hanyatt lököd a vázat kicsit megcsiszolod, a többi részt egy nagy rongyal letakarod, és simán lejavitod.. persze nem árt ha benzin álli sprayt használsz...
ugyis rámegy alulra a kartervédő, a lényeg az alatt ne rozsdáljon oszt annyi..
Hát nem is a dizájn miatt akarom festegetni
Bár egyik haverom szerint, ha leszarom akkor sem lesz semmi baja, ez a vastag váz túlél engem kilyukadás nélkül, még ha elkezdett rozsdálni alul, akkor is.
Valószínű "ingyé" megoldom magamnak, azt a +10-et amit ez elvinne feccolom inkább a blokkra, arra úgy is vagyon kell
HY!
Nálam a cucc amit Ronistol kapott Dew és én ígértem,hogy feltöltöm nektek valahova! Az oktató videjó Kinek milyen megoldás lenne jo?
Aki le akarja tölteni annak van ncore torrent accontja?
Ha igen az lenne az egyszerűbb megoldás.
Ha nincs várom a lehetőségeket,ki mit tud
szerintem amire te használod a motort arra bőven jo ha az adott részt lejavitod azt annyi..
én biztos nem festegetném amikor a többi részböl pont semmi nem látszik..
nem az alapozotol fugg....hanem,h 2 komonensu legalabb ,van hozza edzo,amikkel te fujokalsz az nem 2 k s,de tudnak dobozolni olyat,csak azt egyszer tudod felhasznalni,utana megkot es nem tudod fujni
egyebk a szinternel sem raegetik,h kamraba teszik,h kiteruljon,szep sima letgyen a felvitt anyag
Köszi a választ.
A csizma dörzsölés egyértelmű, hogy mindent leszed,azért teszik rá a védőt oda.
Ez biztosan benzin álló ami most rajta van, volt egy alapozó, utána ment rá a fekete szín.
Maga az eljárás ha jól tudom más, eleve a festék felvitel, meg az hogy ráégetik. Tartósabb ez által a szinter azért gondolod jobbnak? Gondolom csak akkor lesz benzinálló, ha olyan a por, amit felvisznek rá? Azaz ha beviszem valahova, ahol csinálnak feketét, rányomják a port amivel dolgoznak, majd utána kapja a benzint és lemaródik, na annak nem fogok örülni...
Festett már valaki motor vázat?
Volt egy kérdés, ami izgatja a fantázián, nem tudom csak homályba veszett, vagy nincs rá tapasztalat
Akinek van és megosztja, azt köszönöm
6189-es oldal 154691 bejegyzés.
Egyébként amivel le lett fújva, benzin és olajálló akril (super spray very well)
azt azért tudnod kell , alapvetően ezeket a 4t gasgas-okat nem szoktuk ajánlgatni
szabadonfuto ,meg elektromos problémáik szoktak lenni, meg 1-2 gyerekbetegség, de ahogy nézem ezt tökre felujitották ,ahogy kiveszem hozzáértő ember csinálta, kidobták belőle azt az antiszar gyári kuplungot, ráadásul garanciát is ad rá, zoval ez igy nem tűnik rossz vásárnak első blikkre, picit még alkudsz belőle és már jo is...
értem és kösz a válaszért
persze a gumikat cserélném mert endurozás akkarom folytatni
csak azt szeretem volna meg tudni hogy mennyire szerviz igényes
és a alapvetö karbantartáson kivül mi a gyengje és ha véletlen elromlot akkor mennyire kell zsebbe nyulnom
mert van most egy nagyon jó drz-m és megyek vele enduroba is és SM-be is
de szeretném egy nagy álmomat meg valositani egy 1200 banditot visszont két papiros motrort nem akkarok fen tartani
az endurozáshoz vsszont kötödnék ,egyszoval ezért volna a kevergés hogy itt is ott is jó legyek
csak ezt a tipust nem ismerem már mint a gas gas-t
amugy a probléma szerintem is tehermentesitő gyűrü rossz tervezésében van...
mivel nem fogja központosan a lánckereket ezért a rángatást és a központositást mind a csavaroknak kéne megoldani, ergo egy idő után lazulnak mint atom akárhogy is huzod meg...
http://www.kepesmotor.hu/gasga...
ugyis rámegy alulra a kartervédő, a lényeg az alatt ne rozsdáljon oszt annyi..
