Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szenvedéstől boldog új esztendőt mindenkinek..
és ö nyerte a romaniacsot 2009ben!dolgozott érte..nem kicsit
na ide kell eljönni zoi..2-3 nap életem legjobb hajtása..plussz a poiana mariuluiba..az csak 260 (sibiu sajnos meg 420)
http://youtu.be/ecpnvagfVx8
Hy! nincs róla szó, meg bent baszom majd magam a boltba
hály riki..hajtani mentek a kétünnep közt?
láttam rajta .. már akkor láttam rajta mikopr kicsi volt
ez a hengertalptömtés ala shárga kéktélyhez..
jó mikor kinagyítottam akkor láttam hogy van hozzá köret is..
blokkdeckni..vizpumpa tömítés ala déw múdra
Boldog karácsonyt mindenkinek!
A karácsonyi vacsora készülőben
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
nem zizi
zozi
na itt csinálják a szöggesgumi 1es versionját ami nem rossz!csak az önfúróssal tartósabb...ezek a csavarok max..2-3 motorzás oszt lekoptak
de látszik...10-15mm túllógás a bütykön..új gumival..ahogy bálint is mondá
az igaz..a legjobb olja sem képes keni..ha nincs hely!
annó még irtad is ezt a viszekós témát...mondta is mendenki..a 3,5 század kicsi..de elfogadtuk hogy viszekó okos és lyaú lesz...de nem...
hát a gyári kátélyem exc 300as 71,94es dugóval jön kiugye zizi...vagy96 os?
nem a henger az -1százados és arra 71,94es a dugó!a 95üs az már B és.
itt is ez lehet a baj..tibcsinál is ez vót a repsol olajjal ment kb 4-5 üzóra lehetett benne mikor ..megsült kint romcsiban..de az vitt mindent. nikaszil kaput dugó kaput..pedig az olaj jó volt..és mégis..
ha nincs hely akkor nem ken...

a bálint féle megoldás jó lehetne..de aza baj a hónolás az a felülettel párhuzamos marad tehát nem tom kihozza éé azt belőle..
de lehet elég is lenne mert akkor egy0,055 ös illesztéssel már szerintembeférne az olaj a dugóhoz meg lehet a gyűrű is érné a hengerfalat..bár ha az a csika1 az hoz nem ér el a dugó és ott átfúj a sél mikor a robbanás viszi a thűzvihat energiályát a dugóra ill mellette elfú..szóval nem költöi nyelven írva..lehet szar az a henger..meg szar volt mikor hazaküldték is?
de egy gyár miért csinál iet?
hétfő reggel vót oszt másnapos vót az 5d maró

amúgy meg zozi is a megmondója..a ktm gyár is rengeteg visszhívott dolgot tud...
az sx 360asom is hajtókarszakadt let vagy 40üzórásan újkkorában!
az sx 144esekmeg szinte mind dugóüszakadásssal küzdött..
megbízhatóság ide új motor oda..egy éves korára csak kijavítják és akkor megveszem félárban..ill én nem mert már megvan az álmaim verdálya..ktmsx 525 6gang . . . .

és sikerekben gazdag egyhetet még idénre..is
Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket Kivánok mindenkinek
Tanujjatok vazze
ki nikasilozta ezt a hengert ? gyűrűhézag volt ?

wiseco jó dugó ..de múltkor írtam már ha megy valami ez a dugó az ami legjobban visz mindent a dugók közül mindent a levesbe ...

amúgy simán bele lehet rakni motorba ....

tényleg úgy tűnik a képekről legalább is hogy ovalitási problémák vannak....

castrol r2 ről meg annyit, hogy évekig mentem vele kétütemel és sose volt baj vele...(bztos van jobb olaj tudom)
Tudod Mester, hogy van ez minden motor tudja, csak a lovas nem Azaz a processzort kell frissíteni odabent
Enyémet nagyon kéne, meg a fizikumot is, tavasszal felülök a motorra, ledőlök róla első pár méter után
emlékeim szerint a multkor irtad hogy nem volt hengeres,merthogy rámértetek és más méretek jöttek ki itt-ott...

szerintem az támasztott fel, vagy nem érte el.. az tény hogy azon a részen semmit nem kopott a dugo, ergo légrés volt a hengerfal és a gyürük között, szoval nincs is mit csodálkozni azon hogy gyenge volt a motor... mérjetek rá szakival menyi az anyi, lehet hogy kiadja egy honolás és bele egyel nagyobb új dugo és mehet a verkli...
A motorozás csinálta Szíp meg erős a parasztja,de a feszes izmok már elnyomják az ereket ami meg nem baba,zsír nem jön fel,izmok nem fogynak,szalagok mint a drótkötél Fiatalon még jó volt,de már egyre többször baj van velük,akkor baba,ha meg van terhelve,ha pihen akkor jajj van Így próbálom terhelni,de má nem bírok magammal
Ott baszta el a magyar hogy beállt kereszténynek.Elötte lenyilaztunk mindenkit és bejártuk egész európát.Fosott tőlünk mindenki.Amúgy kamu szerintem ez a nagy honfoglalás dolog.Mi már itt vagyunk több ezer éve!Esetleg beleolvadtunk az itteni népbe ami feltehetően a magyar volt.Nekem ne mondja senki már hogy nem volt itt egy komolyabb népcsoport?Pont itt a Kárpátmedencében?Kamu az egész történelem de nem kell csodálkozni hiszen mindig a győztesek írják!
Nekem crf-be american Hot-rod volt minden.Ment mint egy 450-es 55 üzemórát bírt Meg voltam vele elégedve!A valamit valamiérten azért el kell agyalni.Ha tudja az ember nincs sok píze,akkor vagy ne motrotoljon csak kevesek,ha meg sok van majdnem mindegy mit tesz bele,úgyis cserélni kell.
Van nekem is ilyen intó tapintogatós mérő,bár inkább pinákat mérnk vele éjjel nappal
Nekem is volt ilyen képem a hátamról,csak igen fel kellett nagyítani mert olyan kicsi a hátam,hogy nem látszott a képen!
Hú bameg ez igen, te lehetsz Batmen
Olajos teló szakma ilyen izmokat ad?
Nem állt meg szar helyen, nagyon is jó hely ez, van víz, legelő, meg szép menyecske csak Atilla kampec, aztán elkurvázták az egészet. mi a nép meg hagytuk, hagyjuk
Nézzed mán milyen vékony vagyok,hun vagyok én erős?
Hát nemtom.. A made in china wiseco hajtókar 50 órát bírt lájtos használat mellett. Prox meg 200at.
A mostani hibát nem a Wisecora fogom, véletlen se!
Nekiállunk ünnepek után 0.002es intóval méregetni, aztán meglátjuk mit mutat. Aztán megy vissza Wisecojékhoz
Te könnyen vagy mert erős vagy,én meg nem! Olyan kis törékeny nádszál alkat vagyok,ezért nem merek visszafeleselni senkinek!
Ha egy tojásba beraksz egy kört, akkor a mellett a levegő(avagy a hengerben a nyomás) úgy elmegy mint a huzat. Azaz ha a nikasil-t nem átmérőzött falra vitték fel, akkor hibába raksz bele új dugót, szart se fog érni. Lehet a nikasilos cég úgy gondolta, ez az alap, hogy utánuk még a hüvelyt hónoltatni kell. Bár mintha írtad volna, hogy lett hónolva.
Ok mesélj, várjuk a tapasztalatot