rétegben meg festék neki szintén 2 rétegben, de most már elég gatya alul ahol áll a ganéba ott nem csini, rozsdál, meg pár helyen le van kopva, viszont a többi helyen pikk-pakk még mindig.
Sajnálom lehomokoztatni az egészet ahhoz, hogy le lehessen színterezni, meg a pénzt is sajnálom rá , annó a DT váz színterezés 4 éve, talán egy 10 körül volt a kettő együtt, most gondolom többe fáj.
Azaz arra gondoltam, csak felcsiszolom és lefújom újra házilag helyileg a hibáknál, ha azt mondjátok a színterezés sem sokkal tartósabb, egyéb válasz esetében átgondolom a színterezést.
Előre is köszönöm a válaszokat
Látom tetszik a narancs
Hogy muzsikál a KTM? Gondolom nem a berggel mentél
Jó estét!

Kérjünk "politika" fórumot, ha már zavaró
de szerencsére a nap nagy részét melóban töltöm,így elviselhető
WHYYYY?

mit találtál már helyette vik májszter?
gondolom...
milyen motort vettél te miller tűzolto.?
amúgy meg havazik vagy mi a fene
nagyon de nagyon szar
csok.. na milyen lakni anyunál? najo nem szivom a véred..
szeva sorry,.. holnap megyek igérem... persze ha leszel...
értem én réj hogy mit akarsz mondani, nade mit csinálsza zokkal a tömegekkel akik nem tudnak a tanult szakmájukbol megélni...?

máris borul a jol kitalált logika, és bizony a pék-böl lesz taxis, meg forditva..
nem értél ide haloka