Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

déw
má hogy a reákba ne éredekelne mindenkit.

csináld meg a gépállatot.. tavasztól indul a rom-árilya...
csak is agyigmegbizható verdával érdemes elindulni egy ilyen 2-3-4-5napus túrhára..mer ha a gép csak tákolás után vezethető át a másik napra és nincs nálad épp a tákoláshoz szükséges...esztergapad, 5 dés maró, aluöntő...csarnok...szóval legyen megbizható mint a gazdasági leépülés...

hallottatok már az irc nevű márkáról...gumi márka.
irc v40...
irc ix 05
irc ix07
irc v 37
Nektek szurkolok egy szavazatra tőlem számíthattok
Korrekt és jó szerelőt leltem végre
Hajtókarra azt mondta elmenne még, de javasolta cserebere, mert a megnövekedő kompresszió, stb.. és nem látjuk ki van e pattogva alul a hajtókarcsapágyház, egyetértettem vele, miután elmondta és megmutatta mennyire lóg
A hengerem az hál istennek jó, bár fel van kopva 67.02 re, valószínű 67 re hónolták fel a 66.94-es dugóhoz, azaz 200 üzemóra alatt kopott 2 századot. A dugó szoknya alja viszont lent volt 66.88-on, úgy lógott a hüvelyben mint huzat ennek sokk volt a 200 üzemóra. Azaz az 5 százados illesztés helyett motorkáztam 14 századdal Kérdezte is a srác, nem szólt még a dugóm, mondom a kuplungtól meg a hajtókartól nemigen hallottam, de egyébként sem tudom mit kéne hallani.
Szóval ez van, holnap széthúzom a blokkot, aztán ha lesz 60-70 ezrem akkor cserebere csapágyak is, amit kell, egy előnye van, meg lesz csinálva "rendesen", nem kell imádkozni, hogy ne szálljon el a hajtókar. RMX jelentést hallottátok, persze lehet senkit nem érdekel
Köszönöm , át fogom nézni , tényleg egyfelé jár az agyunk
Jó estét!
Azt még szeretném elmondani nekik,hogy csak atomvillanás esetén állok meg!
ez a beszéd ecsém
Üzenem nekik hogy vasárnap kihajtunk!

Győzzön a jobbik!
Szevasztok holnap mehetnék az aksiért?
Jóestét!
Komoly erő van azért ebben az elektronyos DRZ-ben
http://youtu.be/N2ueTa5pyHQ
gyi tee
hülye...
A sün sose győz mert a sok lúd mindig Disznót győz
Fuck sün
Dew , itt csemegézzél, sok érdekes dolgot fogsz látni..
http://www.evalbum.com/type/MT...
lehet hogy téged akartak üldözőbe venni a qvados ,motoros rendőrök..
ne áborogj öreg!
még megáll a szived
egyszer régebben én is lefutottam ezt a kört...

érdekes hogy egyre gondolunk... ebay-on találtam ugyan olyan tipusu villanymotort meg hozzá valo elektronikát amit a ktm, meg a quantya is rak az elektromos motorjába, olyan 600 eur környéke volt...

ehez kéne szerezni valami üres könnyű vázat ,blokk nélkül, valami kis fiatal 25-ös kroszban gondolkoztam... az kb 2-250 ..
akksiban több motor aksin agyaltam sorba kötve...
szerintem akksival megállna 500-ban max...

érdekességként mondom ennek az otthoni elektromos motor épitésnek elég nagy tábora van.... van egy weblap ahol rengeteg ilyen házilag épitett holmi van bemutatva,
basztatnak ezek mindenkit akit csak érnek, állitolag Gödöllő környékén van ilyen akcio csoport, gondolom onnan jöhettek vagy tudja faszom.. mondjuk leszarom őket...

ottaniak mesélték hogy pl lovasokat szét szopatják, feljelentik személyiért ha nincs meg ilyenek... egy igazi taplo gyökerek...

remélem olvassátok ÁVh-sok...

fatolvajokat üldőzik? hogyan ? mikor még egy ovodás kiscsoportos is tudja hogy a legnagyobb fatolvaj maga az erdész, a felét vagy az egyharmadát irják be a kivitt fának a többi megy zsebre....

pont mint a lelött vadnál...
ezt már a romai diktátor császárok is tudták, mi kell a népnek, cirkusz és kenyér.... ennyi....
Talán ma viszem a blokkot rendes motorszerelő gyerekhez megnézetni, kíváncsi leszek mit mond
Majd integessél nekik vissza a dombtetőről, ha üldöznek és ott fognak fetrengeni az aljában. Felénk is voltak pár éve, de hogy azok mennyire tudtak motorozni legalább motoros rendőröket ültetnének fel rá, azok lehet elboldogulnának terepen is.
Egyébként nem hiszem, hogy az endúrós az első számú célpont, ilyenkor ha ezek veszik a fáradtságot a hidegben, akkor inkább fatolvajt kereshetnek, tapasztalt endúrósókkal szemben esélytelenek kettecskén.
Azért figyeljetek oda
Hááát. Egy próbát mindenképp megér.
Végre egy jó hír! És, hogy bizonyított a kicsike?
Félelmetes ez a hozzáállás a állam részéről!
A sok büdös csavargó bűnöző terep motorosok mindenféle bajt okoznak és már lassan azok lesznek a közellenségek
Üldözni kell őket mert mert mert az nem is tudom