Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nézd meg! Xtem érdemes , mellesleg van egy GG 300 is
De a végén a 3om betűsek érdekesek !
bálint neked ilyen volt?conrad at-18?
http://www.conrad.hu/conrad.ph...

már vagy eza md 80as 4000ért a jövőhéten..vagy a másik véglet egy profi lesza tavasszal
Pfúú,nagyon szakmai angolos,nézték már,nem is gyenge,úgyhogy felejtős Trelókat meg ahogy majd gondolod
Szia!
Miért mi van most nála?
szali..akkor menet van az ósztrilyai schítáborba
meg nézed az új vasat is utána..remélem..mert mindjárt kitavaszodik...werner müller meg jön ..oszt akkor ha csak gombászol...az kevés lesz neki..hacsak nem ..őt is áttéríted

ronis ill sokan mások..látom..látom mi a gond.
szétesik a gyorsban..nem is akár hogy..és van hogy úú bakkre ennél lassabban még patakokban sem ..ha cibálom a verdát.. és az ha egy olyan helyen ahol felvételt akarok készíteni! és nem kapcsolna be vagy pont fordítva lenne..kikapcsolom bekapcsolás helyett
akkor inkább semmilyen... majd tavasszal ha a berg elmegy akkor veszek gopro-xot..vagy valami 60ms ost
ez a 30ez a gyors részekre...kevés..
azért bazsi tedd fel ha megjöttél...megnézem.. oszt ha neked bejön.. lehet nekem is ..de ezek alapján ronis és riki is...

mert a városi forgalmat szépen..de ea gopro az erdőben is ..és erdő van mindégh...még a pályán is..
Sziasztok , Estét!
Erről kinek mi a véleménye?Most érdemes megnézni szerintem!
http://krosszmotorok.hu/
én szolgálatilag tökre gyorsan kiérek ilyenkor is.. alig 20perc egy ilyen várostól távolabbi hely-ha jó az eligazító személy..mert ha keresgélésbe torkollik..csúszunk!...
időwarrior:
5perc alatt kiég élhetetlenre(akit nem hoztak addig ki . ...
10percnél már használhatatlanra..
15percnél már olthatatlanra(akkora eléggé csak a maradványok vannak..a gyertyák csonkig égnek..című darabból..
20percnél már körülötte az erdő is szépen.
ennyi egy tűz tálym mechanizmus
Érdekes ez a lovas sztori, ok, hogy be vannak tintázva, meg tele a tökük, hogy a lovasok miatt 10 percet várniuk kéne, nem tudnak hajtóvadászni addig, de könyörgöm, gyerekekre így nem lenni tenkintettel? Ember az ilyen? Meg egyébként is a másik emberre is lehetne figyelni...

Simán lel lehetne ezt kommunikálni előre is, kéne 1 tetves oldal a neten(nem 10-20 meg ahány féle társaság annyi oldal), ahol meghirdetik mikor hol van hajtóvadászat, mikortól meddig és aki erdőbe akar menni rákukkant erre az oldalra és meg van oldva.
Úgy se tudják 100% ig biztosítani a terepet, utakat lezárják és? Motoros/bicós/gombázó/lovas meg nem úton keresztbe megy és lelövik
Ló estét!

Ha az én gyerekemet kergetnék így meg a vadászok,100% hogy rájuk gyújtanám a beszegelt ajtajú vadászházat!
nem,ez csak a szokásos
Ronis:
Thx a védő tippeket
Saválló baromira drága, azzal nem kísérleteznék, majd ha meglesz a 4-5 ver ami már tuti, akkor esetleg véglegesre megcsinálom abból.
Egyenlőre kivagdosok pár vasat, újat nem csinálok idénre,
lehet nem is tudnék motorozni már vele, ha nem lenne rajta a +5 kg
oksa csak a sajátunkat küld vissza
Van-e már forráskódod?
Majd írjál, ha lesz időd infót adni a szoftver korrerkcíról.

Bár februárban, ha minden jól megy küldeném a telóimat, akkor meg lehet küldés helyett leugrok kocsival és megbeszélhetjük, posta 5000eFt autóval is megjárom ennyiből.
olvasok..
lovasok vs setét ZŐDTEREPLYÁRÓ
mondom széplyaú napot mindegyik köcsögnek! aki legalább már egy társát..lehetőleg barátját..családtagját..szerettét..lelőtte
Viktor:
MD80 nekem volt elég sokáig, ha nem ugrabugra a fényviszony és a sisakra rakod, ami viszonylag nem rázkódik, akkor lehet vele használható onboardod csinálni, de ha erdőben mész verőfényben, ahol fényviszony pillanatok alatt ezerszer változik, na az nézhetetlen.
Ha állsz másokat fel lehet vele venni, de nagyon jól be kell lőni és tudni hol vesz, különben a lényeg mindig lemarad. Nekem a sikaskba volt beszerelve állrészre belülre ahogy Ricsi írta.

8 GB-os kártya bőven elég, mert az akksija úgy se bírja 1 óránál sokkal tovább, nekem a vége felé már 1 órát se nagyon bírt ki, 7 GB ot rögzítettem max. 720x480 ban 30fps el.

Érték/ár viszonyban jó, de egy idő után kevés lesz szerintem, próbáld ki, végül is nem kerül sokba.

Ha hosszútávra akarsz "befektetni" és élvezhető videókat csinálni, akkor vegyél valami komolyabbat.

Nekem az onboard nem jön be, sokkal jobbak azok a felvételek, ahol látszik a motor és a motoros is.
Leszbiánsz vót?
barátnőzni voltam,leszíttuk egymás erejét,hulla fáradt vagyok
Tsókolom
Szasz mester

itten vagyok én is
Estét!
Írtatok jó sokat
Rendben vannak ,csak nemtom mán merre az arra