mer nem lehet mindég bénázni..de röhögni meg mindég lehet.
-hány kört mentél ezen a pályán...
-15ezret..
-akkor tiéd a körrekord is?( hol az összefüggés )logika...körszám nagy akkor ö a körrekorder?
csak egy nulla
és mit tesz a számokkal ha kimarad mögüllük
a fizumból is csak ennyi hiányzik a számok után lenne még egy 0
brakkler a mai..ill...a tegnapi árfolyamon..boldogh ember lehetnék
szóval..
korrectionolom ....1en fok=10en fok
és csak egy kibaszott nulla
lyaú reggelt evri-bodry.
időkép pont hu.. lehet hogy fasz-zsák de egy hónap múlva ...1en fokok lesznek addig is nappal mindég phluss egy kettő.
ez dhúrwa..ez akkor már nem csak kis időjárás változás...bár erősebb meg gyengébb telek mindég is voltak..de én ezer esztendőre visszamenőleg(pedig nem is vagyok hegylakó..mint itt a thöbbség csak egy alfőd-lakó)nem emlékszem ilyen meleg thélre.
és tessék amire bálint vágyik..a cúúkormackó( mondjuk arra meg manka vágyik..itt mindenki vágyik valamire .. )
naszóval ez itten nem igérködzik
csikusz.
ekkora szálykaratésnak itt a helye
imádom ezt a ki a lyani ha én nem thípusú thémát (bocs fhater)
ez a jani egy mondás... tudod ...szaúlás-mondás..nehogy felvedd magadra mint ...apám az ötven kiló súlyfelesleget
ez érdekes
Új lyeruzsálemről még nem hallottam..de pl újszeged az van..a thisza thúloldalán..
akkó ez a jeruzsálem meg új lyeruzsálem is ilyen lehet..
dr csukisz.
há biztos vagyok benne hogy igy lenne . .
de nincs az a teleszkóp ami felrepitene itt-ott ha épp aznap(sem) megy..hidd el .
gas gas 4 kély az lyaú lehet..itt van egy pár lálykerünk akinek volt
450 4 kélye...csak lyaúkat hallottam róla..az első innyektoros endúró....könnyen pöccen...főleg a thulaj mikor már megent nem indul
de a tilyed biztos nem ilyen
hidd le praúbálnánk követni szali igazi követő radar
Hejjhóóó Má évek óta nincs cr nyusziötöm giz gazom van mán csak 4T,de 2T párti vagyok,csak azé van 4T-m,hogy lássák ,hogy az is van Szuszognátok ti utánam
csikusz..
szerintem faaááályna mindenkinek
hiddel ..nem szeretnél utána..nap közebe meg szinte meg tudnál ölni de addigra elfogy na belőled a szusz...mert közbe mi fent várunk ..és oda fel kéne jönni a gyilokhoz..ha meg könnyedén lépel velünk akkor meg..nem is akarsz megölni hanem alig várod a következő tára szervezésem
de azért ha úgy érzed..nem tartalak vissza.. neked most cr 125öd van..az itt ideális gép
manka..
nem minden román hegyben vannak medvék ill vannak cúúkormackók is..ha hozod bálinyót mert ..pl ö tök olyan
szali ...elgurult?
hidgyjé nekem...nem lesz jobb ha még féléletűen kicseréled a dugót.. úgy hogy közbe ez is jó méretű..viszont kidobolod lóvét az ablakon..
se erősebb se jobb..csak drágább.
déw
én általában 3naposra szok szevezni..elég szokott lenni mindenkinek.
ez a mostani ez pl egy napossan is elég zural volt.a hat óra alatt ha 15 percet kommunikationoloztunk..ezen kivül végig a fejeken volt a sisak...
a tanítás az élet a legnagyobb tanító..ullehet te fogol minket tanitani..mi meg figyulunk mint a kisangyal
Dew ezt neked mert téged szerintem érdekel....
a tanulság a történetböl a hogyan keverjük másra a szart hogy addig se ránk figyeljenek cimű játék.....
a nemzetközi sajtó tele van rólunk szóló cikkekel,
de ha megfigyelitek összegekről, hogy mekkora hitelt kellene visszafizetni egy szó sem esik.
vajon miért?
mert az Eu többi országának adósságához képest, a mienk aprópénz, idén 2012 ben mindössze 4 milliárd lejáró kötvényt kell megujítani,
a franciáknak több 350 millárd, az olaszoknak több mint 450 milliárd jár le, 110 x ese a mienknek, 5 x annyi lakossággal
szóval ezekhez a pénzekhez képest elenyésző, és nem a pénz a gond, hanem hogy a kormány visszaakarja venni a szuverenitását, mint Izland, és ez nem teszik a bankároknak, nehogy már ” rossz” példát mutassunk......
