Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Le is kéne nyilazni az összeset aki más kárán hízik észnélkül...kapzsi szemetek...remélem eljön az idő mikor mind lógni fog ...
egyre többen szeretnék már ezt mert ez a kivéreztetös szarság mindenkinek az idegére,egésségére meggy Itt a lényeg:
"by 2002, Argentina had defaulted on its debt, its GDP had shrunk, unemployment reached 25% and the peso had depreciated 70% after being devalued and floated.[2] Argentine debt restructuring offers in 2005 and 2010 resumed payments on the majority of its almost $100 billion in defaulted bonds from 2001"

Vagyis 3 évig krízis (2002-2005). 2005-ben adóság újrastruktúrálás. 2010-től a 2001-es adósságok törlesztésének folytatása (ugye tudod, hogy az átstruktúrálás nem elengedés?) A 3 éves időszak alatt 25% lett a munkanélküliség átlagban és 70%-ot inflálódott a Peso.
9-10 év szenvedés minimum. Egy olyan országban ahol nagy a nyersanyag tartalék és vilgszintű búza exportőr.
Szerintem egyből be tojnának hogy a magyarok elő veszik a nyilakat meg a lovakat és habzó szájjal neki indulnának a fosztogatásnak.Milyen képet mutatna az a nagy unijóról.
Ez jó hogy olyannal ijesztgetnek , ami amúgy is lesz meg van....

hát a tetves zsídrák patkányoknak mondanám szabaduljon már el az a pokol....a kurva anyját az összes embereket sanyargató milliárdos szemétnek....

lecsuknánk a határokat és akkor felkoncolhatnánk azokat akiket úgygondoljuk nem velünk vannak....mehetnének bele a levesbe...

aztán úgy is szar lesz de lagalább tudjuk miért szar...legyen a mi okosságunk miatt szar ne a sok lehúzós uzsorás tetű miatt...

aztán csak kilábalnánk ..valamennyire visszaélesztgetni az önfentartó módot..és szerintem lehet azért jobban tűrné a szart a nép..mint ezeknek a vérszívóknak a buxája dagadáa miatti szopást...
Na mink is megjöttünk,fasza volt a mai nap. Kicsit kalandos volt,mert reggel elmúlt a hátsófékem. Marha fasza idő volt!
ez a vadászos történet csak mende-monda
És szerinted az unijó meg végig nézné?
valami bukosisakos, egy vadász kinézetüvel... állitolag...

de leht hogy az a konteo az igaz amit szalajtos mond hogy két rendőr veszekedett össze a diszni huson... én husom, nem a tiéd husom hanem azén husom.. dir-dur piff paff...
BB most olvasom
A lap Török Zoltán banki elemzőre hivatkozva azt írja, hogy amennyiben az EU és az IMF nem szánja meg kis hazánkat és beüt az államcsőd, akkor a következő fél évben ilyesmikre számíthatunk: elszabadulnak az üzemanyag és a többi importcikk árai, majd két-három hónapon belül elapadnak az állami tartalékok: először lefaragják a nyugdíjakat és a közszféra fizetéseit, majd nem lesz fűtés és világítás az állami intézményekben. Néhány héttel később bezárnak az iskolák és a kórházak, leáll a tömegközlekedés, megszűnik a közvilágítás. És most jön a legjobb: "ezután már csak egy hónap kell ahhoz, hogy teljes legyen a káosz: a tömegek ellepik az utcákat, dúlni kezd az erőszak, megkezdődnek a fosztogatások!".
jajj tényleg psciho laller az tényleg jo volt rég láttam azt a vidit is...
állítólag két rendőr. az egyik beszólt a másiknak aztán ott a motorosok orra előtt összevesztek ! valami ranglétra meg tekintélyvita volt maguk közt. utána duzzogva beszálltak tán a nivába és elhajtottak. én csak ennyit hallottam ,de hogy mi volt a pontos előzménye és lefolyása nem tudom . állítólag ,de ez lehet tényleg nem igaz egy vaddisznó tetem látszott ki a csomagtartóból a zsaruk meg csupa sárosak voltak. lehet a húson marakodtak össze, annak lett a végkifejlete a pofozkodás.
nemmondod ki pofoszkodott
Utána egy kicsi orion árok
Pszicho laller aztán focikapus is kellett legyen hogy ne guruljon be a wasserba a sapka
az a Robi..
ez jo volt.. pár ilyen idegbajos embert már én is láttam az erdőben...
Micsoda jót mentünk ma volt minden..hó sár ki mit akart..
felmentünk kiscsukával a havas erdőbe és addig vakoskodtam a hóba még kinőtt elém egy fehér sorompó..még hogy nem erős a ktm?..eltörtem a sorompót igaz a sárvédőt is
nézzétek a nyomot a sorompó alatt...
már megszoktam, ezel valahogy együtt tudok élni...

hallottam milyen powerkedés megy a Várpalotai Garázs kocsmánál rendőrileg... nagyon elkezdtek spájszerkedni a sűnök, már a kocsmáros csajjjal üzengetnek a motorosoknak valaki kihuzta náluk a gyufát ,valami erdei pofozkodás is volt állitolag vagy mi......

na majd beinvitáljuk ide yamiwr 426-ot hogy meséljen rola mi a pálya arra felé... mint helyi erő csak többet tud.
mondjuk nincs 4t gasgas-a de engedélyt kérünk zolikátol had meséljen.... meg a moderátortol vagy mi..
BB na ezé nem mennek veled motorozni csak a betgagyuak
nem értem ,miért rúgta le azt a motort azon a helyen? illetve minek vette le a sisakot és hajította el? csak be kellet volna indítani újra és menni tovább az oldalazón amin addig is ment. ehelyett jól leszopatta magát és 4 x annyi energiát fektetett a saját hülyeségébe.

mondjuk ha poénnak szánta a kamerának akkor megérte :)
az a robi amelyik megvette tölem a 450 est?
Így mentetek-e mi?

De,na nemá a legjobb motor a földön Igaz fel van bakolva,de csak ott van Nem kell rá költeni egy forintot sem