Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jo volt mint mindig...
én nem tudok anyit mesélni rola mint te azért mert a nagyrészét elfelejtem nap végére, a lényeg röviden ,ketten voltunk Robival , new 450 exc, mondtam neki mivel fasza a talaj és az erdő olyan átlátszo mint atom ezért keresem majd a kűzdős helyeket,..
igy is volt,mentünk annyit fel-le mint atom, szegény napközben szépen elkezdte elfogyasztani a motorját, ketté tört az első sárvádő, aztán kiugrott a hűtő védő bentröl ,elment keresztbe a hűtő pedig van merevitő rajta, kiszakadt a hűtő legyező, aztán nap vége felé még kérdezte tőlem hoztam-e gipszet mert hogy be kéne gipszelni az ujjait mert lehet eltőrte...
na mondom fasza ... apád nem enged el velem többet motorozni törött végtagokal mész haza a motorba is befigyel pár tizezer ft kár...dehát ez egy ilyen játék....
hogy mikor melyik mederbe hol fordultunk azt nem tudom... csak mentem mint a hűlye, végül is jo volt , olyan 10-böl 7-re raknám a mai napot...
megjöttünk .....kibaszott jót gurultunk...és az idő Istenkirály volt...VÉGIG MELEGÜNK VOLT nem is hittem volna....még el is fáradtam kicsit...jó sokat kapartunk...dobtunk egy kis vizes orion árkot A BIZTONSÁG KEDVÉÉRT ....NEHOGY A MOTROM AZT HIGGYE HOGY A GYEREK VITTE KI .....

SZÓVAL PATENT VOLT ..A TALAJ IS FOGOTT TÖBBSÉGÉBEN .. KÁR LETT VOLNA KIHAGYNI ....MEGMÁSZTUNK MÉG PÁR KUTYA HELYET IS AMI NYÁRON IS CIGI ...ELÉLVEZTEM / TÜNK SZÁRADJON IS LE A PÉLÓJA AKI NEM MOTOROZOTT MA.....A LÁNYOKNAK NEM ...DE A LÁNYOK NEM IS VOLTAK MA HAJTANI .....CSAK A FIÚK....
Hát hogy legyen mivel dicsekedni nem mindenkinek van jaú motorja.
Kérdezném,minek van nekem gasgasom?
Jó reggelt Ne rágódjál ,mert csak 3-at Zoziék felől má jön vissza egy háccsó wípííííí,ami szét volt belül rohadva azt tű cserés is volt.Lehet megint operálni Ez is olyan egyet lépek előre kettőt meg hátra de, ja garancija az garancija,bassa meg
ejj Dew te milyen diplomatikus vagy ,le a kalappal...
lyaú az anyag mi
milyen volt a hajtás..

látom minél politikussabb annál extrémebb volt?
lya.
azt elfelejtettem kérdezni..
ez a kéktély..ez... ez..gas gas
me ha kátélyem akkor takarodj . . . . . .
most hogy a kezedben a henger nézd meg a póvert alap álásban meg nyitva hogy áll oldalt a kis kar...
mikor meg majd járatod akkro fogod látni hoy ga kis kar kinyitja magát teljessen vagy sem..ennyi
laúfasz ez a motorszerelé s
én alyusztrálilyai akarok lenni..négger apától és cigó anyátol..zsidó tesókkal ebédelni...

a főtengejszimering az ez tudja csinálni..fogd már fel
janika...hát ö berg szerelő a berg meg nem gyárt kéktélyt..az nem az..
az nem berg az kátélyem

pauer szelep.dógozófigyelhető meg..
aszatlon szétszedve a póverdolgait és megmondom hogy jó vagy nem ill
ha összeraktad.. a bal oldali póverfedelet nem rakod rá!

berugod bemelegíted és elkezded forgatni.. cibálgatod a gázt mint az edrőbe szoktad a hajadat... ha szar megyünk mer full bénák vagyunk
na ekkor a motor bremmmm beremmmmmmm bermmmmmmm
hangokat hallatva.. a póverfedél alatt meg látod hogy igy mozog ahogy a gázzal emeled a fordulatot...félig nyit.. kinyit..zár.de ha bremm-bremmmmmm-breééééémmmmakkor ez szépen látszik.
ennyi
ha látod hogy mozgatja teljessen akkor dolgozik.ha nem teljessen nyitja ki akkor nem.
A tömitéshez a hiányzó alkotó elemmel tudok szolgálni.
bezzeg csika ezalatt összerakott vagy 10 teleszkópot! én meg itt állok egy helybe még egy szaros tömítésem sincs.
hátha közbe megjavult és valaki összerakta
A betűt nem találtam rajta. lehet megnézem még 3 x.
Nem jaú nem a betüt írt hanem N
má megent hü..lyeee.vagy.
hivjá még föl valakit hogy mi a baja
baja két dolog lehet.
1 robi kordon versenye az 1000mérföldes
2 egy város szekszárdtőőől 30kiló..méterre
akkor szavazzunk! ki akar svájci állampolgár lenni?
ÉN.
bálint odavolt motorzni! elővette a politikát .
leirjam még egyszer.
akkor a betűs a felső..
leírjam még egyszer
akkor a betűs a betűs
a póver működése..mi sem edjcwerűbb...edjcerűbb mint kisilabizálni az írásalyimat
nem hiszem el ,hogy ilyen rohadtul érződik a főtengely szimering ,pláne úgy hogy nem is füstölt meg ilyesmi. karburátor nem lehet szar? bár akkor nem indult volna ,vagy esetleg megragad, ha nem ad benzint. vagy gyujtás! ? nem tudok semmit.
hát Viktor nagyon be lehettél tépve ha tölem fidesz imádo szövegeket olvastál .... mesélj mit szivsz adhatnál nekünk is...

körülbelül olyan magasrol leszarom a politikát mint azt hogy kinek milyen tipusu motorja van.. nem érdekel..

de ha már politika.... szerintem magyarországnak az lenne a legjobb ha olyan lenne mint svájc, ahol nincsenek pártok, van kb 100 képviselő akik bármikor visszahivhatok , és kb 30 szenátor akik a fontosabb dolgokban döntenek....
mondjuk svájc nem is eu tag...
és nem mellesleg teljesen önfentarto gazdaságal bir...

persze ehez a mi kis országunknak fel kéne nőni, szoval kb álom kategoria... sajnos...
akkor az betűs a felső..má irtam.
majd megnézem a régi hengeren meg dugón ezt a betű dolgot.
egyforma a hézag mind a két gyűrűn. ezt írtam is. nincs különbség.
Janika azt mondta ha főtengely szimeringes lenne akkor füstölt volna. nem nagyon füstölt ,mondjuk senki se fuldoklott mivel én mentem hátul. kezdek leszorulni amúgy. elég durva. az a köcsög póver is. honan tudjam ,hogy az jó vagy szar? mi tud azon elromlani? és hogy?