Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg sem várom a reakciót,menek azt szevasz
Egy 20 centis csomóba volt az egész!
Azt én is mondtam neki hogy lementem a pincébe szerelni meg légszűrőt mosni,de vérbe fordultak a szemei!
Föleg hogy a Wiseco az 1ik legjobb cucc az összes közűl
Ez igaz,mindenki szid mindent,pedig mind jó Üzemórásak,de azt hiszik örökké tartanak mint a nyomorúság.Üzemóra az üzemóra,de erre csak akkor jönnek rá mikor 2-3 kilót kell költeni pár órás moccolás után,a frissen vásárolt motrira Szít kéne szedni minden esetben porrá és átnézni egy vásárolt motort.Ez most nem erre a hengeres témára vonatkozik,csak úgy általában Sok ideget meg pízt lehetne megspórolni okosan.
Áll a kosárba, de nem a fa alatt, hogy csak össze kelljen rakni, hanem lent a műhelyben, ezer tennivalóra várva. Januári fizetésből még lecsípek és akkor lehet kezdeni a blokk alkatrész rendelést, stb. Nem akartam darabokban, nehogy már a postának jó legyen megrendelek mindent egy menetben.
Márciusra lehet belőle motort, de ki tudja milyen meglepetéseket tartogat még sors
Nekem ez túl bonyolult,nem kell,add el valami profinak
Jajj nehogy már te is a gyártóra fogd .Valaki a Proxot valaki a Vertexet te most a Wisecot szidod.Szerintem semmi köze sincs a dugó márkájának a hibához
ha eladom, akkor lesz rá garancia de arra aztán várhatsz, míg én ezt eladom, főleg, hogy most készülök rákölteni egy vagyont
Ép most cserélek a fejidomban processzort, hogy jobb tudású legyen ez is, mint a Viktor számítógépe, de szoftver frissítés is lesz, csak azt nem tudom, hova is tegyem a winchestert, mert az nem szereti a rázkódást, lehet kicserélem USB tárolóra, ami a tudást hordozza, s azt majd külön árulom, lesz több USB csatlakozója az agynak, s ha köveken is menni akarsz, akkor azt is rá kell dugni, hogy tudja
Valami majd lesz velünk.Más úgy se tud minket kinyírni csak a halál Az emberek már csak ilyenek!Ha kívánhatnék egyet én azt kívánnám hogy vegye el az ember eszét isten!Állati jó lenne
Srácok,

35ezred-4 század volt az illesztése a dugattyúnak!
ha megfigyelitek a dugattyúnak semmi baja, csak a gyűrű által bejárt területen. Vagyis nem a dugó ragadt meg. Lehet hogy a 35 század-4 tized gyűrű hézag is bejátszott? Azonban Wiseco szerint ez a jó érték!
Ami még kérdés volt, hogy miért lett szétszedve 5óra után:
Kezdetben az összeszerelés után sem volt erősebb a gép,mint elötte (sőt talán gyengébb). Vártam vele hátha össze kell kopni kicsit vagy mittudomén. Aztán szétszedtem, mert még van garancia a nicasilozásra. Jól tettem szerintem. Bár megglátjuk mit mire fognak majd.
Egy biztos: Wisecot többet sose! (a hajtókarról majd mesélek)
Részemről sajnálom a srácot, mert kifizetett külföldre egy vagyont az új nikasilos csodáért, aztán ráadásul nem is csinálták meg neki rendesen, írta, hogy hol ennyit mértek, hol annyit, nem kör a henger fala, hanem össze vissza, s ráadásként belerakott egy szűk illesztésű dugót, ami talán szerencséjére még nem sült bele és nem tört szét még több dolgot, de most viheti hónoltatni a hengert és akkor talán jó lesz bele neki a mostani dugó.
Dobd rá a fára úgy ahogy van, nem kell azt szépen felfűzni
Aza hengera, meg az a dugó az úgy szar ahogy van meg volt,most vagy a dugó volt való wankel motorba,vagy a henger az Ilyet még nem láttam
a kérdés jo... bár a folyamatok sokkal összetettebek annál hogy teljesen át lehessen látni...

kis karácsonyi politizálás avagy jövőkép festés...