-hány kört mentél ezen a pályán...
-15ezret..
-akkor tiéd a körrekord is?(
és mit tesz a számokkal ha kimarad mögüllük
a fizumból is csak ennyi hiányzik a számok után lenne még egy 0
brakkler a mai..ill...a tegnapi árfolyamon..boldogh ember lehetnék
szóval..
korrectionolom ....1en fok=10en fok
és csak egy kibaszott nulla
időkép pont hu.. lehet hogy fasz-zsák de egy hónap múlva ...1en fokok lesznek addig is nappal mindég phluss egy kettő.
ez dhúrwa..ez akkor már nem csak kis időjárás változás...bár erősebb meg gyengébb telek mindég is voltak..de én ezer esztendőre visszamenőleg(pedig nem is vagyok hegylakó..mint itt a thöbbség
és tessék amire bálint vágyik..a cúúkormackó(
naszóval ez itten nem igérködzik
Tibi! Sajna én is fenn vok, éppen dolgozom.
ekkora szálykaratésnak itt a helye
imádom ezt a ki a lyani ha én nem thípusú thémát
ez a jani egy mondás... tudod ...szaúlás-mondás..nehogy felvedd magadra mint ...apám az ötven kiló súlyfelesleget
Új lyeruzsálemről még nem hallottam..de pl újszeged az van..a thisza thúloldalán..
akkó ez a jeruzsálem meg új lyeruzsálem is ilyen lehet..
dr csukisz.
há biztos vagyok benne hogy igy lenne
de nincs az a teleszkóp ami felrepitene itt-ott ha épp aznap(sem) megy..hidd el
gas gas 4 kély az lyaú lehet..itt van egy pár lálykerünk akinek volt
450 4 kélye...csak lyaúkat hallottam róla..az első innyektoros endúró....könnyen pöccen...főleg a thulaj mikor már megent nem indul
de a tilyed biztos nem ilyen
hidd le praúbálnánk követni szali igazi követő radar
szerintem faaááályna mindenkinek
hiddel ..nem szeretnél utána..nap közebe meg szinte meg tudnál ölni de addigra elfogy na belőled a szusz...mert közbe mi fent várunk ..és oda fel kéne jönni a gyilokhoz..ha meg könnyedén lépel velünk akkor meg..nem is akarsz megölni hanem alig várod a következő tára szervezésem
de azért ha úgy érzed..nem tartalak vissza.. neked most cr 125öd van..az itt ideális gép
manka..
nem minden román hegyben vannak medvék ill vannak cúúkormackók is..ha hozod bálinyót mert ..pl ö tök olyan
szali ...elgurult?
hidgyjé nekem...nem lesz jobb ha még féléletűen kicseréled a dugót.. úgy hogy közbe ez is jó méretű..viszont kidobolod lóvét az ablakon..
se erősebb se jobb..csak drágább.
déw
én általában 3naposra szok szevezni..elég szokott lenni mindenkinek.
ez a mostani ez pl egy napossan is elég zural volt.a hat óra alatt ha 15 percet kommunikationoloztunk..ezen kivül végig a fejeken volt a sisak...
a tanítás
http://youtu.be/mPOCc3VWNb8 föld animésön móvi[/L]
a tanulság a történetböl a hogyan keverjük másra a szart hogy addig se ránk figyeljenek cimű játék.....
a nemzetközi sajtó tele van rólunk szóló cikkekel,
de ha megfigyelitek összegekről, hogy mekkora hitelt kellene visszafizetni egy szó sem esik.
vajon miért?
mert az Eu többi országának adósságához képest, a mienk aprópénz, idén 2012 ben mindössze 4 milliárd lejáró kötvényt kell megujítani,
a franciáknak több 350 millárd, az olaszoknak több mint 450 milliárd jár le, 110 x ese a mienknek, 5 x annyi lakossággal
szóval ezekhez a pénzekhez képest elenyésző, és nem a pénz a gond, hanem hogy a kormány visszaakarja venni a szuverenitását, mint Izland, és ez nem teszik a bankároknak, nehogy már ” rossz” példát mutassunk......