A legjobb ha a sisakod áll részére barkácsolod fel!
A videon is ott van.
Igaz sikerűlt egyszer olyat esnem hogy széttört a sisakom és a következőre nem tudtam rárakni.
Utána volt motor csere is és ott az exc-re azaz a fejidomra raktam fel.
A lámpa alá közvetlen de még a fejidomra!
Ott is elég jó volt csak nem a fejed mozgását követte.
Ezért mondottam volt: ez a történet is lehet igaz, csak arra próbáltam rámutatni hogy ha ilyennel találkozunk, érdemes rendőrt hívni, ha köcsög módon viselkednek! Elég sok és komoly törvény vonatkozik rájuk! Am. nem vagyok vadász, de már horgász sem, örülök ha motorozni kijutok...
Jó reggeltet tos bácsinak,berg-vs sx.Ha nem baj akkor a varázslatos matrinyát eltávolítom szííves engedélyével.Nem mintha szúrná a szemem,de kicsit csípi Gyári volt mindkettő,"volt" .Hétfőn battyognak visznya
ez a példa meg már meg ne haragudj érte, de ekkora hűlyeséget régen olvastam...
lehet hogy ez vonatkozik-(na) rájuk ... és...? szerinted hány vadászt érdekel ez...?
azért mielött tul védenéd a vadászokat , én biztos vagyok benne hogy ez a történet azért durvult el enyire mert rendesen be voltak tintázva az elvtársak a hajtovadászat elött,
meg bejátszott még a falka szellem is... meg látták hogy gyerekek és nök vannak a lovakon , nem fogja senki jol pofán vágni őket az idiota viselkedésükért...
megsugom neked ha egy barom vadász-(ok) igy viselkedne az én gyerekemel aki éppen el van lovagolni,... arra csunya jövő várna...
inkább az lenne a lényeg hogy TI vadászok valahogy átneveljétek az idiotát magatok között... és nem fogadok el olyan üres lőzunngokat hogy azok hozzák a pénzt, meg ezért ők diktálnak stb...
igenis legyen köztük vadász etiket, és az működjön is!
rekesszék ki a vadászok maguk közül a hűlyéket, ilyen egyszerü... szerintem.
birom hogy Viktor mit összegörcsöl ezzel a kamera témával..
mindegy, majd meglátod mekkora kula, (md 80) főleg ha gyorsan mész...meg jön be a fény a fák között ugy szét esik a kép egy vicc..
én leszarom a kamerázást.. egyszerüen nincs hozzá türelmem hogy azzal pöcsöljek... egyszer réges régen nekem is volt aztán az lett a vége a második kamerázáskor lefilmeztem ahogy fennakadok a kibaszott kötélen.. na azota nem kamerázok...
inkább motorozok... a jo hajtások ugyis ott vannak fejben.
Azért azt hozzá kell tennem, (és nem akarom ismét a vadászokat védeni) hogy a vadászokra ilyen jogszabály vonatkozik: pl. ha kocsmában este civilben fegyver és minden hacuka nélkül összeszólalkozik valakivel, majd esetleg pofán vágják, akkor sem adhatja vissza, mivel akkor biztos hogy elveszik a fegyverét ha rendőrség is érdekelt lesz az ügyben! Ezért tartom érdekesnek az ilyen történeteket, persze minden lehetséges, ez sem lehetetlen!
Ezért én is javaslom bárkit bármilyen hasonló atrocitás ér hívjon rendőrt!
kilencfan nem igazán értem miröl beszélsz ezzel a villa eltekeredéssel...
nekem sose volt vele problémám.. a gyári gasgas mart villanyak alul 3 csavaros 45 fokban elforgatva nagyon jo merev cucc..
a KTM öntött kinai szarával viszont jo sokszor van baj szinte minden nagyobb eldöléskor... álltalában ha kicserélik a mart factorys-ra azonnal megszünik ott is ez a baj..
azért hosszu a sztori, mert ugy másoltam be facebukrol... és hát igy hiteles ha az egész ott van....
kiérződik a csajnak az irásán hogy sose volt még tajparaszt vadászal dolga... és rendesen lesokkolt szegény a dolgtol...
amugy simán a helyszinre kellett volna hivnia a rendőrt.. közben fényképezni mindenkit telibe pofára főleg a puskával hadonászot...
