hát most indul expedició...megnézni mert valahogy most előkerült valami titkos cucc ami passzol az ezeréves történetekhez meg leírásokhoz meg ilyesmi...fel vannak izgulva ..vagy amerika onnan vár segítséget ...nem tudom...esetleg belülről megfúrják az oilmezőket...
Haza is értem Aszittem mán háburú van Utcákon,kővé fagyott rendelőőrökön kívül az elmúlt 50 km-es úton 3 autóval és 3 egyenrujással tanákoztunk.Sehol egy lélek,minden ki van halva.Hideg sincs,akkó mija picsa van?Na ,mondom biztos háború van azt mán leléptek én meg erről is lekéstem Azt hazaérve,kutyák minden rendben van,senkit nem ettek meg villany van,net van,fűtís,melegvíz van,most akkó háborgú van vagy nincs?
hát hogy mit/mivel arra én nem tudom a választ... .. ahoz josnak kéne lenni esetleg jövőbe látonak, vagy minimum kéne egy tábornok nagybácsi a pentagonban aki sugná a frankot mi fog jönni....
mindenesetre, 1 két alap tételt biztosan tudok..!
1 . soha nem inditanak semmilyen háborut megfelelő gazdasági, érdek indok miatt... a politika csak szinjáték hozzá..
2. az amerikai hadigépezet mozgatása ISZONYAT sokba kerül.... konkrétan pont a multkor olvastam 2012-re a kazonai költségvetésük 660 milliárd dollár... hogy érezzétek ez mekkora sulyu, a VILÁG HADI KÖLTEKEZÉSÉNEK A 48%-át teszi ki az amcsi katona kiadás....
magyarán kuuuurrva sok...
és ezt a katonai kiadást csak ugy érdemes működtetni ha a bevétel oldal több mint a kiadás... ettöl él jol az amerikai ember és gazdaság...
ez tény.
3. az USA legnagyobb hitelezője KINA... második helyen Japán, utána az Oroszok... namármost valahogy jo lenne behuzni a kinai kéziféket , de máskép nem megy...
4. a sakk egy perzsa eredetü játék, namost itt már kiléptek a tisztekkel is a paraszt sor mőgül , a téteket megtették, hamarosan sakk-matt.
vidám tulélést...
de hálistennek a dakaron erről még nem tudnak és egy gecidurvát mentek ma! attijak mekorát ugratott 150 es tempónál a cél előtt.
azt láttátok ciril hogy belehasalt jimmy dagonyájába? áá kibaszottul lecumizták! persze el is kezdett nyávogni ,hogy nem volt kitáblázva.... hahahaha szerintem kurvajó verseny! amúgy jó kis alattomos iszapfolyó volt. bár ha akkora profi mint amekkora láthatta volna ,hogy túl sötét a többi talajhoz képest... még a tv ben is jól látszott egy sör mellől :)) én szólni is akartam neki ,de nem hallotta pedig üvöltöttem a tv előtt.
jól berakta a csimmáját :)) hogy erölködtek már mikor emelték az iszabból az elmerült motort! egyszer jártam igy az ártérbe. elég cumi az biztos. rászaladtam egy hasonlóra . kikotorták az iszapot a holtágból egy rétre. oda volt eresztve vagy 100 ezer köbméter. a teteje meg már száraz volt. de csak a felső 3 centi :)) én barom meg azt hittem majd fordulok a sötét részen párat olyan fasza síma és fogós nak látszik.. csak úgy hívogatott az a rét .. aztán pont úgy mint siril beszoptam. átrepültem a kormány fölött . a fél erdőt odahordtam mire talajt építettem a motor kiemeléshez. ráadásul ezt 40 fokos melegbe víz nélkül ... kb két órát harcoltam mire kirángattam. úgy szívta lefelé mint valami mocsári szörny.
Egyébként ezzel a tescos konzervvel nem mondtál hülyeséget, egy példa ha bedől HUN, simán elképzelhető, hogy amíg nem kapnak észhez pár hónapra bezárnak a boltok, s ha van konzerved túléled, ha nincs beledöglesz. Ja de fegyvert is vegyél és ne terjeszd, hogy van kaja tartalékod, mert tuti kifosztanak
Ejnye, nem a villanásra értette , de tök igazat és logikus dolgot beszél ő is. Amire készülsz azt jobban tudod kezelni, amikor megtörténik, feltéve, ha jó a terved de ne atomvillanásra gondolj
és mivel készülsz egy atomháborúra? tán elmégy előtte a teszkóba konzervér? ugyan ne röhögtessetek már. tiszta röhej. bálint robbantja ki a 3 ik világháborút! hát ezen beszarok....
