Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erről van egy fasza történetem....

nem merem kiírni .....

legyen annyi elég ,hogy felkészületlenek voltak motorozásból és elestek....de a benzinkúton menőztek a kutasoknak ,hogy most itt lesz a világvége....aztán ott is volt...
felderitem vannak-e olyan hires terepmotoros rendőr sűnök a környéken, aztán elviszem őket racingolni... ha jönnek utánam..
micsoda szar ...vicc mi van már itt......

orbánviktátor aztmondta 2012 őt kell túlélni ....szerintem meg őket kéne már....

endurósokat mikor fogják már védeni ....?
két buzi tologatja a szart a kádba .....-.fürdetik a gyereket
tervbe van a racingolás...

amugy hallottad hogy jövőre 2012-ben rendezik meg judapesten az un euro games meleg játékokat... 5 napig fognak buzizni...

ki az a retardált akinek ez a célja hogy budapestböl csináljon meleg fővárost... mondjuk igy lehet kinyirni végkép egy nép önbecsülését... buzi-e vagy...

jahh persze azt ugye nem kell mondanom hogy rendőrök százai fogják védeni őket, és most nem fél napig mint a buzi felvonuláson hanem 5 napon kersztül... ado fizető pénzböl..

vajon milyen verseny számok lesznek? homokvár épités, seggbe kurás a medencében időre,?
szia bálint ....hol voltál eltűnve ?....amúgy ma menjél motorozni ...fasza az idő....itt is már 4 fok van..és süt a nap...tegnap esett kicsit eső ma por se lesz ...úgyhogy talaj is patent...
már múltkor is fasza volt ...vannak olyan helyek ilyen meredek faltetők...ahol a szárazba csak kéccázzal lehetett felérni nem fogott már csak felreptetni lehetett...most ugyanott belassulsz és fent kuplunggal félig egykeréken lassan kimegy a motor..olyat fogott a gumma .....ki is egykerekezek kicsit megnyugtatni a idegeimet....
mondjuk múltkor kiszakadt a komplett lábam de nem baj..leszarom...
én nem esek el soha ....olyan vagyok..... mint csaknorrisz

tényleg mikor bell feltalálta a telefont már volt két nemfogadottja csak norrisztól...

na gyere erre motorozni majd és rámkiabálhacc ...sok sikert a vételhez.........de vigyetek motorolajat bele... gondolom feltöltötte ember már most reggel...
motorozóst álmodtam,hogy egy helyen verettünk,de két külön brigád...aztán én megismertem a motorod meg a ruházatod és rádkiáltottam hogy heeeej zoozee! te meg odakaptad a fejed és elborultál egy nyomban! hihiii röhögtem...de még mikor felkeltem akkor is
na most indulunk motort venni...reméljük nem nagy fos az 530...jövőhéten talán én is újra részolok egy exc450el
dévid blályt hogy rátette a rossz ktm-et ......
meleg vagy ? verjük ki egymásnak....de semmi buzulás

jó reggelt !
én meg veled álmodtam hejj...fel is ébredtem,hogy akkor most holvagyok :D
dekirály volt
ugyan ott dévid knight
http://youtu.be/LNzAOamdJbE
cervantes vs albergoni
http://youtu.be/E9YmDX7PX5I
arad 8 fok
esztergombába 6
motorozni kéne menni?

korán van.... de a bibliai is jó lenne?
nyúzzad egy kicsit,mert kedden mennem kell Pestre ...is
hát te igen......de menni nem mentem vele próbakört ..mert mikor ki bírtam volna próbálni esett ..aztán megbelülre került és eltorlaszoltam a kijáratot egy két másikkal....de holnap megyek egyet vele mikor megjövök endurózásból...mert akkor ki tudom majd szedni ....
Jó estét!

...akkor örülhetek ?
Huhukkoljad
Ne ríjjá,én is
jajj de szétdolgoztam magam....
Még én nem teszteltem:(
na milyen a bringa?
Basszus tényleg messze vagy
Akkor marad erdélyi menet csak most ugy mentem volna máshová ahol lenne vezető is
Ki találta fel a csillag fejű csavart? Ezekkel mindig csak szopok, pedig belevaló fejet rakok bele
Ráadásul pöcs anyagból csinálják a csavarokat...úgy be van ragadva egyik, muszáj voltam a fejét lefúrni, nem tudom hogy fogom kiszedni a blokkból a csavart muszáj lesz, mert ez fogja le a váltó csillagban a léptetőt...