mikor a helyszinre ér a rendőr neki eljárási kötelessége lett volna mindenkit előállitani kapitányságra, nevek adatok felvátele után+ a fegyverrel hadonászot azonnal őrizetbe helyezni rendőr autoba...
szegény gondolom rohadtul megijedt a kisgyerekek miatt ,meg a sok részeg vadász terror miatt..
megsugom neked ha lefotozol egy vadászt aki puskával a kezében jön feléd az ÉLETVESZÉLYES VEGYVERREL VALO FENYEGETÉS....
btk szerint LETÖLTENDŐ jár érte...
nem lehet meguszni felfüggesztettel..
nálunk sok a lovas, én a gyereket már kicsi kora ota arra tanitottam ha jönnek a lovasok motor leállit félreálsz,
amugy személy szerint én is utálom azt a motorost aki nyélgázon kűldi el a lovasok mellett...na az is egy igazi tajparaszt a szememben...
A videon is ott van.
Igaz sikerűlt egyszer olyat esnem hogy széttört a sisakom és a következőre nem tudtam rárakni.
Utána volt motor csere is és ott az exc-re azaz a fejidomra raktam fel.
A lámpa alá közvetlen de még a fejidomra!
Ott is elég jó volt csak nem a fejed mozgását követte.
akkor csikamester a hátsok azok oké a matrica nem igazán érdekel
lehet hogy ez vonatkozik-(na) rájuk ... és...? szerinted hány vadászt érdekel ez...?
max 10 %-ot ...és a többi 90%-al mi van?
azért mielött tul védenéd a vadászokat , én biztos vagyok benne hogy ez a történet azért durvult el enyire mert rendesen be voltak tintázva az elvtársak a hajtovadászat elött,
meg bejátszott még a falka szellem is... meg látták hogy gyerekek és nök vannak a lovakon , nem fogja senki jol pofán vágni őket az idiota viselkedésükért...
megsugom neked ha egy barom vadász-(ok) igy viselkedne az én gyerekemel aki éppen el van lovagolni,... arra csunya jövő várna...
inkább az lenne a lényeg hogy TI vadászok valahogy átneveljétek az idiotát magatok között... és nem fogadok el olyan üres lőzunngokat hogy azok hozzák a pénzt, meg ezért ők diktálnak stb...
igenis legyen köztük vadász etiket, és az működjön is!
rekesszék ki a vadászok maguk közül a hűlyéket, ilyen egyszerü... szerintem.
mindegy, majd meglátod mekkora kula, (md 80) főleg ha gyorsan mész...meg jön be a fény a fák között ugy szét esik a kép egy vicc..
én leszarom a kamerázást.. egyszerüen nincs hozzá türelmem hogy azzal pöcsöljek... egyszer réges régen nekem is volt aztán az lett a vége a második kamerázáskor lefilmeztem ahogy fennakadok a kibaszott kötélen..
inkább motorozok... a jo hajtások ugyis ott vannak fejben.
két hétig, mert utána delete..
Ezért én is javaslom bárkit bármilyen hasonló atrocitás ér hívjon rendőrt!
nekem sose volt vele problémám..
a KTM öntött kinai szarával viszont jo sokszor van baj szinte minden nagyobb eldöléskor...
kiérződik a csajnak az irásán hogy sose volt még tajparaszt vadászal dolga... és rendesen lesokkolt szegény a dolgtol...
amugy simán a helyszinre kellett volna hivnia a rendőrt.. közben fényképezni mindenkit telibe pofára főleg a puskával hadonászot...
mikor a helyszinre ér a rendőr neki eljárási kötelessége lett volna mindenkit előállitani kapitányságra, nevek adatok felvátele után+ a fegyverrel hadonászot azonnal őrizetbe helyezni rendőr autoba...
szegény gondolom rohadtul megijedt a kisgyerekek miatt ,meg a sok részeg vadász terror miatt..
megsugom neked ha lefotozol egy vadászt aki puskával a kezében jön feléd az ÉLETVESZÉLYES VEGYVERREL VALO FENYEGETÉS....
btk szerint LETÖLTENDŐ jár érte...
nem lehet meguszni felfüggesztettel..
nálunk sok a lovas, én a gyereket már kicsi kora ota arra tanitottam ha jönnek a lovasok motor leállit félreálsz,
amugy személy szerint én is utálom azt a motorost aki nyélgázon kűldi el a lovasok mellett...na az is egy igazi tajparaszt a szememben...