Bár egyik haverom szerint, ha leszarom akkor sem lesz semmi baja, ez a vastag váz túlél engem kilyukadás nélkül, még ha elkezdett rozsdálni alul, akkor is.
Valószínű "ingyé" megoldom magamnak, azt a +10-et amit ez elvinne feccolom inkább a blokkra, arra úgy is vagyon kell
Nálam a cucc amit Ronistol kapott Dew és én ígértem,hogy feltöltöm nektek valahova! Az oktató videjó
Aki le akarja tölteni annak van ncore torrent accontja?
Ha igen az lenne az egyszerűbb megoldás.
Ha nincs várom a lehetőségeket,ki mit tud
én biztos nem festegetném amikor a többi részböl pont semmi nem látszik..
de amit sprayben arulnak,nem tartos
ez a festekes dolog meg olyan,ha rafolyik a benzin es nem nyulsz hozza ok,de ha kicsit meghuzod ronggyal,egybol megkapja
Köszi a céget is, így már legalább van képem az árakról 10+áfa a homok+festés
mondjuk a konkrét cégnál az oda vissza út 2x az +6eFt ba tuti lenne
egyebk a szinternel sem raegetik,h kamraba teszik,h kiteruljon,szep sima letgyen a felvitt anyag
A csizma dörzsölés egyértelmű, hogy mindent leszed,azért teszik rá a védőt oda.
Ez biztosan benzin álló ami most rajta van, volt egy alapozó, utána ment rá a fekete szín.
Maga az eljárás ha jól tudom más, eleve a festék felvitel, meg az hogy ráégetik. Tartósabb ez által a szinter azért gondolod jobbnak? Gondolom csak akkor lesz benzinálló, ha olyan a por, amit felvisznek rá?
sztem jobb a szinter,persze a csizma dorzsolest az sem birja....
Volt egy kérdés, ami izgatja a fantázián, nem tudom csak homályba veszett, vagy nincs rá tapasztalat
Akinek van és megosztja, azt köszönöm
6189-es oldal 154691 bejegyzés.
Egyébként amivel le lett fújva, benzin és olajálló akril (super spray very well)
szabadonfuto ,meg elektromos problémáik szoktak lenni, meg 1-2 gyerekbetegség, de ahogy nézem ezt tökre felujitották ,ahogy kiveszem hozzáértő ember csinálta, kidobták belőle azt az antiszar gyári kuplungot, ráadásul garanciát is ad rá, zoval ez igy nem tűnik rossz vásárnak első blikkre, picit még alkudsz belőle és már jo is...
Írtatok, nem keveset
persze a gumikat cserélném mert endurozás akkarom folytatni
csak azt szeretem volna meg tudni hogy mennyire szerviz igényes
és a alapvetö karbantartáson kivül mi a gyengje és ha véletlen elromlot akkor mennyire kell zsebbe nyulnom
mert van most egy nagyon jó drz-m és megyek vele enduroba is és SM-be is
de szeretném egy nagy álmomat meg valositani egy 1200 banditot
az endurozáshoz vsszont kötödnék ,egyszoval ezért volna a kevergés hogy itt is ott is jó legyek
csak ezt a tipust nem ismerem
es ha meg a csavROK kupja is szarul illik a lanckerek kupjaba.....
mocskos cigany ktm
amugy a probléma szerintem is tehermentesitő gyűrü rossz tervezésében van...
mivel nem fogja központosan a lánckereket ezért a rángatást és a központositást mind a csavaroknak kéne megoldani, ergo egy idő után lazulnak mint atom akárhogy is huzod meg...
azok a triál gumik elöl-hátul... érdekes..
nem-e azé a gasgas szerelő srácé aki szokott ide is irogatni...