Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hahóóóóóóóó
dakar
na mostanában értem haza ok felőlem 10 fél 11 bágrban találkozhatunk viszont most lefekszek aludni mert kikell pihennem a szeszt amit kötelező volt meginnom
Szia Dávid!

Köszönöm az infót!Remélem készülődik már az RMX,és hamarosan tudunk menni motorozni!Amúgy Rocco-nak kellett a beállítás!

Üdv.:Laci
Zoozee majd írjatok már légyszi reggel,hogy ott milyen az idő,mert itt havazás van,lehet ott meg eső,szokott........
Szerintem azóta mióta a 250-es blokkot megvették a yamahától Inkább úgy hasonlítanám a GG-t a Yamahához mint a KTM-et a Betához
Úgy van a Yamaha meg a GG mint a KTM meg a Husaberg, hogy ugyanaz a tulaj?
Viszont a Yamaha 4T nem szokott kutyaszar lenni, akkor már a GG4T is jó lehet, nem?
Mióta van ez a spanság?
hát spanba vannak már a 250 négyüteműjükbe is lyami a blokk
hú ezt elkúrtam...zoliiika ne haragudj....
Lehet GG blokk van benne
Azért az furcsának tartanám, ha a Yamaha belemegy abba, hogy ez a csajszi a GAS-GAS nevével futtasson egy Yamahát, nem
te hogy ezek maguktól még semmit nem csináltak soha (csak a jó 4T-jüket ami egy vödör szar lett ) ..innen onnan összeszedtek(loptak) mindent ..aztán még a design-oket meg ötleteket is lenyúlják....és végül már drágábbak mint az arany ...vicc...
viszont ez az új légszűrőjük az saját projekt volt le is állították a gyárat idénre miatta ...komoly...
ANTIGASGAS
Nem hülye gyerek ez a Vona sem, bár tény, hogy radikális, de ez jól jön most MO-nak.
Remélem a Bankokat is felgyújtják hamarosan.
Ha tényleg lesz népszavazás arról, hogy lépjünk ki az EU-ból vagy se, na erre elmegyek szavazni
Ejj mekkora vicc ez tényleg detto Yamaha
Ügyes
OK.
Igazából engem a csajszi lepett meg, nem tudtam, hogy nők is nyomják a Dakart
Szia Laci!
GAS_GAS EC300 2007 Manual ebben tuti benne van!
Estét!
Az Yamaha nem Gasgas ! Nézd meg jobban. Csak Gasgasnak csúfolják szegényt !
hmmm ja ..nagyjából kb...esetleg ..csak ne essen és megyünk ...11 re odaérek ..várjatok meg
10-fél 11 báger?
Szia!
ha holnap az idő engedi egy kicsit mehetünk
Maximális grat neki