Am annyit írtak a tesztben: "kicsit talán lágyabb lett a 2006-oshoz képest, de lehet hogy a 15-45-ös gyári áttétel miatt érezni... Úgyhogy aki úgy érzi próbálja ki a 14-48-ast." Lényegi motorblokkon belüli változtatásra nem találtam semmi leírást...
2005-2007 között nem sok változtatás történt, legalább is lényegi dolgokban nem. A szokásos első-hátsó villa apróbb módosításai, a 2007-esnek a kuplung deklije más, másfajta végdob. Én is kérdezgettem anno zozzee-t mit variáltak vele, de nem mondott sok dolgot. Én végül is 05-öst vettem, de nem bántam meg :)
vagy oda adja , vagy árulgatja még 1 évig aztán adja oda anyiért...
amugy ez fűzfői falubol valo, elötte meg siofokrol, még én vittem hoztam akkori gazdáját motort vásárolni..
azokat a kék kézvédőket is én adtam rá, joságbol... meg is lett érte a hála...
Szerintem ne kínlódj vele.
Csomagold be a zip fájlt nevezd .iso-ra és csókolom, csak nem ellenőrzik, hogy valós ISO fájl e a struktúra.
Bár lehet a tömörítés tovább tart, mint az ISO fájl elkészítése
Hazaérkezésem után megcsinálom az ISO fájt és utána ismét feltolom!
Hátha úgy jó lesz! Elvileg csak ezt basztam el,hogy Vob fájt töltöttem fel!
Na majd kiderül
MINDENT a fórum érdekébe
Persze így zoozee sosem tanul meg motorozni ha nincs fent
jaaaaaaaaaaa
hát persze azt se szabad.....ki van írva az is
fain ...akkor valami más kép fájlba át kell tenni .....
Bármilyen DVD-t kizárólagosan képformátumban (például: iso, bin-cue, mds-mdf) vagy release-ként tölts fel! Vob fájlok feltöltése minden kategóriában tilos.
A képfájlok olyan fájlkiterjesztésű fájlok, melyek egy adathordozót utánozva virtuális meghajtón az adatok kiolvashatóak. A virtuális meghajtó egy program által van létrehozva. Szintén a programmal kell megnyitni/beolvasni a képfájlt, amit az operációs rendszer egy hardveres meghajtóként lát és kezeli azt.
Virtuális meghajtó(ka)t létrehozni/kezelni képes programok:
be voltak öltözve rendőrnek pisztoly ,motorokon felirat ilyesmi., szoval csak azért irom aki környékbeli az figyeljen oda a hétvégén..!
hogy a szájbakurt rendőrségnek erre van ideje....
2005-2007 között nem sok változtatás történt, legalább is lényegi dolgokban nem. A szokásos első-hátsó villa apróbb módosításai, a 2007-esnek a kuplung deklije más, másfajta végdob. Én is kérdezgettem anno zozzee-t mit variáltak vele, de nem mondott sok dolgot. Én végül is 05-öst vettem, de nem bántam meg :)
Jobban érdekelne, hogy változtattak-e valamit a blokkon, váltón, kuplungon, futóművön stb...
Sztem ennyi...
Még fél óra a munkaidőm aztán lépek lefelé.
utálok telefonról netezni.utóbbiakat mindenkinek írom csak lusta vagyok új üzit kezdeni.
amugy ez fűzfői falubol valo, elötte meg siofokrol, még én vittem hoztam akkori gazdáját motort vásárolni..
azokat a kék kézvédőket is én adtam rá, joságbol... meg is lett érte a hála...
http://www.youtube.com/watch?v...
Mindenkinek ajánlom aki székelyföldre akar menni
Csomagold be a zip fájlt nevezd .iso-ra és csókolom, csak nem ellenőrzik, hogy valós ISO fájl e a struktúra.
Bár lehet a tömörítés tovább tart, mint az ISO fájl elkészítése
Hátha úgy jó lesz! Elvileg csak ezt basztam el,hogy Vob fájt töltöttem fel!
Na majd kiderül
MINDENT a fórum érdekébe
Persze így zoozee sosem tanul meg motorozni ha nincs fent
mert le -leülök a géphez
hát persze azt se szabad.....ki van írva az is
fain ...akkor valami más kép fájlba át kell tenni .....
Bármilyen DVD-t kizárólagosan képformátumban (például: iso, bin-cue, mds-mdf) vagy release-ként tölts fel! Vob fájlok feltöltése minden kategóriában tilos.
A képfájlok olyan fájlkiterjesztésű fájlok, melyek egy adathordozót utánozva virtuális meghajtón az adatok kiolvashatóak. A virtuális meghajtó egy program által van létrehozva. Szintén a programmal kell megnyitni/beolvasni a képfájlt, amit az operációs rendszer egy hardveres meghajtóként lát és kezeli azt.
Virtuális meghajtó(ka)t létrehozni/kezelni képes programok:
Daemon Tools
Alcohol 120% (Tipp)
PowerISO
MagicISO (Tipp)
UltraISO
ISOBuster
SlySoft Virtual CloneDrive (Freeware)
A legelterjedtebb képfájlkiterjesztések:
.BIN/CUE
.IMG/IMA/IMZ
.CIF