lyuhtubon..ezek a md 80as is ..elfogadható sőt..az erdei..jó az is..plussz patakban a lassúbb részeken..kifejezetten jó
gyorsba.. még én is félek..olyankor mindég csukott szemmel nyomom..mert állatul mék
itt egy krosszos...csak azért hogy lásd mennyire ugrál a kép...ez annak köszönhető,hogy csak 30fps. tud az md80... ha 60fos-t tudna olyan lenne mint egy gopro...
sajnos.. a hegyekben nem használok szemüveget.. mer elöl is vok de ..amúgy is.. a patakokban mocskossul nme jóü a szemüveg.. amúgy az egyik decemberi hajtáskor2011 dec 10én kb kettőször volt olyan hogy..hú bakker majdnem ... a szemüveg nélkül mi..az egyik jobbról a másik balról
úgy néztem ki mint mikor összeverik a parasztot mer szépen felhorzsolta az orrom mondkét oldalt
Én is GoPro használok,olyan felvételt csinál hogy beszarsz rajta,sok sok felfogatási lehetőség van hozzá ami nem gagyi,igaz kicsit drága a cucc de inkább nézek minőségi felvételt egy drágább kamerával mint...... de ez csak én véleményem,ha rám halgatsz azt csinálsz amit akarsz
holnap én is kimegyek pályázni ..este meg felhívom valamelyiket és megveszem...szerintem jó.. de azért bazsi tedd fel..kameravásárlástól független..legalább megnézzük
le a kalappal...mindenki előtt..persze csak ronis..le sem szar minket .a NAAAGY probélmát..elsiklik felette a feljárók sűrűlyében..
ződteleplyárós büntit dob a lyátékban és két lépésből kimarad
ha székesfelyérvárról..brutálalmádiból le tudnak jönni..valaki csak lehoz már vagy hol lakol...grácban?
gyorsba..
http://youtu.be/sQDSBo0A9VI
úgy néztem ki mint mikor összeverik a parasztot mer szépen felhorzsolta az orrom mondkét oldalt
Tisztből van mint.......
Jujj nem írhatom le amit akarok
nettó 90000
Ez a tűzoltó fizetés!
le a kalappal...mindenki előtt..persze csak ronis..le sem szar minket .a NAAAGY probélmát..elsiklik felette a feljárók sűrűlyében..
ződteleplyárós büntit dob a lyátékban és két lépésből kimarad