tényleg régen kílódik már a GASGAS AZ INDZSEKSÜNNEL TEREPEN....
amúgy tényleg ő volt az első? vagy valami más ? mondjuk nem ismert márka volt előtte ebben ha volt ...
Ez a GG topik Viktor, itt minden kérdésre és problémára tudjuk a megoldást
A váz festék leszedéssel viszont befaragtam, ami a módszer 1 et illeti, olyan kemény ez a szaros festék, hogy a flexre felrakott kör drótkefe alig veszi le, de nem is ez a baj, nem férek oda mindenhova
Módszer 2 holnap: gázlámpa és leégetem a festéket
Módszer 3: elviszem homok fúvatni és leszíntereztetem az egészet mert most hogy lemostam elég sok helyen gányos nem csak ott ahol látszott piszkosan, hogy már eszi a rozsda, meg le van kopva
Nana,azé a gasgas tanáta ki terepre az injekciós 4t-t,arról nem is beszélve,hogy eredményesek is voltak velük.Az meg,hogy üzemórás,hát istenem,akinek meg nincs pénze az ne motorozzon
rély ... a gas gas hengerszerelő
déw... a rmx lötyipöverszelep mester.
én a egykilikk jobbra kettő balra és új motorom lett.....és tényleg
és a tanárúr..aki azért már látott is ezt meg azt
bálint hilyányzik aki a számok meghazuttolhatalan tudója(2t vs 4t)
zarándol meg magyar helytelenírás(bocsi hejtelen:-)) legnagyobb bika
volt pár hajtókar hiba 450 505 meg pár quad...az is szerencse volt hogy eccere és tudták a számokat mibe lettek beszállítva a rossz cuccok.....na az volt a nagy cirkusz pl...
de el kell mondjam azonnal mindent állt a ktm ebben az esetben is ...
tök lyaú.
ugy érzem magam mintha egy prizzérilában majszolgatnánk mikoznem olyan okosakok vagyunkhogy zsinte felrobbanunk ..a sok hülye tervező, meg mérnök...béna szar.
ami még gariba mentek visszahívással...a cserék a 350 esnél a váltó primertengely csapágy...azon a végén ahol a munkahenger van...abból sokat megcsináltunk (léczét is)
elnézést ..dokror ur.
igazad van helytelen fogalmazás. de amit még hallottamamutómata olajnyomásos láncfeszítő...
mindet kicserlétik a régenbbi rugós körmösre..mer örök élet..meg 100nap.
énis mocskos jól kifogtam a berget is 3,5 év alatt 100% megbizhatóság.
a 2005 ktm sx 525 is remélem ilyen lesz...sőt még ilyenebb
az érdekes hogy pl...a lécz motorjáról beszélsz...inkább azt kéne megkérdeznek ki csinálta neki .....mert az megmondaná azt is mi volt tényleg vele....
elnézést rmz első innyectilyonosok...mind blokkcserés..2008
sokat nem is tudok.. biztos van a gasgasnak is mellényúlása..4t
tm 4t
mert kéttében királyak de 4tben meg kezdők..és full szarok.2004-5 gas 450 állandó önindítógondok innyektor..stb
ez jó....bár nem kuplungagy volt a baj hanem a kosár-----csak még a hetesen nem volt baj meg még nyolcasokon se mindegyiken..........de onnantól hinsont muszáj volt rádobni....de lett új kuplung.....és lásscsodát fasza az új olyan mint az én régimen majdnem....
amikor a 08 as rmz 450 en repedtek a karterek,a berugo resznel,es az alkaterszes buszken lapozta a haszn utasitast,h rm,rmz nem garis.....mondom ,a k anyadat mindjart megetetem veled amit olvasol,ez konstrukcios hiba ,es szavatossagnak hivjak
bo-csika
sxf 450 2007től...kuplungagy szétöredezés-ebből olajszivattyúkerék megállás ebből besült blokkok.
az a igazságmindég sokat fejlesztenk egyre kevesebb za anag bennük egyre élesebb a teljesitményszint...kötelezően vannak hibás döntések a fejlesztésben.
a 2010 yamaháról semmit sem tudni..az ugy lehet egyből bevált...de nem biztos!
a 360sx is hajtó karszakadásos volt..ezekbe a kátélyemekbe is voltak hibás blokkok...berg 2004ben visszahivta mindet mert a főtengelycsapálya a hengergörgős csapággyal nem volt jól behézagolva..csapágytörések tömkelege...
