Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áá tiszta örült vagy gabesz..hát az tályvédelmi körzetlett..ott nem szabad motorozni..oda nem menjetek...2005ben vagy mikot lett az és azóta tilos...

jók a képesk..ez a nagy is zozi csak kár hogy ez a gép sem!.meg a másik sem lát beőles semmit..vagy ilyen a pilis?mer akkor nem vagyok irígye

berugókartéma?..mondjad neki..úgy is gönye vagy a hosszabbal könnyebb berugni..ill ha meg önindítós akkor meg minek neki..neked is..minek? há vészhelyzetre ott aza hosszúfajta is jó ..sőt még jobb az ilyen... negyengült...exc önindítógombhoz szokott endúrósoknak..de tényleg.

ki akar normál hosszú berugókart az exc jére? a kis rövid tacsilábúját meg én beszámítom
zoozee, maki, balázs
kész az új pálya be is motoroztam nagyon jólett mikor jöttök megnézni?
ha meredekebbre állítod jobban fordul. ha csopperesebbre akor jobb az egyenes futása. döntsd el melyikre vágysz jobban.
Én a görögöknél is ellennék, ha nem lenne az a "gebasz" náluk, a bankszámlámon meg lenne elég lé :
tegnap beszéltem kamilon soförrel oroszaknál 105ft a gázolaj most hova kell állitani a villahidat?
mint a mol benzin.. lejebb megy 1-2 forintot, egy hétmulva felmegy 8-at...
mit mondjak... a Ballantines kemény cucc..
ja! és 4 ft ot ért egy ft!
pedig az elmúlt napokban megy lefelé...már 309...
az éjjel 260 as euróval és 170 es dollárral álmodtam.
hátha.
lejebb kuszik az euro.. bruhaha Gabikám.... még viccnek is gyenge... sajnos..
zééé johely a pilis, tudom voltam..

de ez a Liguria , Baciccia, egy enduro paradicsom, ráadásul ott van a tenger 1-2 km-er meg 400-1800-as hegyek vannak... ezt elég nehéz felül überelni...
rontást kéne rájuk küldeni. vagy zöldhájogot!
De az isten verje meg a sok sötétzöld szarfaszút akik nem hagynak minket nyugodtan motorozni!Ámen
Amúgy sziasztok
viszont van szép naplementénk! még petőfi is megénekelte!
mindjárt jövök....
1000 kilométer ilyen van itt a pilisben...hála Isten ...

Köszönöm az Úristennek és egyszülött fiának és szűzmáriának meg a szentléleknek ,hogy ide rakott a pilisbe endurómotorkerékpározni....KTM -mel....ezt külön köszönöm .... ámen
jóvan köszi! kivárom akkor. kicsit kezdek bekotorni ,de majdelmúlik. addig hátha lejjebb kúszna az euró is. február közepére szeretném berugni a motort. ma meg berugok én.
jaja
bazki ez télleg jó . ahogy nézegetem a dakart is bazze minden sarkon van egy dűnés terület amin bármikor atom pályát jáhatsz ki. mint nekünk volt a zsanai.

te meg se szólalj bár biztos unhatod már a bakonyt de képzeld el itt az életet. sehol egy erdő amibe bemehetsz ! sehol egy bukkanó tükör sima minden. csak istenverte sár abból is a legrosszabb fajta. legjobb esetben agyag . de az is sima. legközelebb sándorfalva van ahova zarándi járkál de az meg tájvédelmi körzet csak ez a marha még nem tudja. volt hogy lefogtak ott vagy 20 motorost aztán osztogatták a csekkeket.

pont kinéztem az ablakon és a ház előtti parkerdőben vagy 15 lovas vágatott el ! bezzeg azokra nem szólnak! pedig nem semmi amit művelnek az ösvényekkel. szarrá rugatják plusz térdig jársz a ganéba ha bemerészkedsz sétálni egyet .én meg ha beindítom a garázs előtt a motor már 3 rendőrautó cirkál a környéken. fasza
nemtudok semmit elmondani kérem kapcsojja ki

lehet van tömítésszett mert szokott lenni...de ha nincs pár nap és ittvan...csak már legyen computerünk...és indul az év...
zozi. van a bótba 2008 as 250 exc komplett tömítéskészlet amiből nem hiányzik semmi? alexék nem mennek mostanában? lehet megkérdem tőle is. faszom kivan mán lehet jövőhéten lépek az összerakással. ma találkozok egy fontos emberrel akinek melózok. hátha tol egy kis zsetont aztán beindul az élet. a minap elmentem nagylaciékhoz . nem hitte el ,hogy a jumpi benyel két motort . lehet alexnek is lesz egy jó kis jumpija. mikor bepróbáltuk és bent volt a motor el akartam köszönni.de valamiért nem engedték :) pedig milyen egyszerűen megoldódott volna a motorvétel. azt a 250 est eladtátok már ami nála volt? (2t)
Himbarendszerben van a kutyacsont, szerintem erre gondolt Zoozee. meg sokszor a kutyám szájában lévő csontnak is ez a neve
milyen hangulatos zergebaszta ösvény.. kurva szép hegyek, irigy vagyok ezekre az olaszokra..

http://youtu.be/vQeojbS-izs