ha felkészülten ér akármi érted akármi sokkal jobban tudsz reagálni illetve sokkal jobban tudod a dolgokat átélni megélni pl. ha szarban a haza mondjuk a fogorvost meglátogatod mig van illetve ingyenes endurosra leforditva ha tudom hogy farönk jön akkor felkészülök hogy fogok átmenni rajta és probálom elkerülni hogy ne perec legyen a vége
Egyébként ez nem csak valami erőfitogtatás még, hogy na bameg akkor odagurítok 7 hajót? Mert szerintem 1 db ilyen is szarrá tudna ott zúzni mindent, nem
bazmeg bálint ne sokkoljál már minket! tényleg borzalmas amiket itt felvázolsz. nekem speciel sokkal jobb lenne tudatlannak maradni . úgy legalább atomcsapáskor azt hinném tűzíjáték és legalább az a kis örömöm megmaradna ,hogy élvezem egy darabig míg meg nem csap a szele. úgyhogy fejezd be de gyorsan! és mennyél kutyát kefélni :)
ezt csak azért irtam le ilyen részletesen nektek hogy érezzétek azt a határtalan OPTIMIMUST amivel probállak beragyogni titeket,mármint hogy ez a 10 forintos benzin-gázolaj emelés kb fing a gatyában...lesz ez még szarabb is az idén mikor elszalad majd a duplájára....
vidám ARMA GEDDONT mindenkinek... csak optimistán tezsvireim...
Dew, ez nem pesszimizmus, semilyen befolyásal nem vagyok ezekre a folyamatokra, ahoz én egy lofasz porszem vagyok , egyszerüen nyitott szemel olvasok a világban....
amugy ez is egy érdekes téma ha már témázunk, gondoljatok bele alig van szo a magyar médiában ezekröl a dolgokrol, csak a lofasz imf-orbán kis homokozos hisztéria megy, elég vicces ez a terelés....
azért elég szüklátokörünek kell lenni hogy ezt ne lássa valaki , még az Iraki válság idején sem csináltak ekkora hajo találkozot a közel keleten mint most....
(7 nimitz osztályu hajo csak az usa részéröl, ezek a világ legnagyobb csapásmérő eszközei 12 db van az usa-nak .... )
és ott nem volt ekkora a tét, csak "simán" le akarták nyulni az Iraki olajat. amit meg is tettek....
nade IRÁN tök más ott nagy a TÉT, az ottani olaj ,mint ahogy irtam már régebben is 80%-ban KINA tulajdona , az ottani olaj finomitok mind KINAI tulajdonuak, tehát ha ott bebombáz USA akkor nem Irani finomitot fog szétbaszni hanem KINA-it...
és mint tudjuk az USA legnagyobb hitelezője KINA... a cél behuzni a KINAI kéziféket, és beszabályozni katonailag a hitelezőt... mindezt egy harmadik országon keresztül koholt indokal....
nem tudom érthető volt-e ,de elég beteg ez a fajta világpolitika,... mondjuk USA igy műkszik,
gondoljátok hogy az oroszok és a KINA-iak simán lehajtott fővel bámulják majd ahogy USS ARMY szétbassza a befektetéseiket és az olaj forrását Kinának... kötve hiszem....
hogy ez menyiben érint minket,? szerintem nopara...
talán megelégszenek egy helyi háborusdival, ahol lehet még elröppen pár atom fej is....de hogy az olaj ára az egekben lesz itt europában ,és az egész világban az tutti...
ja a másik lehet itt mondani BB-re sokmindent de sajna ez van néz körül a mi pénzünk a leggyengébb csehkorona 13ft,ROMÁN lej 34 érted a románoké akik csilioba beszéltek még nem rég, lengyelek 64 mondjam még mi ezt benyaltuk de nagyon, csak ennyit
Nem vagy kicsit pesszimista a világ dolgaival kapcsolatban?
Azt mondod, hogy reality, de a reality-ben amit NostraRonis jósol elég negatív a jövőkép.
Nem szabad rosszra gondolni , mert bekövetkezik, tudod mint endúróban, ha azt gondolod, na ez nem fog sikerülni, akkor nem is fog. Gondoljunk inkább jóra, ha már mást úgy se tehetünk mert ha ezek atomot kezdenek villogtatni baszhatjuk
mindenesetre, 1 két alap tételt biztosan tudok..!
1 . soha nem inditanak semmilyen háborut megfelelő gazdasági, érdek indok miatt... a politika csak szinjáték hozzá..
