Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap kérdeztem, csak lehet nem olvastad vissza, térded hogy bírja a strapát? Úgy alapból nyáron is gáz, ha sérült, most meg a hideg szél vágja az ízületet az még rosszabb lehet.
hajrá!
Tudod mi az érdekes, pl. az universalmotor kapcsán szerintem itt a fórumon írogatók közül kevés olyan ember lehet, aki még nem faragott rá velük(köztük én is ), s ennek ellenére élnek és virulnak. Vagy sok olyan ember lehet aki saját bőrén szeret tapasztalni, vagy az is lehet nem mindenki tapasztalja úgy, hogy na ide meg oda soha többet, mert neki nem volt gond...
fene tudja, lehet aki "átverős", az se mindig teszi, csak amikor bekattan neki...
ki kéne menni ma is motorozni...
nekem hozhatna egy laptopot, 20 ezret adok érte..
szerinted én miafaszér onnan rendeltem a barnett kuplungot? ráadásul a seggem verem a földhöz olyan fasza! mondjuk nincs mibe tenni de leszarom. pláne ha lemenne 200 alá a dollár. akkor újra nagy királyság lenne. amúgy ha laptop kel valakinek vagy fotóscucc szóljon. lehet tudok vonalat . hetente kéthetente fordul az ember.
Jóreggelt!
Itt van egy pár bolt ahová csak végső esetben megyek!Universalmotor,KTM Zsembery....
Az k nagy gáz, mert tavaly még csak 31 volt, s nekem mostanában lesz rendelve

Ezt most kérdezted tőlük telefonon?
Szerintem írjatok le minden átverés gyanús esetet, aztán majd mindenki eldönti ez alapján, hogy keresi-e ennek ellenére a céget vagy nem.
- még azis lehet feloldom a skypon a blokkolást ellened. de az még nem biztos-

na ezen fostam beeee.

Inkább körülnézhetnének állami cégek portáján, hogy reális árat fizetnek-e ki megrendelésekért, ...sípszó, jó hosszú...
Most komolyan, ha én 1MFt ért eladom valakinek a 10MFt értékbecsűs házamat, akkor ahhoz mi a fasz közük van?
Beszarás, h már minden előtt jogászt kell faggatni, nehogy utána APEH vagy valami szerv jól megszopasson

A nagyokat nem tudják megfogni, mert törvényesen csalnak el milliárdokat, ezért maradnak a milliós juttatású jogász nélküli kisemberek
áhhh csupa kölyök..
hazajövök . ne félj. de a jövő héten kimegyek monacóba kicsit. majd csak utána. de aztán meg lehet sose jövök haza . dévára már helikopterrel szeretnék menni egyenest cannesból. az a tervem ,hogy összeszedek valami gazdag vénasszonyt és a nevemre íratom a vagyonát .
holnap indulok ausztráliába az alpokba. de nem oda ahova te gondolod ,hanem ahol veled is voltunk. ott lesz még pár pesti építőiparos arc ,akik tervezték a házat. remélem rendelnek pár bujtort azok is. aztán veszek neked egy rendes motort ha bejön az élet! egy igazi gasgast! még azis lehet feloldom a skypon a blokkolást ellened. de az még nem biztos
Jó reggelt!
hhhhááááttt pedig
Ezzel mi a baj csak meg jelölték hogy kell össze rakni.
De most komoly hogy vannak ilyen emberek?
Én egyszer voltam a palcseenál de ő például úgy viselkedett meg beszélt velem tíz perc után mintha régi cimborák lennénk.
Akkor meg is fogadtam magamban hogy ha használt cucc kell valami motoromhoz őhozzá megyek elsőnek.
na összeálla a ktm

vagy

hazajössz még vagy
csak a dévai racén látlak..mert kiköltöző..M hez?
már csak a forint ami nincs a képletből...
kik ezek a fiatal suhancok?
megyen lefele szépen az euro
most kell majd beváltani a sok forintot
ezek olyan ismerősökk.te melyik vagy ronis?
de tényleg..ezek ..kikezek...motorsok..de mér olyan ismerősök..leírhatod ide a nevüket?vagy..zozi elkálypolhatja?
http://www.sportmotor.hu/motor...
nem sajnálom,még mindig itt van nekem a hayabuja
az az igazi énem
reggeltet