KÁR LETT VOLNA KIHAGYNI ....MEGMÁSZTUNK MÉG PÁR KUTYA HELYET IS AMI NYÁRON IS CIGI ...ELÉLVEZTEM / TÜNK SZÁRADJON IS LE A PÉLÓJA AKI NEM MOTOROZOTT MA.....A LÁNYOKNAK NEM ...DE A LÁNYOK NEM IS VOLTAK MA HAJTANI .....CSAK A FIÚK....
Ne rágódjál ,mert csak 3-at
Zoziék felől má jön vissza egy háccsó wípííííí,ami szét volt belül rohadva azt tű cserés is volt.Lehet megint operálni
Ez is olyan egyet lépek előre kettőt meg hátra
de, ja garancija az garancija,bassa meg
.
.
.
.
.
.
s
én nem tudok anyit mesélni rola mint te azért mert a nagyrészét elfelejtem nap végére, a lényeg röviden ,ketten voltunk Robival , new 450 exc, mondtam neki mivel fasza a talaj és az erdő olyan átlátszo mint atom ezért keresem majd a kűzdős helyeket,..
igy is volt,mentünk annyit fel-le mint atom, szegény napközben szépen elkezdte elfogyasztani a motorját, ketté tört az első sárvádő, aztán kiugrott a hűtő védő bentröl ,elment keresztbe a hűtő pedig van merevitő rajta, kiszakadt a hűtő legyező, aztán nap vége felé még kérdezte tőlem hoztam-e gipszet mert hogy be kéne gipszelni az ujjait mert lehet eltőrte...
na mondom fasza ... apád nem enged el velem többet motorozni törött végtagokal mész haza a motorba is befigyel pár tizezer ft kár...dehát ez egy ilyen játék....
hogy mikor melyik mederbe hol fordultunk azt nem tudom...