2. az amerikai hadigépezet mozgatása ISZONYAT sokba kerül.... konkrétan pont a multkor olvastam 2012-re a kazonai költségvetésük 660 milliárd dollár... hogy érezzétek ez mekkora sulyu, a VILÁG HADI KÖLTEKEZÉSÉNEK A 48%-át teszi ki az amcsi katona kiadás....
magyarán kuuuurrva sok...
és ezt a katonai kiadást csak ugy érdemes működtetni ha a bevétel oldal több mint a kiadás... ettöl él jol az amerikai ember és gazdaság...
ez tény.
3. az USA legnagyobb hitelezője KINA... második helyen Japán, utána az Oroszok... namármost valahogy jo lenne behuzni a kinai kéziféket , de máskép nem megy...
4. a sakk egy perzsa eredetü játék, namost itt már kiléptek a tisztekkel is a paraszt sor mőgül , a téteket megtették, hamarosan sakk-matt.
vidám tulélést...
és mi bemehetünk a belsőföldbe endurózni kivételesen...
azt láttátok ciril hogy belehasalt jimmy dagonyájába? áá kibaszottul lecumizták! persze el is kezdett nyávogni ,hogy nem volt kitáblázva.... hahahaha szerintem kurvajó verseny! amúgy jó kis alattomos iszapfolyó volt. bár ha akkora profi mint amekkora láthatta volna ,hogy túl sötét a többi talajhoz képest... még a tv ben is jól látszott egy sör mellől :)) én szólni is akartam neki ,de nem hallotta pedig üvöltöttem a tv előtt.
jól berakta a csimmáját :)) hogy erölködtek már mikor emelték az iszabból az elmerült motort! egyszer jártam igy az ártérbe. elég cumi az biztos. rászaladtam egy hasonlóra . kikotorták az iszapot a holtágból egy rétre. oda volt eresztve vagy 100 ezer köbméter. a teteje meg már száraz volt. de csak a felső 3 centi :)) én barom meg azt hittem majd fordulok a sötét részen párat olyan fasza síma és fogós nak látszik..
Viszont ne parázzál, attól semmi nem lesz jobb, max. ha adsz neki esélyt, készülhetsz rá tudatosan, a mit/mivel majd ecseteli BB, ha szépen kérjük
vidám ARMA GEDDONT mindenkinek... csak optimistán tezsvireim...
Dew, ez nem pesszimizmus, semilyen befolyásal nem vagyok ezekre a folyamatokra, ahoz én egy lofasz porszem vagyok , egyszerüen nyitott szemel olvasok a világban....
amugy ez is egy érdekes téma ha már témázunk, gondoljatok bele alig van szo a magyar médiában ezekröl a dolgokrol, csak a lofasz imf-orbán kis homokozos hisztéria megy, elég vicces ez a terelés....
azért elég szüklátokörünek kell lenni hogy ezt ne lássa valaki , még az Iraki válság idején sem csináltak ekkora hajo találkozot a közel keleten mint most....
(7 nimitz osztályu hajo csak az usa részéröl, ezek a világ legnagyobb csapásmérő eszközei 12 db van az usa-nak ....
és ott nem volt ekkora a tét, csak "simán" le akarták nyulni az Iraki olajat. amit meg is tettek....
nade IRÁN tök más ott nagy a TÉT, az ottani olaj ,mint ahogy irtam már régebben is 80%-ban KINA tulajdona , az ottani olaj finomitok mind KINAI tulajdonuak, tehát ha ott bebombáz USA akkor nem Irani finomitot fog szétbaszni hanem KINA-it...
és mint tudjuk az USA legnagyobb hitelezője KINA... a cél behuzni a KINAI kéziféket, és beszabályozni katonailag a hitelezőt... mindezt egy harmadik országon keresztül koholt indokal....
nem tudom érthető volt-e ,de elég beteg ez a fajta világpolitika,... mondjuk USA igy műkszik,
gondoljátok hogy az oroszok és a KINA-iak simán lehajtott fővel bámulják majd ahogy USS ARMY szétbassza a befektetéseiket és az olaj forrását Kinának... kötve hiszem....
hogy ez menyiben érint minket,? szerintem nopara...
talán megelégszenek egy helyi háborusdival, ahol lehet még elröppen pár atom fej is....de hogy az olaj ára az egekben lesz itt europában ,és az egész világban az tutti...
Nem vagy kicsit pesszimista a világ dolgaival kapcsolatban?
Azt mondod, hogy reality, de a reality-ben amit NostraRonis
Nem szabad rosszra gondolni
Lehet nekem is szurkolni kéne.....
a motor vázat