visszateheted mégeccer....nem basztatnak ha azt hazudod, hogy egy ufo leszállt a trafóházra az utcasarkon és kiment a villany elhiszik... ...csak utána hagyd bekapcsolva magad ,hogy legalább egy ember letöltse(én elalvás előtt már azért lőttem rá magam még fent se volt a cucc, hogy menjen...mert nálam megy a gép éjjel nappal... )...és kicsit seddbe maradok -tam volna én is addig meg már huszan le is szednék....vagy nemtudom....de ez biztos...esetleg.....se
Nem az volt baj,hanem hogy vob fájlt nem lehet feltölteni
Az általad feltöltött "Franchissements Enduro" torrent miatt warnt kaptál, mert: egyéb .vob fájlok feltöltése tilos!.
jajj és péntek van azthittem csütörtök...na fasza ....most nem jött jól ,hogy egy napppal rövidebb a hét.....kurva életbe..pedig még volna dolgom rendesen.....
rikizuzda az a baj , hogy seedelned kéne a torrentet legalább addig míg nincs egy másik seeder...mert különben nem tudjuk töltözgeti lefelé....sőt szabály, hogy a feltöltést követően max.30 percen belül seedbe kell állnod mert megölnek meg anyáznak.....
gondolom feltöltötted és belaludtál...aztán gép kikapcsol....én meg töltöttem egész éjjel a semmit lefelé...
hogy fogok megtanulni motorozni így ha nem jön le oktatófilm....
Jó éjt nektek!
Megyek alvadni, legalább addig is kiléphetek ebből a Mátrixból amiben fogva tartanak a pénzhiány által Adjon valaki egy piros kapszulát A kéket azt meghagyom másnak, nekem még nem kell
Ez az oldal amit előbb linkeltem, teli olyan dolgokkal igaz a felét se értem, de ha ennek a fele is igaz, akkor is
Ez egy gagyi honlap, de annál több érdekes/értékes infó van rajta.
Bakker, hogy emberek miket ki nem találnak
A jó nép meg itt szarakodik a benzinnel, meg a sok fosszílis energiával, a helyett, hogy ezekbe az ötletekbe fektetnének egy kis tőkét, meg kutatást
Nokia 6300-as telcsid van/volt és nem akarod lecserélni
Nem is értem hogy az OMV-nél hogy megy ilyen jól manapság, hogy ilyen olcsón adják a benzint Lehet jót tett velük ez a MOL os mizéria most már csak vizet lehet tankolni 60 Ft/L ért az OMV kutakon
Bár alternatív motor megoldásokon is lehetne agyalni, erre adhatna valamit a GG fórum. Kidobjuk a dugót, a helyére berakunk egy dugó méretű állandó mágnest, rá a hajtókar...a többi részét rátok bízom, ennyivel hozzájárultam a megoldáshoz
Kis atomreaktor a blokk helyén? Vízhajtású hidrogén motor? Pataka van, lehetne után tölteni
Esetleg tegyünk bicigli pedált a motorra és meg is van oldva?
Az általad feltöltött "Franchissements Enduro" torrent miatt warnt kaptál, mert: egyéb .vob fájlok feltöltése tilos!.
kezdheted előröl.....
rikizuzda az a baj , hogy seedelned kéne a torrentet legalább addig míg nincs egy másik seeder...mert különben nem tudjuk töltözgeti lefelé....sőt szabály, hogy a feltöltést követően max.30 percen belül seedbe kell állnod mert megölnek meg anyáznak.....
gondolom feltöltötted és belaludtál...aztán gép kikapcsol....én meg töltöttem egész éjjel a semmit lefelé...
hogy fogok megtanulni motorozni így ha nem jön le oktatófilm....
De már elvileg úton vagyok
Használjátok egészséggel
Megyek alvadni, legalább addig is kiléphetek ebből a Mátrixból amiben fogva tartanak a pénzhiány által
Ez az oldal amit előbb linkeltem, teli olyan dolgokkal
Bakker, hogy emberek miket ki nem találnak
A jó nép meg itt szarakodik a benzinnel, meg a sok fosszílis energiával, a helyett, hogy ezekbe az ötletekbe fektetnének egy kis tőkét, meg kutatást
Nem is értem hogy az OMV-nél hogy megy ilyen jól manapság, hogy ilyen olcsón adják a benzint
Tényleg ki a héten a lottószám felelős?
Lökhetné a nyerőszámokat
Bár alternatív motor megoldásokon is lehetne agyalni, erre adhatna valamit a GG fórum. Kidobjuk a dugót, a helyére berakunk egy dugó méretű állandó mágnest, rá a hajtókar...a többi részét rátok bízom, ennyivel hozzájárultam a megoldáshoz
Kis atomreaktor a blokk helyén?
Esetleg tegyünk bicigli pedált a motorra és meg is van oldva?