Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nem rekluse ...ez az új ktm kuplung ..a régi mifélénk exc nek volt az örökös kuplungja csak kicsit tovább fejlesztették ..központi rugósra,,,,

de rekluse ból is jó vagyok mert raktam be párarat....abból is ...meg hasítottam is vele....háttt mit mondjak magának ...robogós a feeling ...de meg lehet szokni ..van néhol előnye is de én történetesen elvagyok a kuplunggal...
dehogy..ez csak egy egyköz pontyi rugós théma lehet
a reklúz..ott kéne látni valami külső lamellás témát ill az egyik fajtánál a golyókosarta is.

nem jó endúróban..extrémben..+na netán nem indul be..nem lehet betolni...nálam ez azért kizáró ok..
Zozi. ez a reklus kuplung? de ezt most komolyan kérdezem. amúgy haverom tukmálta hogy inkább ilyet hozna amcsiból miért nem ezt veszem ,mert azt olvasta, hogy kurvajó endurózni... lehet igaza van ,de egy. kibaszott drága bár ott féláron van,de akkoris... 2. kéne a fasznak. jó nekem a hagyományos annak van filingje.
milyez?
valami gagyi kátélyme az 1980a évek előttről?
sx-f 450 mer berugókar az nem csatlakolódik hozzá
megvan..visszakerestemm.
akoror a golyóstoll mellett az ne...kistányér hanem qÚplung?
bakker megvan
ügyes vagy..szép reszelés volt
a világ egyik legjobb kuplungja ..természetesen KTM....vadinyúl....
a lyaú öreg rumci.. a nagy mesélő..hazafelé.. teljessen megváltozott az a kép ami akkor volt mikor lent órdítmint az állat...ez nem igaz a qrva annyát.. kikészült délre... de a kocsiba nhazafelémmár minden raúzyás volt meg nem is volt semmi nehézsége egész nap...
ez a qrva emlékek...mindenkinek máshogy maradnak meg
hát hazafelé nagyon rumcifilingelt a társam a kocsiban..csak a hangja más volt de ugyan úgy látta a dolgokat..ahogy én meg nem
csak bennünk a hiba szali
hol..qplung..hol
én nem tudom mivolt. nekem megmaradt a benzinem 80% a. emiatt ez egy rendkívüli emlékezetes hajtás volt számomra, mert ilyen még sose volt. tán rumci idejében annó..... az meg tán igaz se volt.

láttad az új kuplungot ? remélem beválik. lassan tudnék nyitni egy használt reszelőboltot !
na ezt most mér mondod
mer nem az?
szali mesélj már milyne volt a hétvége a hajtás.. jó volt?

csoresz hivott valamikor.. mer kukára nyítra a 450et.
még jó hogy mi nem arra jártunk ..mármint amerre mi voltunk nem kellett kínozni a gépeket...mert sajnáltam volna az 525öt.
iyg egy pihentető 3 literrel elvolt az egész nap
de pl csorsz nem úgy látta mint m.
ö belátta hogy nagyon nem volt a szeren
az első lépés a gyógyulás felé..beismerni a hibákat
négyszinűre emlékeztek még ?
gondoltam ,hogy előbb utóbb kiugrik a majom a vízből,de ,hogy pont te lettél az :))) muhahaha
halyrá..élj a garanciával..már ha van.
majd jussak eszedbe..a felét megspóroltam volna a költségeidenk ingyé..
mer a fele nekem fele neked akkor a felét ..csak ingyé kapod neeeeem?
te olyan hü ..lye vagy hát nem látod.
golyóstol mekkora egy ..
kistányér meg hüwelyqp(kúp=qp
mik ezek? golyóstoll? vagy mia túró?
nem igazán követtem mi történhetett,de szerintem úgy ámblok az a szó ,hogy" garancia"nem létezik ebben az iparágban ......vigyed használd javítsd vegyed. kb ennyi
Szia Dew,

Ez a Powerseal egy elég komoly név amcsiban meg Európában is (keress rá a neten, szinte csak ezzel foglalkoznak). Ovalitásban valami nagyon keveset mértünk, ha jól emlékszem 5ezred magasságában. Ez nem okozhatna ilyen jellegű hibát.
Na mindegy, azért beszámolok majd itt a fejleményekről ha érdekel valakit.
Kiváncsi leszek a hozzáállásra a Wiseco és a Powerseal részéről (már ha egyáltalán eljut odáig)!
Az meg hogy ne foglalkozzak a garanciával az ki van csukva! Én már csak ilyen naív gyerek vagyok, de legalább nem adom fel
jójó köszi mindent. akkor rendelnék abból a gumiból aztán valamikor majd ideér :) vagy ha esetleg Viktornak megy valami csomag akkor hozzá lehetne csapni:) természetesen az ő számlájára .muhaha.

amúgy meg el kéne menni Nánára mert tele van a pince fasza használtműanyaggal ami nagy kincs :) meg amúgy is kéne pár kacat. na majd lesz valahogy úgy még sose volt ,hogy nelenne....

Tényleg a lepkés korong az mi? valami fúrógép? és miaz ,hogy pontozó?
Több is van?
én még nem , éhen hallok , várom a lányaimat
Ilyenkor ez a rend! Jövő héten meg majd nem tudom miért nem lehet bekapcsolni a motoros gatyámat!
Tavaly karácsony után elmentünk hódeszkázni,aztán mire bekötöttem a cipőmet majdnem megfulladtam. Alig kaptam levegőt!
nade ki nem?
neked is..