na mostanában értem haza ok felőlem 10 fél 11 bágrban találkozhatunk viszont most lefekszek aludni mert kikell pihennem a szeszt amit kötelező volt meginnom
Úgy van a Yamaha meg a GG mint a KTM meg a Husaberg, hogy ugyanaz a tulaj?
Viszont a Yamaha 4T nem szokott kutyaszar lenni, akkor már a GG4T is jó lehet, nem?
Mióta van ez a spanság?
te hogy ezek maguktól még semmit nem csináltak soha (csak a jó 4T-jüket ami egy vödör szar lett ) ..innen onnan összeszedtek(loptak) mindent ..aztán még a design-oket meg ötleteket is lenyúlják....és végül már drágábbak mint az arany ...vicc...
viszont ez az új légszűrőjük az saját projekt volt le is állították a gyárat idénre miatta ...komoly...
ANTIGASGAS Nem hülye gyerek ez a Vona sem, bár tény, hogy radikális, de ez jól jön most MO-nak.
Remélem a Bankokat is felgyújtják hamarosan.
Ha tényleg lesz népszavazás arról, hogy lépjünk ki az EU-ból vagy se, na erre elmegyek szavazni
Köszönöm az infót!Remélem készülődik már az RMX,és hamarosan tudunk menni motorozni!Amúgy Rocco-nak kellett a beállítás!
Üdv.:Laci
Viszont a Yamaha 4T nem szokott kutyaszar lenni, akkor már a GG4T is jó lehet, nem?
Mióta van ez a spanság?
Azért az furcsának tartanám, ha a Yamaha belemegy abba, hogy ez a csajszi a GAS-GAS nevével futtasson egy Yamahát, nem
viszont ez az új légszűrőjük az saját projekt volt le is állították a gyárat idénre miatta ...komoly...
Remélem a Bankokat is felgyújtják hamarosan.
Ha tényleg lesz népszavazás arról, hogy lépjünk ki az EU-ból vagy se, na erre elmegyek szavazni
Igazából engem a csajszi lepett meg, nem tudtam, hogy nők is nyomják a Dakart
GAS_GAS EC300 2007 Manual ebben tuti benne van!
ha holnap az idő engedi egy kicsit mehetünk