Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!

Mi lesz?rakjam be 1000el a hátsó kerekem?Vagy ne?

Szerintem a hó leolvad,süt a nap mint állat.......
Szeintem nem mert még erre nem volt példa hogy kilépjen egy ország!Amilyen gázos a helyzet az EU-ban úgy baszná őket szíven a dolog!Lehet hogy szopnánk mi is egy ideig de hosszútávon ez lenne a megoldás hogy az ország fentmaradjon!
min nem dehogy
Jut eszembe valaki kérdezte a KTM fórumban hogy tudok e embert aki gyárt kartervédőt?Jól tudom ti ismertek ilyet
Valószínű, nem tőlünk félne az EU. Inkább csak példát statuálna, nehogy másoknak is eszébe jusson. Kicsik vagyunk mi ahhoz hogy számítsunk is valakinek! Mint a gyalogság régen: "beáldozható".
ilyen gépeket gyártok illetve adok bérbe bövebben itt http://www.szeglemezpresgep.hu...
Zuhanna az Euro is mindt a picsa!Nem hiszem hogy azért katonákat hoznának ide mert mi kilépünk az EU-ból.Ahoz legalább atomfegyvert kéne fejlesztenünk!Ez eléggé hazabaszná az EU-t ami nekünk nem lenne hátrány
valaki tegyen már föl hireket a dakarról léci. este elmentem inni most reggel meg döbbenten láttam ,hogy nincs is a műsorban! mivan vége lett?

jaja Szegény Kornél elég vicces volt az a 400 eurós tábla pláne hogy a benzint se futotta ki odáig nekik. lehet lefelejtettek egy nullát! ennél többet nyerne déván ha idén elindulna! márpedig azt szinte borítékolhatná is magának simán nyerné. valaki üzenjen már neki hátha elmegy és emeli a szinvonalat! de most tényleg.
Jozso... kérdésedre válaszolva, szerintem kizárt dolog hogy ki tudjunk lépni az EU-bol... ez csak egy hangulatkeltő jellegü téli melegedés volt ez a zászlo lépjünk ki dolog...
tudjátok mekkora inkvizicio indulna brüsszel részéröl , ha neadj isten OV hivatalosan is bejelentené ezt.?
akkora lenne a pánik eu részzröl mint atom, ,lehet másnap jönne a kéksapkás nato un háborufentarto hadsereg.. meg az a joképű EU.POLICE... mi meg néznénk mint vetmalac...

szoval ez az a szaros vödör amibe bele lehet lépni , DE KI NEM!.
Na most hallottam mit alkottak Vonáék!Fasza gyerek Isten adja hogy sikerüljön EU-ból kilépni.A ruszkikkal kell majd nekünk osszeállni az olaj gáz stb biztosítása miatt!Nincs nehéziparunk ezért muszáj valakivel bizniszelni!Mezőgazdaságot kell fejleszteni és nem lesz probléma az élet!
Itt lehet megvásárolni!
basszus ez tényleg yamaha.. és van rajta rekluse is.. vajon minek..?

ez érdekes tényleg, milyen szerződéseket kell alá irni ehez a yamival.?
az jó

így kellett volna kinéznie előbb a hozzászólásnak
az jó javascript:smile(document.frmmsg.body,'02');document.frmmsg.b
ody.focus()
Az egy D83-as svéd vibrátor szopó automata!
tényleg mijazez nekijje?
én is.. meg szeretem a munkagépeket is.
zéé . ezt ugy kellett volna kérdezned töle..

te józsi ! mi a tos, a képeden ez 50 db kerekes kelempászmadárkereső gép ?

Jóreggelt az uraknak
Itt süt a nap ezerrel.Olajat kéne cserélnem de kurvára nincs kedvem.Nuku fűtöttgarázs
EU-ból kilépünk akkor kapálni kéne?Akkor jönne el a jó világ a sok városi patkánynak.Megtudnák mi az a munka!Én paraszt gyerek vagyok tőgyből iszom a meleg tejet
grat Korinak a győzelemért..

ezen viszont meglepődtem hogy felemeltetik velük ezt a szégyen táblát... bazze németben egy kurva többet keres fél ora alatt ha csak a száját tartja oda akkor is....
a gyári service manualban benn van részletesen...

de ha könyvbe kell nekem van egy fölösleges könyvem..occson pici pénzért.
te józsi ! mi ez a képeden ez a kerekes kelempászmadárkereső gép ?
jobb reggelt

hát bassza meg mínusz kettő fok lett itt a belváros közepén.....az már ,nem is lenne baj hogy havas picit a pálya...
kurva anyját hát lehet kimarad a motorozás.....legalábbis nagyon úgy tűnik...
csak azt nem tudom hogyan tovább ha kilépünk az eu-ból mi lessz iparunk-mezögazdaságunk a nullával egyenlő hadsergünk nincsen a feledat nem lessz ecccerü utána mindenki mehet földet müvelni meg dolgozni ja cigoknak meg lóvé nuku