Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen-igen.
most ezt nem értem.. itthon vettél mondeot, és azt akarod kivinni? magyar rendszámal? vagy hogy..?
dehogy esznek meg..

már ettek...
hallod jo is lenne ha ezek csak az én kitalácioim lennének...

sajnos a reality csunyább...

mondjuk én mindenkinek azt mondom feleslegesen soha ne strasszelje magát eteken mert az se vezet sehová... viszont ha okosan tervez valaki jövőt az már jo...és tud sok okos infot amit a saját és családja tulélésére boldogulására tud használni, mert az informácio hatalom...

erröl jut eszembenekem is van már olyan magnéziumos gyujtom mint neked...
nem megyek mert megesznek a medvék a vadonban
csok béjby... jössz te is a hajabujával zarándi kempingbe motorozni?
bazki Bálint. akárhányszor elmégy kerülni egyet a motorral egyre inkább festesz föl sötét képeket :) lassan kezdem elhinni én is, annyit olvasom az írásaidban. lehet ki is váltom a sírhelyet még holnap.

amúgy lehet nem is motorozni jársz te ,hanem valami titkos szektába ! ahol átmossák az agyad brigéciollal!
csak nálunk van hatalmas szélvihar?
délután is fújt de nem ennyire
fiam odáig van érte meg vissza mindig bunyóznak ha jön,mondjuk majdnem egy kategória,súlyban nincs sok különbség
akkor még fekszik nyugszik
zozi . azért megírhatnád valami titkosba ,hogy mibe fájna egy alapméretes gyűrűpár, 250 exc . aztán a következő egy komplett dugó, egy db kuplung alsó munkahengeren levő légtelenítő csavar. 2004 sx 250 hez. a dugó az 2008 is lehet mert a henger újfajta. illetve a két főtengelyszimering. mert van ugyan egy garnitúrám de vagy 2 éve bent szárad a dobozban. illetve lassan aktuális lenne a 8 db kuplung gumi. takuvakuzok a dugócserén. mert még szürkés de a kipuf felől már ki van fényesedve a szoknyánál. ha már így szétokádtam lehet csak ki kéne. na nem mintha lenne rá péz de mindig hittem a csodákban :) így elsőre más bajságot em véltem fölfedezni. a hengerem még gyári állapotú honolásos. sehol egy kopásnyom. még nem vettem le a dekniket meg a gyujtást . remélem csak az lett a baja ,hog 5 hónapot állt és kiszáradt a picsába a szimering. más baja nem lehet.
jól van,pitbike-ja van,azzal nyomul
mindig jött hozzánk míg megvolt a házunk,most inkább mindig mi megyünk hozzájuk...mindig jól leitatnak
nagyon szeretjük,párom is,nagyon fog hiányozni ha kimegyünk de majd mindig jön biztos látogatóba,végülis nem a világvégén leszünk
nyáron Ő gyilkolta a hayabuját,ott volt nála pár hétig...leért a lába róla,nem tudom hogy csinálta Tesója is jól van,a balesetből felépült szépen
ha van türelmed néz végig ezt a videot amit linkeltem.. Háboru a nemzet ellen... sok dolgot megértesz ...

az rendszerváltás ota tele vagyunk moslék politikusokal, akik csak a nép és a nemzet ellen vannak és gyakorlatilag hazaárulást elkövetve kiárultak mindent... ez tény...és vissza csinálni se lehet...
sokan hőbölögnek hogy lámpavasra az összes ilyen alakot, sőt a fityesz be is igérte az előzö ciklusánál hogy el fog számoltatni... aztán elfelejtették, semmi perc alatt...
ezen iss látszik hiába hőbölög valaki az akkori politikai vezetés ellen vagy mellett gyakorlatilag egy kutya mind...

kérdésedre a válasz... persze hogy nem fogják bevetni soval, ezek igen jol termő földek sok folyo vizzel, napsütéssel , kiválo gazdasági ország, a rendszerváltás elötti számikat ők is ismerik , ez az ország buzábol -kukoricábol-gabonafélékböl- évi 700 milliárd ft exportot csinált , magyarán eladott... és ezt orosz traktoral , ezt ültesd át mai modern még nagyobb kapacitásu mezőgazdasági termelésel .... fognak ők ezekböl a földekböl igen sokat profitálni ,egyelőre fektetik pihentetik ....

az élőhelyröl nem is beszélve.. ha belegondolsz abba az igencsak nem elhanyagolhato témába hogy már megindult a világban a globális felmelegedés miatt elvándorlási hullám.. Indiábol napi szinten ezrek vándorolnak el, de pl Hollandia kb 60-70%-a lesz viz alatt 2050-re....
szoval a kárpát medence mégha vannak is szélsőséges időjárások azok elég enyhének nevezhetők, szoval kivánatos hely sok nép számára....

ez egy háboru, amit bankokal , minősitökel imfvilágbankal vivnak , de mint minden háborunak ennek is a végcélja az erőforrások ,életterűlet megszerzése , és ebben 21 év álhatatos akna munkájának a hazug haza árulo vezetők részéröl köszönhetően elbuktunk....csunyán...
Engemet is vezessé föl meg le
Az jóóó Jól van pézsma?Eltünt mint az aranyóra
Hogy még ,én még most is dógozok szemeim má kikészülnek,ezek a buzi lcd szarok rendesen kicsinálják az agyam is
Pézsma barátunktól mááá begyűjtöttem kintre egy kis emléket hogy mindig velünk legyen lélekben,a Mondeo az onnét van amit most vettem
zozihoz mi is megyünkk..
már ha engedi nagy err nek is van gondolata..mer azt mondja ha úgy udja a pilist mint én a zarándot vagy a father a bihart..akkor az .. lyaú de nagyon jaú..
persze ha rendőröket is ő vezeti fel ..jukas hátsó gumival félig lefordulva a felniről 100mérföld per órával ...akkor az már azért ölég öxtrém
ilyet én kint nem vállalok
na csak ezt ne mondtad volna: mai napom:
5-11-ig meló,utána alvás 3-ig.....ebéd,kis csavargás most meg mindjárt megint alszom annyit aludtam mostanában,5 évet tutira fiatalodtam,úgy kisimultak a kis ráncocskák
Aludj addig mint a medve,azt észre se veszed má nyár van
azt hittem milyen jó lesz anyumnál lakni.....
aztán rájöttem hogy mégsem
január vége-február eleje körül mááá azok leszünk
most már minden sinen van csak a házvételt nem akarjuk elkapkodni...azt a pár hetet már fél lábon is kibírjuk itthon