Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Balassagyarmat elég messze van tőletek sajnos...
De úgy veszem észre lassan mindentől...
Nem volt ma nagy forgalom.
Mi újság veletek?
Jó estét!
HOL laksz?
mert engem lehet érdekelne a buli!
Költözz ide,itt állandó a csapat! Beton stabil a vasárnap,ha csak nem jön valami rendkívüli közbe!
Hol van mindenki?
Eltüntetek?
Holnap du. valaki a környékről nem jön csapatni? Nem? Még mindig senki?
Megkérdezed nekem mennyiért csinálnák meg a régi kuplung munkahengert? Érdemes-e foglalkozni egyáltalán vele.
Mester, írsz nekünk a cross-motorral való endúrózásról?
?
THX!
majd dobok fel képet ....nem nagy mutatvány amúgy megcsinálni ...motorhoz odamész és adja magát
nincs számottevő különbség........a design meg amit felsoroltál meg talán pár apróság.......azon kívül semmi....

a hetes motorokon lágyítottak valamelyest ami a 450 -nél nem lett érezhető hátrány ..de 525 exc esetében érezhető.....sőt egyenesen szar lett a motor...
Van olyan képed róla, amin az egész rajta van? Össze kéne nekem is dobnom egy ilyet - hálás lennék egy kis sablon rajzolásos segítségért
nagyon zsír... nem indult még be a sorozatgyártása?
Tegnap kérdeztem, hogy a 2006 és 2007 450 EXC-k között van-e valami különbség vagy csak a matrica meg a fekete felni?
Blokk, váltó, kuplung, futómű - ilyenekre gondolok. Te vágod ezeket, nem?
6mm... a sablont is mi drattyintottuk....fellógattuk emelőre a traktort és megcsináltuk papírból mx tibivel a sablont és kivágtuk az alulemezt ..megkalapáltam meg görbítettem őket össze lett hegesztve és ennyi....
Milyen méret?
Faszagányos nagyon!
Milyen anyagból csináltad? 3-4 mm? Sablon alapján készült?
saját gyármány....hatezerbe lehet kb...
Szép napot!

Esetleg tud valaki jó forrást S12-es első hátsó gumira?
Mennyi $ egy ilyen?
viktor itt a cucc....
Itt is 4 fok van,a derekam meg szarakodik megint!
adj a májadnak....
áhh,meló volt..lesz ma is de holnap nyugi lesz,szóval ma lesz banzáj. fogok inni az egészségetekre bőven