Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért néztél ki úgy vik ,mert találkoztál csák norisszal.
ver iz de probléma?
ha székesfelyérvárról..brutálalmádiból le tudnak jönni..valaki csak lehoz már vagy hol lakol...grácban?
haj rá gopro..nekem-kolb-ÁSZ-lálydelnek elég a 1/10éért az md 80as kistraktor
Mindegy nekem mit veszel ,csak csináljatok sok sok videot romániárol,mert én oda sose fogok ki jutni pedig
a kettőnél több..a három test őr
házt nem néztem végig..de a homokba kiolvasom milyne gumikkal vannak a társak..az hogy lefelé néz..az nem lehet mindenki operatőr max operett Őr..
még...
Nekem hogy a szemüveg pántba van nem ugrál így.......holnap rakok föl vmi vidót
Vigyázok.....mer baj lesz
lyuhtubon..ezek a md 80as is ..elfogadható sőt..az erdei..jó az is..plussz patakban a lassúbb részeken..kifejezetten jó
gyorsba.. még én is félek..olyankor mindég csukott szemmel nyomom..mert állatul mék
itt egy krosszos...csak azért hogy lásd mennyire ugrál a kép...ez annak köszönhető,hogy csak 30fps. tud az md80... ha 60fos-t tudna olyan lenne mint egy gopro...

http://youtu.be/sQDSBo0A9VI
wigázz nagon vigázz
sajnos.. a hegyekben nem használok szemüveget.. mer elöl is vok de ..amúgy is.. a patakokban mocskossul nme jóü a szemüveg.. amúgy az egyik decemberi hajtáskor2011 dec 10én kb kettőször volt olyan hogy..hú bakker majdnem ... a szemüveg nélkül mi..az egyik jobbról a másik balról
úgy néztem ki mint mikor összeverik a parasztot mer szépen felhorzsolta az orrom mondkét oldalt
Most olvasom kolléga.....
Tisztből van mint.......
Jujj nem írhatom le amit akarok
El vagy te tévedve......
nettó 90000
Ez a tűzoltó fizetés!
Én is GoPro használok,olyan felvételt csinál hogy beszarsz rajta,sok sok felfogatási lehetőség van hozzá ami nem gagyi,igaz kicsit drága a cucc de inkább nézek minőségi felvételt egy drágább kamerával mint...... de ez csak én véleményem,ha rám halgatsz azt csinálsz amit akarsz
holnap én is kimegyek pályázni ..este meg felhívom valamelyiket és megveszem...szerintem jó.. de azért bazsi tedd fel..kameravásárlástól független..legalább megnézzük
Szerintem jó,és ennyi pénzért simán megéri megvenni.
Kár hogy krossz bukóban nincs így hely a szemüveg miatt
csak nem tely is filyam ...bútúth (blue touth
Zaránd,ne rendeld még meg ,holnap csinálok egy videót,elküldöm,és láthatod hogy jóje vagy se
az utcan és vannak fák ..kabáttal..

le a kalappal...mindenki előtt..persze csak ronis..le sem szar minket .a NAAAGY probélmát..elsiklik felette a feljárók sűrűlyében..
ződteleplyárós büntit dob a lyátékban és két lépésből kimarad
Holnap ha nem lesz eső meg armageddon akkor estére tudok földobni videót.....
ahol tudok segítek, kolléga!