réges régen mikor minden héten a buzi svájcba jártunk autokért akkor találtuk ki a többiekel a Varázs Garázst!
na az is ilyen teleportálos dolog volt , egy garázs a garázstelepen ahová beálsz a kocsival, becsukod az ajtot beütöd hogy Zürich, fények villogások, aztán kinyitod és hopp kiálsz ott a kocsival...
teljesen ki volt fejlesztve a holmi, agyban...
utána már csak azért szedtünk volna pénzt a többi neppertöl hogy beálhassanak a garázsba...
a negyedik képen ahol a srác ott küzd a patakban neki 11 oránál ott van a hegymászo srác a fára felmászva... épitettek az előzö vizesés fölé ilyen kötél pályát azon huzkodták át a motorokat
külön hoztak egy srácot aki csak kamerázott , de elfelejtették kioktatni hogy kéne kezelni azt a szart. erre a srác folyton ki-be kapcsolgatta a kamerát ,merthogy elmondása szerint nem akarta hogy lemerüljön...
ezért készültek ilyen full remegös -földet-vizet vevős. 10-15 másodperces kisfilmek amik enyhén szolva nem lettek tul jok...
pedig az lehetett volna az évszázad vizesés motorozása.kötélpálya, mellig a vizben, viz alatt , titanik figura stb.
mennék is .....
tegnap egy barátommal beszélgettünk ....hogy milyen jó lenne ez a teleportálódásos okosság...utazni ide oda egy pillant alatt ahova rágondolsz és hipp hopp ott vagy....
ez jól jönne szopós felmenők háromnegyedénél amikor halványodik a tolóerő ....
te igen okos Viktor, mindig beszologatsz kb már ugy mintha levegőt vennél..
aztán közben te is tudod hogy nem Kawagabival voltak ott a bajok hanem az általad is oly kedvelt puszi haverodal... tudod akivel már majdnem pofozkodtál anyira szeretitek egymást.. meg jopáran kedvelik még a csapatotokbol...
Kawagabi egy igen jo srác...
mellesleg annak a másiknak,(nemmondjuk ki a nevét) köszönhetem életem egyik legkomolyabb romaniacsos kalandját, a két román bajnok srácal... aminek a végén másnap a motorokat a hegyi mentök segitettek lehozni a rengetegböl...
mondjuk enyémet nem.. az lejött a lábán a lightes bolti uton
aki B bálintot látta csak norisz ill csak ronis lehetett.
b bálint..lyaúk a RBR képeksz.
olyan magasra a gasgas nem jutott fel..csak a ktm 300asok?
akkor láttátok utoljára egymást..motoron.
nem baj majd a kempignyóban újra előjönnke a pozitív élmények és akkor úlyra összeborultok..mind kocsma előtt a biciklik
na az is ilyen teleportálos dolog volt , egy garázs a garázstelepen ahová beálsz a kocsival, becsukod az ajtot beütöd hogy Zürich, fények villogások, aztán kinyitod és hopp kiálsz ott a kocsival...
teljesen ki volt fejlesztve a holmi, agyban...
utána már csak azért szedtünk volna pénzt a többi neppertöl hogy beálhassanak a garázsba...
szerinted menyire voltunk már kész agyilag...
külön hoztak egy srácot aki csak kamerázott , de elfelejtették kioktatni hogy kéne kezelni azt a szart. erre a srác folyton ki-be kapcsolgatta a kamerát ,merthogy elmondása szerint nem akarta hogy lemerüljön...
ezért készültek ilyen full remegös -földet-vizet vevős. 10-15 másodperces kisfilmek amik enyhén szolva nem lettek tul jok...
pedig az lehetett volna az évszázad vizesés motorozása.kötélpálya, mellig a vizben, viz alatt , titanik figura stb.
Sibiul ,én ugy szeretlek...
tegnap egy barátommal beszélgettünk ....hogy milyen jó lenne ez a teleportálódásos okosság...utazni ide oda egy pillant alatt ahova rágondolsz és hipp hopp ott vagy....
ez jól jönne szopós felmenők háromnegyedénél amikor halványodik a tolóerő ....
aztán közben te is tudod hogy nem
Kawagabi egy igen jo srác...
mellesleg annak a másiknak,(nemmondjuk ki a nevét) köszönhetem életem egyik legkomolyabb romaniacsos kalandját,
mondjuk enyémet nem.. az lejött a lábán a lightes bolti uton
bármikor mennék velük megint motorozni..
merre kampajogsz ?
nem merek én olyan helyekre járni ember...
akarom mondani free girls..
b bálint..lyaúk a RBR képeksz.
olyan magasra a gasgas nem jutott fel..csak a ktm 300asok?
akkor láttátok utoljára egymást..motoron.
nem baj majd a kempignyóban újra előjönnke a pozitív élmények és akkor úlyra összeborultok..mind kocsma előtt a biciklik
Nem, nem az vok akire gondolsz,nem ismersz,én se senkit itt,igaz brutál Bálintot már láttam egyszer kétszer
http://www.youtube.com/watch?N...
ez 4tvel mega a mega szhopás
giki
te vagy a chris