Pilisbe nem szabad motorozni mert ott látod a sok tolvaj vadászt meg fatolvaj erdészt ..és zavarod őket a rablásban ...mást nem zavarsz meg semmilyen kárt nem okozol a métermély traktornyomaikon......
ez nem volt szép..mester.
a kocsi már megvan ezt hamarabb kellett volna.
igy utólag csak..
szép autó..
lyaú autó..
hú ford, a legjobb választás nem ugy mint a zsidesz.
ja és fu de jól nézel ki
ki a fodrászod ..vagy tiz évvel fiatalabbnak látszol..csak nem fogytál.
több bajt követtél el eccere eleve a ford az egy négybetűs hiba....
amúgy tudtad ,hogy kint is vannak kocsik , sőt annyi van hogy el is adnak belőlük... ...még nem is drágábbak...sőőt.......viszont állapotuk négyezerszer jobb mint ami már magyarországon volt ...akár 10 percet is....ott azért még szervízelnek rendesen ,eredeti alkatrészek fasza olaj fasza üzemanyag és ami a lényeg nem dőlnek szanaszét mint az itteni összes fél év alatt a szemét utjainktól....és spórolhattál is volna pénzt...
bár még kiszállhacc itt a fordból...csak eladni nem tudod
jól van csak viccőtem..csókolom a kezedet...
Bassza meg lehet valahol motorozni egyáltalán?
Te zoozee?
báger vagy vmi?
Igaz,nem megyek most sajna,mire odaérnék lekopnának a bütykeim .
dE mennék amúgy.
Holnapra esőt mondanak.....
Ma?valaki?
a trabant jobb mert azzal lehet fordulni is ...a forddal meg nem lehet trabantolni ...
stb...vígasztalhatnám...de utána szemenköpne ....vagy aki olvassa hogy dícsérek egy fordot.azthinné nem értek a kocsikhoz....
a kocsi már megvan ezt hamarabb kellett volna.
igy utólag csak..
szép autó..
lyaú autó..
hú ford, a legjobb választás nem ugy mint a zsidesz.
ja és fu de jól nézel ki
ki a fodrászod ..vagy tiz évvel fiatalabbnak látszol..csak nem fogytál.
úgye milyen lyaú tsávó vagyok így manka?
amúgy tudtad ,hogy kint is vannak kocsik , sőt annyi van hogy el is adnak belőlük... ...még nem is drágábbak...sőőt.......viszont állapotuk négyezerszer jobb mint ami már magyarországon volt ...akár 10 percet is....ott azért még szervízelnek rendesen ,eredeti alkatrészek fasza olaj fasza üzemanyag és ami a lényeg nem dőlnek szanaszét mint az itteni összes fél év alatt a szemét utjainktól....és spórolhattál is volna pénzt...
bár még kiszállhacc itt a fordból...csak eladni nem tudod
jól van csak viccőtem..csókolom a kezedet...
nekem megér annyit
most már az enyém
motorozás
motorozás száradjon le a
lyaú hajtást mindenkinek..
nagy err at hiszem zempémiben edz
aki ma nem megy motorozni annak száradjon le a péloja...
Kornél hogy röhögött ott hátul..