Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

há..há..hááború miatt zárva..... kiírjuk a topikra ...mint az egyik gyererekfilmben ..a dadogós boltos(paudits béla)...emlékeztek még a filmre ?

gazsi bácsi lótetű
Jóestét!
Akkor már én is hozzászólok a véleményemmel ehhez a háború dologhoz!Az biztos hogy nemsokára történni fog valamilyen nagyobb pusztulás az emberiségben.Ehhez szerintem nem kell hogy lángelmék legyünk.De szerintem ez az élet rendje!Aki azt hiszi hogy a mai világ szar az nézze meg a múltat és az csak egy töredéke az igazi valóságnak amit mi tudunk a történelmi múltról!Volt ezen a földön már annyi szenvedés meg pusztulás hogy ez a jövőkép se lesz annyira egyedi dolog!Mi emberek egyet tehetünk mégpedig azt hogy éljük az életünket és gondoskodunk a családunkról.Örülünk a jónak és feledjük a rosszat!Arra kell gondolni hogy igazából őseinknek se volt jobb a sora sőt szerintem jónéhányszor rosszabb!Szóval jöjjnön aminek jönnie kell ez az élet rendje!Motorozzunk amíg csak bírunk én aztmondom jóéjszakát
Szevasz
mert már tart a háború....azért vagyunk oly közel...
szewasztok...pont most írtam oda ...én is egy hülye vagyok hogy odaírtam...
Van sok baromka
Ezt a videót akárhányszor nézem meg mindig csak pislogok Hogy csinálhatja?
Lehet meg kéne már nézni lassítva is és kilesni belőle a technikákat, csak a baj az, hogy a Jarvis gyerek már használ mindent ami csak létezik a motoron nem egyszerű ellesni, a súlypont áthelyezések látszódnak jó esetben de a többi...
Boldog Mikit
Köszi, neked is!

Még hogy rénszarvasok, meg ilyesmi, ez az igazi mikulás
Jó estét mindenkinek!
Boldog mikulást mindenkinek !
Hát ja, de nem is rúgja félre a töketlenkedőt mint egyes magyar versenyeken az eleje... Valahoyg meg tudja oldani, sőt pár másodpercig mögötte is áll... és nem löki föl...
érzed a meleg frontot
én is szivesen beprobálnák egy ilyen versenyt... hogy a végére behalnák az tutti...
Roof of Africa
Romaniacs is jó, meg a többi is, de ez a köves/sziklás terep

Aki állva megy neki, meg sikerül elég lendületet szerezni/megtartani az felmegy, ez a titka, csak hát ezt megoldani azon a terepen, na az nem egyszerű

Azt nem is értem ülve ilyen méteres fellépőt hogy akarnak megoldani bár lehet van ilyen módszer, csak hülye vagyok még hozzá. Természetesen minden tisztelet a részvevőké
ez már mekkora amikor a profik is ugy hajigálják fel...

felmész vagy meghalsz hely..

http://youtu.be/yMnnq5lYlHQ
Köszi, de váltsunk témát, mielőtt még kitiltanak a fórumból a többiek
YOUTUBE tele van most már frankó Roof of Africa 2011 videókkal
http://www.youtube.com/watch?v...

Jarvis nem vár, ha töketlenkednek előtte
http://www.youtube.com/user/Gr...
ejjha Dew, micsoda remek eszme futtatás az emberi elméröl...

mondjuk az én elmémet is jobban izgatja a sex, mint a világ politika...
Pár indító tőlem megszokott hülyeség, szubjektív gondolatok, a fene tudja így van-e vagy nem
Szerintem az emberi elme (nem a tudat) alapvető mozgató rugója, a túlélés. Ha olyan helyzetbe kerül akárki, hogy az élete forog kockán, ez lesz a legerősebb motiváló erő a döntéshozásban, hogy tudja túlélni. Ilyen az ember, ez van belekódolva, max. aki felülírja magában ezt az alapprogramot az tud másként viselkedni.
Ebből az alapprogramból születik elég sok dolog, halálhírek figyelése, elemzése (a híradók csak felismerték,ez érdekli az embereket), stb. S itt jön képbe a félelem is, a túléléssel függhet össze. Az elme félelmet generál annak érdekében, hogy ne kerüljön olyan vélt helyzetbe, ahol a túlélése kerülhet bajba. Ha valaki minél több szarságot néz, több ilyen félelem generálódhat benne helyzetek által. Aztán itt lenne a tudat(én)...ami mindezt szépen bekajálja és félelem által lesz vezetve, pedig csak gondolkodni kéne, azaz a tudatunkkal átgondolni dolgokat, amiket kreál az elménk, s tudatosan cselekedni, nem pedig az elme félelmeire hallgatva, bár tény, hogy az elme is csak jót akar, de az sajnos kicsit butuska, lát valamit, megjegyzi, majd lemásolja, kivetíti az adott szituációra, a jövőre, stb. Nem gondolkodik, csak lemásol és kivetít. Pl félni nem tudom tud-e valaki jelenben valamitől, nekem mindig csak úgy jön össze ha a jövőbeli dolgokon cirkulál az agyam. Tudom, nem idevaló, befejeztem
Egyébként a háborúk célja mindig mi? Sejtjük mi a cél Most nem a kimondottra gondolok, hanem a háttérben lévő mozgató szálakra....szerintem most is csak ezt szeretnék véghez vinni...
Globális katasztrófa sosem terv, mert az bebaszna mindenkinek, erre szerintem figyelnek a háttérben irányítók, bár elég egy rossz pillanat a mai fegyver gardedámmal és ugrott ez a terv...

Persze számunkra ez nem megnyugtató tényállás...

Megnyugtató lenne, ha minden ember tudatára ébredne és gondolkoznának, nem pedig a pénz és ettől remélt hatalom vagy a szegényebbeket vezérlő ettől remélt túlélés/kényszerpálya vezérelné őket. De röviden fogalmazhatnék úgy is, hogy végre nem a félelem által lennének vezérelve...mert bármelyik oldalt is nézem, ez az ami ott lehet a háttérben, a hatalmas is fél, meg a csóró is.
Nem mennék el itt a fórumon abba az irányba mi is lehet a félelem, de boncolgathatjuk