ha nem titkos...
hogy miért azt is elmondom észérvekkel...
Láthatatlan a rohadék...Visszatérve az eredeti kérdéshez, még is kit kéne támadni, mert nem látható az aki szopat. Támadjuk a látható kormányt, mert rajtuk keresztül viszik véghez? Tuti meg lehet oldani ezt tudatosan, tudatosan a nép (de nem csak egy két ember, hanem a magyar) csináljon valami olyat ami hatással van a folyamatokra, s ez a nagy kérdés, hogy mit, miket tehetsz te mint egyén, amibe nem halsz bele, nem megerőltető, s bárki meg tudja tenni?
Valószínű célcsoportonként/szintenként más más dolgot lehet tenni, a hajléktalan mást tehet, mint aki azért jómódban él, bár lehet őket nem is érdekli ez az egész, nem tudom.
, nagyon minimális lehet az az összeg amit bent tartanak nyugdíjra, segélyekre, létminimumra van a kiadás szorítva, a bevételeket meg az egekbe próbálják felnyomni, mivel a kamat egyre több...gondoljatok bele, ha azt a rengeteg pénzt tényleg a magyar nép érdekében használná fel az állam...
mit is kéne követelnie a tömegnek? mert látszat intézkedések itt már nem segitenek..
, azt is lehet látni világosan hogy nekik mármint az EU-nak mi a célja ezzel, az ország totális kiszolgáltatottsága, eladositása, rabszolga sorba döntése....
annál nyugodtabb és földön járobb tipus vagyok...de a beszélgetés még senkinek nem ártott meg.
De hallgassuk meg mit mond ő, s bocsi, hogy belepofáztam