Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a betűs szok lenni a felső.
a hézag is megmutatja..ahol nagyobb a hézag az volt a felső gyűrű..nem olvastad?
nem értettem. azt mondja meg valaki hogy az N betűs volt a felső vagy a másik. azt vágom ,hogy felfelé nézett. az látszik is mert el van szineződve a felső oldal mind a kettőn.
amúgy ki akartam menni horgászni ,de senki se jött ki. nem is értem ,pedig jóidő van. igazi horgászós. a motort meg csak addig szereltem ma ,amíg kimentem a garázsba levettem a két gyűrűt a dugórol és jól összekevertem! ügyes vagyok. amúgy menyhalra mentem volna. de nem volt kedvem menni. így nemeny halazni mentem. vagyis nem mentem sehova.
értetted a gyűrűs lei (románul lej:-))írást
tudok még ilyeneket mesélni.
jó volt mi vik? látom megnevettettelek
akkó mesélj te.
te merre jártál..welness ...hölgy
Az jó enyimén elég a 100 ötven 2 defekt nélkül is.
mesélj..voltá horgászni vagy csak a faszod lógattad be valahova
ilynen időben jó a motorszerlés..mert ilyn időben a faszom se kivánja a motorozást..
nálunk hajnal óta esik az eső..nem baj legalább locsolja a pályát
Gondoltam,hogy tetszeni fog
stét
lya lya.
zozi most lehet annál a részené hogy sün..100 50 kettő ..
vigyázz nehogy fullossan leforduljon a gumi a felniről..mert annyit azért te sem tudhatol kompenzálni
Jó kép!
Jó arcok
Jól elmentek a KTM-esek motorozni.De lassan jönnek mert sötétedik mindjárt
Pont írni akartam erre meg itt egy pont.
te aztán sokat alszol
a gyűrű témában kicsit óvatosabban a cserével..mert lehet hogy a felső az chrome gyűrű!és akkor az maradjon is a felső!
ebben zozi a sztár
de kimentek a bágerbe a meg a shünök közé bóklászni ..majd du jönnek, de soká mert egy 18oldalas beszámolót igért ..mert tudja hogy nem mehet ki ma mindenki és..mesél edjet az itthon maradott csorgónyálú állománynak
szali.a gyűrű mint mondtam 2mmig simán jaú.illetve..lyaú.
0,3 körüli a gyaári mikor összerakják..a 0,5-7 az meg nagyon lyaú
látszik hogy 20üzóránál nincs benne több.
azt úgy a hogy van rakd össze..
a gyűrű felső részén van az irás mindégh. és mindkét gyűrün szok lenni irás mert az van felül... ha nincs és össze keverted..
nem gáz..mindégh a felső gyűrű kopik jobban mert ott a nagyobb hőterh-elés(nem macska ellés hanem hő...terh-ellés a szarabb kenéssel párosul
de hamár oly oksa vagy és a két gyűrű felcserélhető patentul simán cseréld össze..
hogy miért ..
mert a kevésbé kopott lesz felül.. majd jobban kopik emez a kopott meg pihenődik és szépen kiegyenlíti ez a gyűrűhézagokat egy idő után ill hosszab ideig nem éri el a felső gyűrű a 2mmes határt.
ha ez sem lyaú válasz akkor meg az irott gyűrű szokott felül (1 számú kompresszió djűrűl:-))lenni, mindégh irással felfelé.

zozi kérlek segits neki mert az enyémet úgy sem hiszi el..
thnx

muz. kilály hogy négy verda elfér 4 emberrel.. nem?
nekem úgy van megcsinálva hogy vettem bele egy kettes üléspadot..kényelmesset! és amellé meg símán befér a motor.. szétszedés nélkül..öten meg úgysem férnek el benne ill az a hátsó üléspad gecikényelmetlen és össze burulnak rajta a thagba szakadt sovánka hawerek és akkor az megent kétszemélyes.
nekem van benne végfal is -én csináltam -amiből az ülés helye kiszedhető .nem kell szétszedni semmit plussz a kápélyemes nem veszi le a rendszámod mint aszomszédnak akinek nem volt végfal vagy csomagvédő háló!
igy télen tökre befűti--utasfűtést kibasztam belőle. és nyá-ronis( ) beklímázza.
nekem a fogyival nincs gondom.a hangja is tűrhető...ill a 80-100 utazót kényelmessen...autópályán mentem vel 120akat ismég az is ..úgy ahogy.
viszont tök kénylemes az ülése!nem mint a scudó jumpi experteké
egy jumpy azért sokkal jobb váltó elosztásu.
előzés...
szalival mindég ezzel megyünk..az ő jumpija csak dolgozni visz minket ósztrilyába de oda a vanettel gyilkos lenne..(a jumpi ugyanis 130-140 utazóval elvan.
mikor motorozni megyünk szali szereti ha előzgetek..mer akkor egyből felébred mikor a szembejövő fénykürtölő teherkocsi szélvédőjéről már meg látja visszatükröződő,halálra rémült saját arcáképét
igazándiból nem is motorozni szeret velem ..hanem izgalmas az út

nekem is lyaú ha tavaszig pihenjük a témát..ez az utóbbi ugy is olyan volt ami után

azt nem is nyomtad hogy a kettőben baszakszik..akkor azt feltétlen nézesd meg palkóval.

olvas már vissza t eokostóbi mert válaszoltam.
fs e 450 gasgas.. vagy akor te is ideköcsögölsz szépen hogy milyne köcsögök vagyunk mert nem irunk egyből .
zozi. belenéztem a gyürüket a hengerbe. 0.5-0.7 lehet a hézag mindkét gyürünél. az jó? az egyiken volt egy N betű. sajnos összekevertem ,nem tudom melyik volt felül
ugynúgy kéne visszaraknom talán a betü nélküli volt de nem biztos . mámint a felső.
ha egy kicsit szemfülesebb vagy ,most lehet el tudtad volna adni :)
Vanett Cargo-t neeeeeeeee!
Rendben,hogy öt személyes de csak azokat ültesd hátra akiket utálsz!
A motorod csak akkor fér be ha kiveszed az üléssort vagy az első kereket sárvédőstül(egy triál épp,hogy befér).
Zabál s nagyon zajos az utastér de legalább nem megy mert rohadt szar a váltókiosztás és vannak típushibái gardán,difi,hengerfej stb
Évek óta meg van és én senkinek sem ajánlanám.
lyau fej vagyok hát Sokan lyau fejbe rugnának de nem sikeredik nekik