Ha elfogy a benzin azt hiszem ez lesz a hobbim vagy halászat vadászat, Bear Grylls-féle terülj terülj asztalkám, miegyebek a valóságban http://youtu.be/E2YUOGOwS4U
Bár ha jobban belegondolok, lehet még lesz áram, azaz kéne szerválni egy elektromos blokkot, vagy építeni ami illik az RMX vázába Van itthon egy rossz porszívó, de végső soron ott a betonkeverő 1,2-es motorja is
Tényleg egy elektromos motorka "blokkja"+aksi+kezelőszervek, azaz a váz futóművek, fékeket leszámítva lényegében minden, az mibe fájhat? Van erről infója valakinek?
Tudom hogy lerágott csont, meg volt már téma, ezért csak gyorsba kérdezném :
2T250es gépre milyen 18as hátsó gumát ajánlatok? Főként kötött erdei jófajta erdei talajt kapna és ritkán homokot. Szikla meg köves szökőévente egyszer.
Sárban is kapná az ívet rendesen.
Így is a fülemre van ragasztva 2-3 hónapnál tovább egy sem bírja,vagy olajba esik,vagy a kutya lopja el,vagy pusztul,hangszóró + ez az,gagyik ezek is mind.
erről én is tudnék mesélni volt szerencsénk hozzá......
hát akinek nem tetszik az exc annak rögtön odadnék egy ilyet motorozni......nem fog vele az biztos....de geciszép....
(amúgy egy vödör geci az egész ) monhatni alkalmatlan bármire de endurózni abszolút
Sóskúton voltam egy RMX450Z innyektoros csodával, hát az tényleg egy igazi szar...Én mondjuk nem vagyok egy sikersztori sem műszaki sem rider vonalon, de ott volt éppen a Kátai Peti aki velem ellentétben ott van a szeren és rövid teszt után pont úgy látta, ahogy én. Rátettem a tüzet kettesben (jaja, én meg a motor vótunk kettesben, de most nem erre gondolok ), szóval pl. visszafordítóból kettő nyélgáz és semmi...Illetve de. Kis filózás, hogy vajon mit akar a paraszt itt a hátamon, majd hebegés-habogás-dadogás mindezt némi füstfelhővel megspékelve, végül szép lassan elkezdte venni a fordulatot és elindult. Ezt több ízben is megcselekedte. A versenyenduró. Ami egyébként egy teszgép volt, de nagyon kevés futással. A videó után írtak többen is, hogy jéééé, neked is? Az amerikaiak azt írták, hogy rendes enduró használat mellett akár 60-70 kilómétert is meg tudtak tenni vele (40 miles:)
amúgy az exc-k nem rossz motorok...ami engem érdekel....
a crossokat meg szopogatni kell...de márkafüggetlenül mindegyikről mesélhetném.....
de pl..ktm kicserélik...megjavítják....adnak másikat....általában átfejlesztik.....míg volt japánokhoz is közöm....ott nem volt ez ilyen eccerű....nem szidok más márkát mert az volna a gusztustalan....ill. akkor nem lennék külömb a sok "más" kereskedőtől....
http://youtu.be/E2YUOGOwS4U
Bár ha jobban belegondolok, lehet még lesz áram, azaz kéne szerválni egy elektromos blokkot, vagy építeni ami illik az RMX vázába
Tényleg egy elektromos motorka "blokkja"+aksi+kezelőszervek, azaz a váz futóművek, fékeket leszámítva lényegében minden, az mibe fájhat?
a zold buzik miatt
A 2T-vel totál leálltak, endúró az RMX250 személyében 98-ban volt utoljára, RM250 talán 2008 ban.
Mondjuk nem tudom mit kúrtak el annyira az RMX450-en, az RMZ450-el ott vannak a krossz VB élén, ha jók az infóim
ezt olvasd végig..hogy szopják azt a fűrész bakot
Tudom hogy lerágott csont, meg volt már téma, ezért csak gyorsba kérdezném
2T250es gépre milyen 18as hátsó gumát ajánlatok? Főként kötött erdei jófajta erdei talajt kapna és ritkán homokot. Szikla meg köves szökőévente egyszer.
Sárban is kapná az ívet rendesen.
köszi:Petya
hát akinek nem tetszik az exc annak rögtön odadnék egy ilyet motorozni......nem fog vele az biztos....de geciszép....
(amúgy egy vödör geci az egész ) monhatni alkalmatlan bármire de endurózni abszolút
Sóskúton voltam egy RMX450Z innyektoros csodával, hát az tényleg egy igazi szar...Én mondjuk nem vagyok egy sikersztori sem műszaki sem rider vonalon, de ott volt éppen a Kátai Peti aki velem ellentétben ott van a szeren és rövid teszt után pont úgy látta, ahogy én. Rátettem a tüzet kettesben (jaja, én meg a motor vótunk kettesben, de most nem erre gondolok
a crossokat meg szopogatni kell...de márkafüggetlenül mindegyikről mesélhetném.....
de pl..ktm kicserélik...megjavítják....adnak másikat....általában átfejlesztik.....míg volt japánokhoz is közöm....ott nem volt ez ilyen eccerű....nem szidok más márkát mert az volna a gusztustalan....ill. akkor nem lennék külömb a sok "más" kereskedőtől....
lyaú élyt.
tanárúr intézd az időt..jövöhéten igaz i rályder idő legyen.
ülly le egyes