ügyes vót ..csak zséék kikészítették mert mindég ugattak neki az extrémben mikor elfáradt
hogy elővenni kicsomagolni, kamerázgatni, megint elrakni... áááá faszom leszarom, inkább haladjunk motorozzunk..
de a simába 50 körül beleülsz és kész ....le van a gond a kameráról egyenlőre szerintem....nem is nagyon adnék többet ilyen szarokért.....amik csak zavarnak a motorozásban...szóval ár érték tudásban nagyon dobogós cucc...
sőt van itt nekünk mio pov vagy 5-600 euroért külső csőkamerás cucc zsebbe az elektronika meg a kistévé..kormányon a kapcsoló vagy a karórád helyén ..nem lenne rossz cucc...csak maga a kép szar...
azokat a conrados linkes lófaszokat nem is említem van belőle itt 300 as meg 500 as is...semmi ....egy rossz mobil megbassza ...semmitérő szemétrakás...nem is tudom mire gondoltak mikor csinálni kezdték...úgyhogy én se említeném...
még ez a drift vonal ami jó irányt mutat ezek a formák lesznek a nyerők...meg a tudásuk is ...látszik itt is hoy aki tervezte tudta hova csinálja nem úgy mint a gopró mérnökei...ha mérnökök..mert anyám aki nem az az is megkérdezi egyből kisfiam nem akad ez a szar el?
a többiek meg röhögnek ..csoda, hogy olyan háromlábú állványt nem kell tenned a goprohoza sisakra mint amik régen voltak...lehet az újba már lesz.....