Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áááásítós kisfej.
óranézős kisfej
fej mellett két kéz majd széttárjahogy..na mivan...
ha nem csak vizuális hanem olvasós ia a banda.

ááásítos kisfej =BB szerinti jó reggelt szépnapot...már megent arra ébredtem hogy motorozni kéne.
óranézős =ez én vok..mert mindég nézném az órám ha..lenne
fej mellett két kéz ,majd széttárj =ez a tanácstalan vok md80 van ügyben...mert 50százezret.. de nem ám...
mert a kis gagyi nézendős videókat... hát nem mék úgy mint dévid blályt vagy a másik az a grehem járliszt.

gabesz..mikor hívhatlak..mert ha beszélsz a amerikalyi honfitársal és mond valami kicsit....akkor veszek tőle egy sarokbalehajított. szenturi foxosz videókamerát..vagy md 80..egyenlőre ez van. bazsi13. várom a kameraélményeket..kép hang és ..személyes kommentrjaidat.

déw,riki. vagy akinek volt még ilyen md80 szuperhifikamerálya.
ha benyomom a kis kapcsolót, jelez valami hogy vesz..vagy ez hogy van itt..világít valami led...vagy ez valami hatalmas billenőkapcsolóval kapcsolható kamerakapcsoló..amin látom hogy 0 v. 1 állásban vesz vagy sem ...mer nem mindég tudok rályanézni a 10colos lcd monitorjára..hogy épp most mit vesz ..ugye?szóval azé ha a kezembe van azé csak látom hogy épp most felvétel üzemmódban van vagy sem
vagy még ezt sem tudja?
Na mi a f...van? Alukálnak?
Reggel it is sütött, aztán nem, most meg hó esik
ja ma napszemcsibe nyomattam
ezerrel sütött a nap....
Mi az napozol hogy szemüveg kell ?
Na az szupi lehet, majd beneveznék én is egy olyanra ha dűlőre jutok motor ügyileg!
Köszi,majd próbálkozok :)
Mi is jártunk arra sokat.Van egy helyi kolléga,ő szokott bennünket vezetni mostanába.Én azt se tudom hol vagyunk csak megyek utána.
nem is kolbász rályder..pörköltrályder...mer a pöri ilyenkor ingyé van a bajnoknak
Aha, mentem volna én más felé is nem csak a h.bánya környékén stb, csak én nem ismerem e helyeket bóklászni ezek meg nem akarnak mindíg a jól ismert helyek és annyi ezért unom ott...kellene újdonság ..
mert szerény nem vagyok..de mire is kéne

http://www.youtube.com/watch?v...
még a bergel is..a kátélyemmel.. azzal meg még ettől is jobban lépek
már nem tudom többet leirni..király itt minden iró.-ma különössen

9fan jó gasgasolást.

kamera..kolb-ász rályder vagyokk.. még óvatossan 20 felett már szédülök milyne 20 felett.hát ezer ..20ezer felett

gabesz.. hálá pitiennek..van meló dől a lé.. csak figy u nehogy megent 200 ályróval megrövidítsen!.!

az új gép miatt ne aggódj vannak szép 2009es sxekja meg vannak 4t-k is csak annak nem jó a 4t aki megvette tőled az sx et..mert buta ahhoz
itt a környékbe mindenki 4tvel nyomja...mer itt csak én lakom a környéke
de megetetem csoreszen kivül mindet..itthon pályán..lálykolók tudják..kigyóson.. ki a nyerő
Előfordulhat,bár ritkán szoktunk velük összefutni. A kocsikat szoktam látni a homokbánya előtt még régebben.Mostanában nem járunk arra,inkább szentkirály,csesznek környékén szoktunk menni.
Akkor lehet hogy már találkoztunk is!
Igen vele!
Abdán a pakinál motorozol? Ők is szoktak varsányba lepakolni.
álunk egyik srác ezt használja, go pronál olcsóbb és simán van olyan jó! http://prohardver.hu/hir/full_...
Árról nem akarok hülyeséget mondani 50 e körül van! vagy az sok?
Csak elnagyolva mondtam km et! Ott szoktunk motorozni mi is, meg felpéc- kajárpéc könyékén!
Ezeknél mindig van minden mint a búcsúban!

Olvastam amit írtál. Nem kell 100km-t menni Kimléről hogy jó helyeken motorozz. Varsány 60km,arra azért már vannak jó helyek!
vik. lehet tudok neked go prot amcsiból. vagy esetleg valami jó régebbi cuccot használtan. laca haverommal iszok ma. neki van go pro. itthon van.

beszélek vele ,neme van valami jobb cucca amit filérekért eladna. igért egy asterixet is ami fél éves. tudom hogy van vagy 3 fejkamerája. minden évben megveszi a legujjabbat aztán a régit bevágja a sarokba. na majd intézkedem. igen kimegyek peti pistáékkal a messzibe. intézem a melónkat! egy baráti ingyensielésre! motor meg majd lsz másik vagy a fasz se tuggya milesz .
Ezt felejtsd el. Nekem volt ilyen,erdőbe kutyafaszt ér!