Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írtam neked a frímélesre...
itt is ilyesmi a projekt
Holnap kicsit rendbe szedem a motoron ami az utolsó túrán elfogyott,aztán asszem kedden kicsit lerázatom a bejglit!
Én már hullára zabáltam magam! Késő délutáni ebéd volt,inkább est ebéd. Tatár rohadtpácoltdaráltfűszeres hús,utána meg velővel töltött borda,gyümölcs saláta. Ezt még az előbb szétcsapattam egy pohár tejjel meg fél rúd mákos kaláccsal. Éjjel biztos nem alszok,csak forgolódok mint kislány a lavórba! Már majdnem színeset ásítottam az előbb!
viktorral mi lehet ? halálra ette magát ?
küldök nyolc darabot levélben a címedre ....ennyi ....pénzt meg utalsz vagy küldesz majd pontosítunk de ez már nem az idén lesz....január közepe előtt a fű se nő...
küldök tőtöttkáposztát ,ha gondolod. vagy bejglit! azt még biztos nem ettél!

hát ezen beszartam.

az teljesen jó lenne,hogy lehetne ezt levajazni? elküldöm a zsét ha kell előre. feltéve ,ha megoldható.

mozog az a szar, már egy évvel ezelőtt néztem mikor le volt véve ,de azt hittem az normális. még sosem volt kicserélve. 2004 meg nem most volt.
be vagyok zabálva rendesen...de még eszek

nektek sikerült ?
fél10fele hivlak holnap ronis OK le fixáljuk a talit hogy hol talizzunk holnap
nehogy úgy járj mint a szőke nő.....mikor elküldték a kórházba mr -re aztán amarra ment...
mindenképp csere már 25ször annyit ment mint szabadott volna ...aztán már ha szét a blokk ilyenkor ki lehet cserélni .....

külsejét meg vagy felfuttatod vagy csapágyrögzítőzöd...vagy nemtudom...gondolom blokkot nem akarsz cserélni ...de lehet azt is
bocsi ....szali..én tévedtem...... ill..most délután rosszul írtam le ....telefonnal kínlódtam a hozzászólást...

3 euro per darab ....8 darab kell .... 24 euro... kb...7000 huf

ja és kellhet könnye öreg motoroknál...450 sx be versenyzőknek kicseréljük 20 óránként ...de otthon is elmegy bennük...

ezek a régebbi endurók amikbe van ( 2T ) azokba lényegesen tovább bírja de ennyi idő után már éri a csere... négyüteműt mondanom se kell ott örökélet plusz egy két nap...

úgy nézed meg, hogy mozog -e a nagyfogaskerék ide oda a kosárhoz képest....
kiástam a szögeseket nem volt kis melo...

mondjuk fel nem raktam lusta voltam rá... napközben kaptam egy defektet elöl ugyhogy holnap reggel mindenképpen szereléssel indul..
dejo volt a mai motorozás..

jo sok helyen jeges a talaj..dobáltuk a kereszteket..
zoozee
[156259] tegnap 18:44
nincs hozzá gumi ..de az 3 euro per darab...gyári .
csavart viszont adnak és nem kell szegecs....

ennyi...

ha amerikából van akkor szerválj egy jó imbuszkulcsbitet...mert nem metrikussal van csomagolva...akár a hinsonnál....

gumikat olajozd mikor rakod...csavarlukba ne menjen oil....csavarokat menetrögzítővel rakd össze....jól húzd meg...ellenoldalra csavarvégre rászoktunk ütni pontozóval....
nem nagy sztori amúgy összetenni ....fél óra...

ezt bemásoltam .Zozee. most akor 3 vagy 8? nem mindegy hogy 7000.- valami vagy 30000.-
az újabb rosszhír meg az ,hogy nincs ilyen fos gumi csak gyáriban. ezt még a hülye amerikaiak se majmoltatták le kínában.
hát ez újabb rosszhír mert ahonnan a kosár jön , ott 4.5 dolcsi/db úgyhogy szólok is az embernek ,hogy még gyorsba kérje rá azt is.
fura ez nagy árkülönbség európa és a tengerentúl közt, ha volna egy kis pluszpénzem nyilván ki is mennék és összeszednék egy konténernyi használt motort ,mert gondolom az se lehet túl drága. aztán az egész maradék helyet meg feltölteném benzinnel :)) mert az meg kurvaolcsó .... muuhahahahaha
Álysz. Januárban megyek,csináltatni a jobb kezemet remélem jól fog sikerülni,és még Mri-t is csinálunk a gerincemről.
Majd Február 20.án megyek vissza a prof-hoz ,ha vele beszéltem akkor kiderül lesz e 2012-ben motorozás számomra.
Érted?
Hol vagy tee...?
Telcsirol írok azert szar
szali irtam este neked csak átsiklottál felette nézd meg.! 8euro/darab
próbáld meg mozgatni a kosarat és a fogaskereket ellenkező irányba ha lötyög akor szar vagy ha szétszedted és megvannak repedezve eseteg elvannak törve akkoris de ha még nem volt cserélve soha akkor valszeg már nincsenek jó állapotba