szoval be lehet fejezni az imf-nek valo fizetést, ez még csak a kisebbik baj, a fő probléma hogy az ország önelláto képességét ez a EN-nak nevezett faszág mesterségesen lerombolta, és jo alapos munkát végeztek...
nincsenek tsz-ek ,állatarto telepek, de az otthoni gazdaságokat diszni ,csirke tartást is leépitették mindenféle csinált ürügyel...
magyarán nem lenne mit enni, ergo zavargások, fosztogatások, mindenki megprobálná elvenni a másét....
de kérdésedre válszolva nem rohannák le az országot tankokal, max lezárnák a határokat mint anno délszláv háboruban... aztán had rombolja saját magát a magyar...
gázcsapot nem zárnák el, mert azt oroszoktol kapjuk ukrajnán keresztül eu-nak semmi köze hozzá, sőt lehet hogy egy ilyen lépés után még félárba is adnák nekünk...
csattogos lepkét sem vennék el mert gyakorlatilag már minden az övék.
parasztiba leforditva üres a porta minden elment a kotyavetyébe, uzsorára van a hitel, az ut egyirányu... csunya elszegényedés, éhezés,fázás..kiszolgátatottság..
ha elszakadnánk holnap és mindent vissza államositanánk, felelősők börtönbe stb, akkor is ez lenne csak sokkal gyorsabban...szoval szar ügy...

dehogy valami jot is mondjak a szarba , nem kell betojni ugyis bedöl az egész EU, csak nem mindenki ugyan olyan mértékben fogja megérazni, de mindenkit fog érinteni...

röviden.:
a jelenlegi folyamatok arrol szolnak hogy az eu centrum országai (német-francia) ...(angolok nem,mert ők az usa szekerét probálják tolni) lefosztják a periféria országait ,bedöntik a pénzeiket (zloty, cseh korona,forint , lei, kuna, szerb dinár,) ezzel ők tovább erősődnek ,persze az euro mint pénz is, utána hagyják kicsit főni öket a saját levükbe (zavargások,tüntetések,sztrárjkok,stb) hogyha már jol taccsra rakták SAJÁT magukat és rendesen bent van a fejük a sárba, felajánlják a segitségüket mint megmentők, és megcsinálják az EGYESÜLT EUROPÁT, ....központi brüsszeli irányitással, stb.

nem lesznek sehol pártok, országgyülések ,választások, max marad egy kormányzo, meg pár szenátor országonként mint az usában..onnantol foggva ők fogják megmondani mit csinálhatsz, hova mehetsz ,mit termelhetsz..stb,stb...magyarán nekünk még sokkal szarabb lesz., a gyakorlatban egy gyarmat leszünk, 9 milio rabszolgával...(a többi perifériás országal együtt) mindezt itt europában.

az is igaz hogy a folyamat elég nyilvánvalo hogy másképp nem lehez ezt a sok kis országot saját identitással, nyelvel, közigazgatással beterelni egy központi irányitási vájuhoz csak igy hogy elötte kifosztják megtörik őket...
viszont utána lessz egy new big UNITED EUROPA.. közös célokkal nagy hatalomal a világban....

egy biztos drága barátaim megint kiderül a történelem folytán hogy szar helyen álltak meg a hunok, Atilla mehetett volna még kicsit nyugatabbra, mert ismét megszivjuk.

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
Petya szerintem ez lehet a baj forrása, hogy csak 0.03 az az illesztési hézag a 68 hoz képest, az kevés, 0.05 ot szoktak, de ha jól tudom kovácsoltakhoz meg 6 századot.
Viszont én nem vagyok hozzáértő szerelő, csak okoskodok, azaz egy szerelő véleményét kérd ki
Én ezt békésen megoldottam.Beküzdöttem a fát,azt szípen kivonultam szerelni

eső a ködben...
hát kell ennél szebb

déw. mondom 3,5 szd vel vagy csak 3mal.

szerintem za nem kicsit kevés...0,04mm az már jó lett volna.

bálinyó..
mér mondod hogy álszent vok..mikor 5 éve még 110kiló voltam most meg 107 mer sok a belygli..de pl 7éve meg 98.
na akkor 2 év alatt bebelygliztem a toroskáposztával.

hogy áll a géped déw?
nekem van sportmotor..ez a schámítógép csúcsa ill az időlyárásjelentés...motors aukciós oldalak...lyuhtub...thuttireceptekponthu...stb...stb...tbc
Persze,"A" garanciás!
Az asszony tavaly úgy tekerte össze a 100 darabos karácsonyfaégőt,mint a lasszót! 1 órát bogoztam!

Megkérdezte 35 perc után hogy kész van-e már?
Mondtam hogy még1 ilyen kérdés,és az orvosi ügyeleten tölti a szentestét!
jó reggelt !

Békés Boldog Karácsonyt Béláim !
Garancia van rá?
Boldog karácsonyt mindenkibe
Itt meg az eső esik és ennél gusztustalanabb idő ritkán van köddel párosítva De legalább lehet jókat zabálni meg gyereket csinálni.Persze ha nem dolgoznék pont szent este
gondolom ami az adatlapján van Wr 250