Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmi csavar csak a szeglemez a penik, aldik, saját mühely tetöszerkezet is ebből van 37m alátámasztás nélkűl meglehet vele odani
ez ilyen gestapo és waffen ss keveréke......
szerű...csak most nem azokat fogdossák majd össze akiket kellene
ja a kétütem..akkor ma nem is jössz ha csak a flakonokat kell töltögetni .... mert annyit kell...kéne neked töltőüzem...

nekem elég mára az a mi benne maradt a múltkor......van benne öt liter kb....

amúgy én még meztelen vagyok és laptopozok..csak kávét ittam...
kéne reggeliznem valamit .....még mindíg mínusz kettő....nap süt....
háá meglátom....
eu-s csendőrség bövebben http://szentkoronaradio.com/ku...
Ezt tényleg nem tudtam elnézést Csúnya sorsunk lesz de ez van!Jöjjön az eupolisz majd lehet egy kettő fel lesz akasztva a lámpavasra!Volt a történelemben háboru bőven.Lehet most is az lesz kitudja.Majd meglássuk
hozzad nth-t
nekem csak a flakonokba kell töltögetnem a benzint és kész vagyok ha akarok menni beszéljük eg h kijönne és hol tali
ez a szeglemezelés kiváltja az ácskapcsokat totál..vagy ez egy plussz dolog a gerendákon ...de meg is van csavarozva gondolom....
Kerék bent,szóljatok,hogy mennyek-e Kornélért.........
Egyébként ö menne........
őt is elvihetnétek dévára .....még lehet nem is korié lenne a pénz ....
tegnaelőtt p kisszakaszokon etapba kéccer is volt első idős...az azért már jó...de történt valami ....majd kiderül és a negyedik helyéről visszaesett 5 dikre ...
ma van az uccsó nap asszem ...már rövid a táv...olyan 29 km specszakasz..meg 250 km körüli etap....remélem kibírja és picit hoz még időben svitko...de ezen a kisszakaszon ehéz sokat nyerni ...de ki tudja mit hoz a ma....remélem minden oké lesz.....ő fogja húzni a gázt az nyugtasson benneteket...míg a vére benne van ...mert jó vére van az ilyesmihez....
jajj Bugic... fel kell világositsalak.... szörnyen nem tudsz semmit... olvass utána neten mi az az EU POLICE.. miért hozták létre ,ki parancsol neki milyen hatásköre van stb... szerintem csunyán le fog esni az állad....

az meg hogy itt lesz hivatalos miszter akárki is ha már feszül a téma , aki ugymond "behivja" őket...

asszem ez is ismert a történelemböl ez a behivosdi....

szokták mondani okos emberek hogy a történelem ismétli önmagát... hát ja...
szerintem jóidőlesz
Én iazt hittem hogy lefelejtettek egy nullát róla.Úgy lett volna reális!Bezzeg a szájbabaszott futball.Mi Biatorbágyi bazdelőre FC-nk ben többet keresnek a játékosok
zééé, az egy szeglemezprés...

jahh hogy mi az a szeglemezprés.? szuper titkos nem mondhatom el mert megöl a nasa... és perceken belül hangtompitos cia ügynökök rontanának be békés otthonomba...
Nálam van sablon 4t hez,ha itt kel valakinek annak elküldöm de már meguntam a sok értetlen marhának a tanácsot meg segítséget..mind nagyon okos mindig..oldja meg ahogy akarja
ugye mekkora szégyen az a tábla... a másodiknak meg 200 , harmadik helyezett 100 eur.... jézusom szánalmas...

pedig aki ott harmadik tud lenni az boritékolom kibebaszott kurva jol tud menni itt europában....

aztán tud venni magának ebböl a pénzböl mondjuk egy gatyát egy szárral...

amugy Svitko az 5.-ik...
Sziasztok!
itt -3 van a város szélén,csupa jég minden még az úton is izgalmas menni..szerintem én kihagyom mert nem szerelem át a szöges gumit..túl lusta vagyok ma.
raks, ami kilépési törekveséink azért nagyon gáz az eu-nak mert pont most szeretné még szorosabbra vonni a gyürüt, totális diktaturává amit brüsszelböl vezényel a karmester bácsi...

a másik meg a lavina efektus.... tudod, kis csuszással kezdődik, de van hogy egy hogyolyoval, aztán alul elviszi a bombabiztosnak tartott falut....
szoval van mitöl fosniuk...

de mondok nektek igazán történelmi példát... (kicsit se politika)

mindenki tanult történelmet (viktort kivéve ) ott volt 1848... az is Magyarországrol indult, az egész forradalom, aztán pilanatok alatt eljutott europa összes fővárosába... de hogy innen indult az történelmi tény..

mondjuk sajnos a folytatást is tudjuk mi lett a vége....
ez csak egy szavadba került.....szólok neki, hogy menjen dévára....
Kipusztulunk a faszba mint tettük ezt többezer évvel ezelőtt!Azt majd marad pár túlélő Zéélandon meg Argentínában pl.Szerintem isten ezért teremtett észt az embernek hogy legyen körforgás

Akkor bedobom a kereket a vasba,és majd meglássuk............

101101fbgeatnbaena
itt is süt ..lehet hasítunk ....havat leszarom...csak melegedjen be legalább nulláig ...vagy legalább egy plusz nulla....
amugy ha követnnétek a nagypolitikát.. az oroszok most akarják megcsinálni az un EURÁZSIAI UNIOT... volt orosz tagköztársaságok, meg persze akit tudnak még megprobálnának bele rángatni... lehet minket is...?

nézzétek a jo oldalát... igazán mozgalmas időket élünk, mindjárt kitör a következő közel keleti háboru amiből akár még sikerülhet a sok idiotnak összehozni egy 3. VH-t is,pár atom raketyával.. ugyis régen repült már és van a világon vagy 15 000 db...

aztán itt van a gazdasági válságosdi amiben usa probálja az általa csinált giga szart jol szétkenni a világban legfőképpen az eu-ban...nem én voltam nem én voltam felkiáltásdival...

közben az eu probálja összekolompolni némi kifosztás árán a többi tagot egy szép nagy birka nyájba ahol mindenki egyűtt béget...beeeeee....

az oroszok az eurazsia uniot akarják össze kolompolni szintén hasonlo birkapásztor elven, de amelyik birka nem megy be éjszakára az akolba azt megeszik a farkasok mint a mesében is van...

és olyan kis "loszarokrol" már ne is beszéljünk hogy rohamtempoban fogy az OIL, meg a többi nyersanyag, és persze véges a holmi, felmelegszünk globálisan olvadnak azok a hűlye sarkok nem is tudom hogy képzelik... naponta kivágnak 50 focipályányi esőerdöt a világon. szoval vannak bajságok...

csak gratulálni tudok az emberiségnek ebben a remek könyöklös tolakodos játékben amit ezen a kis bolygon ilyen rövid idő alatt véghez vitt....

amugy nézzétek a jo oldalát, igazán forradalmi időket élünk meg saját bőrünkön... persze fog fájni, dehát ki nem mazochista ezen a bolygon..?
én mennék