hály. csak érdeklődnék..hallott valaki a 7100as 10w-60 motul olajról?
mit ?
jobb mint az elf 4xt 10w-50 olaja?
lehet hülye a kérdés..de ez van.
téháeniksz.
ott egy csomo lejárat, pl gizai piramis alatt is, meg az oceánban is alahol csak jol le kell usznod ott a titanik mellet elfordulsz kicsit vissza és a második lepényhal mellett ott a lejárat...
mondjuk nekem van itt a hegyen egy lejáratom belsőföldbe, de psszttt, ez szuper titkos,
Asszony leszerződött egy futárszolgálattal a múlt héten,me olcsóbb mint a posta(azt még agyaltam is rajta,hogy majd én is)szóval leszerződött.Mail,telefonos értesítéssel kézbesítve a kedves címzettnek.Hát ma kapott olyan ímajilt egy kedves címzettől,hogy egy nappal előbb nem küldtek értesítést,sem mailban,sem telefonon,sem a szomszédnak átadva,egy értesítőt sem hátrahagyva bebaszta a kutyáknak az udvarra(akiknek nem kellett)de 500 ezerig értékbiztosítva a cucc.
Na bammeg,most ez milyen futárszolgálat?De nem is milyen futárszolgálat,hanem az ember az aki a pont azon a területen és akkor a melót végezte.Na,most kérdem én,ebben a píz níküli és sírós ,munka után rívó országban,ha valaki doígy dolgozik,az mi a faszomnakj dolgozik,lejáratva a melóhelyét,de a pízt meg várja,me ő éppen siet haza ,vagy a faszom tudja hova.Minek él az ilyen?És ha neki basszák be a cuccot,Őkelme mit szólna hozzá? Nem értem én ezt a népet,nem értem.
Fasza lett volna ,ha valakinek a garnitúra telóját csak úgy bebaszza az udvarra,meg is ölném a patkányát.Pedig gondolkoztam rajta,me ezer pízzel olcsóbb mint a posta,de ígye,kell a faszomnak,pedig ez nem a szolgálat hibája,hanem azé az egy bunkó büdöd paraszté,baszná szájba a kuúva anyját az ilyen,vagy basznám szájba én
Háá te miller vagy baszod! Villany,net,fűtés,melegvíz.... Nálunk ezek csak felváltva működnek. Nyáron van egyszerre minden,mikor megmelegszik a lavórba az udvaron a víz!
hűlyevagy.. nekem nincs olyan piros gombom, amit nyomkodhatnák..max az ami a motoromat leállitja...
de vicc nélkül, ide szerintem nem jön el semmilyen rakéta... de Iran-nak megvan minden esélye rá hogy most kap egy párat az USA-tol... amivel bebetonozná egy 50-évre előre megint az én vagyok a világ csendőre szerepet magának és ha én nagy UNITED AMERIKA akarok akkor oda baszok...
ne feledjétek azt a történelmi tényt hogy a valaha városok emberek ellen ledobott több tizezer halálos áldozatot követelő atom bomba támadást is ők hajtották végre,amiből a máásodik hidrogén bomba bevetése már csak egy teszt volt emberek ellen.... ...
+bekorlátozná KINA-t, gazdaságilag... igy az én vagyok a leggazdagabb ország a világon és én diktálok szerepe is kicsit vissza zökkene..
szoval nyerne vele... nem kicsit.
Ezt nédde,endúrós
mit ?
jobb mint az elf 4xt 10w-50 olaja?
lehet hülye a kérdés..de ez van.
téháeniksz.
ott egy csomo lejárat, pl gizai piramis alatt is, meg az oceánban is alahol csak jol le kell usznod ott a titanik mellet elfordulsz kicsit vissza és a második lepényhal mellett ott a lejárat...
mondjuk nekem van itt a hegyen egy lejáratom belsőföldbe, de psszttt, ez szuper titkos,
Az ilyen férgek miatt is tartunk itt
csak hogy megyünk be,és ki?
Bár tudod lefelé bárhol
Na bammeg,most ez milyen futárszolgálat?De nem is milyen futárszolgálat,hanem az ember az aki a pont azon a területen és akkor a melót végezte.Na,most kérdem én,ebben a píz níküli és sírós ,munka után rívó országban,ha valaki doígy dolgozik,az mi a faszomnakj dolgozik,lejáratva a melóhelyét,de a pízt meg várja,me ő éppen siet haza ,vagy a faszom tudja hova.Minek él az ilyen?És ha neki basszák be a cuccot,Őkelme mit szólna hozzá?
Fasza lett volna ,ha valakinek a garnitúra telóját csak úgy bebaszza az udvarra,meg is ölném a patkányát.Pedig gondolkoztam rajta,me ezer pízzel olcsóbb mint a posta,de ígye,kell a faszomnak,pedig ez nem a szolgálat hibája,hanem azé az egy bunkó büdöd paraszté,baszná szájba a kuúva anyját az ilyen,vagy basznám szájba én
de vicc nélkül, ide szerintem nem jön el semmilyen rakéta... de Iran-nak megvan minden esélye rá hogy most kap egy párat az USA-tol... amivel bebetonozná egy 50-évre előre megint az én vagyok a világ csendőre szerepet magának és ha én nagy UNITED AMERIKA akarok akkor oda baszok...
ne feledjétek azt a történelmi tényt hogy a valaha városok emberek ellen ledobott több tizezer halálos áldozatot követelő atom bomba támadást is ők hajtották végre,amiből a máásodik hidrogén bomba bevetése már csak egy teszt volt emberek ellen....
+bekorlátozná KINA-t, gazdaságilag... igy az én vagyok a leggazdagabb ország a világon és én diktálok szerepe is kicsit vissza zökkene..
szoval nyerne vele... nem kicsit.
nem lennék szerencsétlen Iraniak helyében....
http://youtu.be/mPOCc3VWNb8
Mehetünk velük endúrózni.......a marsra