1999ig a berg állandóan szelepszakadásos volt...
szóval hibák vannak és leszenk csak ne az én pénztárcámból keljen kijavitani a gyári hibákat
zoozee ,meg aki hivatalbol sem szidhatja a narancsot
amúgy tényleg ő volt az első? vagy valami más ? mondjuk nem ismert márka volt előtte ebben ha volt ...
A váz festék leszedéssel viszont befaragtam, ami a módszer 1 et illeti, olyan kemény ez a szaros festék, hogy a flexre felrakott kör drótkefe alig veszi le, de nem is ez a baj, nem férek oda mindenhova
Módszer 2 holnap: gázlámpa és leégetem a festéket
Módszer 3: elviszem homok fúvatni és leszíntereztetem az egészet mert most hogy lemostam elég sok helyen gányos
déw... a rmx lötyipöverszelep mester.
én a egykilikk jobbra kettő balra és új motorom lett.....és tényleg
és a tanárúr..aki azért már látott is ezt meg azt
bálint hilyányzik aki a számok meghazuttolhatalan tudója(2t vs 4t)
zarándol meg magyar helytelenírás(bocsi hejtelen:-)) legnagyobb
volt pár hajtókar hiba 450 505 meg pár quad...az is szerencse volt hogy eccere és tudták a számokat mibe lettek beszállítva a rossz cuccok.....na az volt a nagy cirkusz pl...
de el kell mondjam azonnal mindent állt a ktm ebben az esetben is ...
a powerét leszámítva eltaláltak benne mindent, viszont cserébe nyomaték sincs benne
ugy érzem magam mintha egy prizzérilában majszolgatnánk mikoznem olyan okosakok vagyunkhogy zsinte felrobbanunk ..a sok hülye tervező, meg mérnök...béna szar.
hát a szerelője?
Válasz: mert nem használják a kuplungot
hanem csak úgy váltogatnak jó sokat nyélgázon
igazad van helytelen fogalmazás.
mindet kicserlétik a régenbbi rugós körmösre..mer örök élet..meg 100nap.
énis mocskos jól kifogtam a berget is 3,5 év alatt 100% megbizhatóság.
a 2005 ktm sx 525 is remélem ilyen lesz...sőt még ilyenebb
sokat nem is tudok.. biztos van a gasgasnak is mellényúlása..4t
tm 4t
mert kéttében királyak de 4tben meg kezdők..és full szarok.2004-5 gas 450 állandó önindítógondok innyektor..stb
siralmas.....
amikor a 08 as rmz 450 en repedtek a karterek,a berugo resznel,es az alkaterszes buszken lapozta a haszn utasitast,h rm,rmz nem garis.....mondom ,a k anyadat mindjart megetetem veled amit olvasol,ez konstrukcios hiba ,es szavatossagnak hivjak
sxf 450 2007től...kuplungagy szétöredezés-ebből olajszivattyúkerék megállás ebből besült blokkok.
az a igazságmindég sokat fejlesztenk egyre kevesebb za anag bennük egyre élesebb a teljesitményszint...kötelezően vannak hibás döntések a fejlesztésben.
a 2010 yamaháról semmit sem tudni..az ugy lehet egyből bevált...de nem biztos!
a 360sx is hajtó karszakadásos volt..ezekbe a kátélyemekbe is voltak hibás blokkok...berg 2004ben visszahivta mindet mert a főtengelycsapálya a hengergörgős csapággyal nem volt jól behézagolva..csapágytörések tömkelege...
1999ig a berg állandóan szelepszakadásos volt...
szóval hibák vannak és leszenk csak ne az én pénztárcámból keljen kijavitani