.
bálint ez most takkó elég..vagy beirlyam hogy kálypi?
este nem köszöntél el
más.
már ezfelett nem tudtam elsiklani 24 óra eltelte után..csak vártam és vártam ,de nem lett jobb.
tegnap valaki kérdezett valmit (wp 40olajszint..)és csak egy csak egy "csak" válaszolt.
csakcsikusz..csakronisz sem!
+ez nem is gasgasos kérdés volt..zooo-lika ezt megtudja..
zarándi sem szalajtós sem.
régi husaberg-gyújtás:sem
topick ki van rugva.
most vaterázok memoriakártya kellett új telcsimhez .....és rájöttem ott is vannak emberek...nyertem egy licitet...és írok verébnek én vagyok stb...utalnék..küldje ide, papparappa...erre ő ír mi legyen hogy előre kéne utalni a pénzt ...írtam neki hogy már írtam ezt neki előbb amire válaszolt csak nem adott számlaszámot....jaaa
agyvérzés és ír 4 levelet mire leesik neki mit akarok.... már nulladik levélben amikor említettük alternatívát már mellé írhatta volna ezt is...2 napot spórolhattunk volna ...minimum...
bálinyó
Brumi..ill brutál bálinyó..neköd nem köll aggóni
525 tényleg a legjobb, de van akinek nincs rá szűgkséghe
a földutak..már napok óta nem jártam arra...dee a hegyek...ti meg itteni hegylakók majd csúnyán kiszappanozzátok a számat ..mék is azt tovább nézem a videlyaúkat.
jajj.. én nem tudok vörsönyözni lányruhába öltözött 525-kel
főleg nem egyenes szántoföldi utakon... persze hogy simán győztök..
lehet vennem kéne egy 525-öst annyi jot hallottam már rola...mindenhol csak dicsérik a legjobb, sose romlik el, mindenhol felmegy tolatva is... komolyan vágyom rá... mindjárt nézek is itt a neten egy szép fáktorisat sixdéjszeset...
bálint ez most takkó elég..vagy beirlyam hogy kálypi?
este nem köszöntél el
más.
már ezfelett nem tudtam elsiklani 24 óra eltelte után..csak vártam és vártam
tegnap valaki kérdezett valmit
csakcsikusz..csakronisz sem!
+ez nem is gasgasos kérdés volt..zooo-lika ezt megtudja..
zarándi sem szalajtós sem.
régi husaberg-gyújtás:sem
topick ki van rugva.
agyvérzés és ír 4 levelet mire leesik neki mit akarok....
akkó az enyém a topickup
http://www.youtube.com/user/hr...
Brumi..ill brutál bálinyó..neköd nem köll aggóni
525 tényleg a legjobb, de van akinek nincs rá szűgkséghe
a földutak..már napok óta nem jártam arra...dee a hegyek...ti meg itteni hegylakók majd csúnyán kiszappanozzátok a számat
http://www.youtube.com/watch?f...
főleg nem egyenes szántoföldi utakon... persze hogy simán győztök..
lehet vennem kéne egy 525-öst annyi jot hallottam már rola...mindenhol csak dicsérik a legjobb, sose romlik el, mindenhol felmegy tolatva is... komolyan vágyom rá... mindjárt nézek is itt a neten egy szép fáktorisat sixdéjszeset...