Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

RMX-be 4 éve NGK, semmi baja, akkor most mi van?

Simán el tudom képzelni, hogy hamisítanak már mindent, aztán a beszállító nyilván az olcsóbbat fogja megvenni, mivel azt nagyobb haszonnal tudja tovább adni...
nekem nincs bajom a champion-al, mint a nevéböl is következik a bajnokok is ilyet használnak..

amugy viccet félre, volt már bajom zsir új gyertyával,nem is egyszer kb 1 nap alatt bedöglött ngk.
aztán vissza raktam a régit és azzal ment tovább...
tutti hogy ez ilyen minőség ellenőrzös hiba, valami hajszálrepedés vagy mittudomén...
meg új tuning kuplung kosár amerikábuuu... azta miller hétszentségit.
lehet hozzád is becsengetnek lassan, jahh kérem aki sielni jár ausztráliába... meg heteket tölt monacoban.. az ne csodálkozzon ha becsenget az APEH.
Én az NGK gyertyapipával szoptam be.Szanaszét volt repedezve a 2éves KTM-en pedig azt még a gyárban rakták rá
ha tudsz valamit ,mi lett a levelezés eredménye ,oszd már meg léci.
bazki ilyet még nem is hallottam. elég ilysztő! amúgy hányadék az ngk. mióta törökök és kitudja mik csinálják. fillért nem ér. nekem állandóan kidurrant endúrózáskor. de úgy hetente.

nem egy évben egy. és a többieknek is mind aki ilyet használt.
azért várjál még egy pár napot. bár legyen úgy ahogy mondtad.

nem ott fognak köcsögölni. bent feldolgozzák az adatokat, aztán kezdenek cirkuszolni. alattomos egy sunyi népség.
mekkora szemétládák!
Barátom is hasonló cipőben evez... van egy yz 144ese,amire ő vette az athena 144es kittet amit gyárilag lehet kapni...megadták hozzá,hogy milyen gyertya kell bele... megveszi,mivel rég motorozik,autósboltja is van kapcsolata is van az NGK-val...
5perc alatt leesett a gyertya elektródája a motor belsejébe...az anyagi kár JELENTŐS! és most levelezik az ngk-s beszállítójával aki francia...
addig is visszatette a 125ös hengert egy nipon denso gyertyával...

KTM sx 144ben szintén leesett az ngk eletródája...ugyan abból a szállítmányból...persze nem a 800ftos-okról van szó,mivel értenek a témához a srácok...és ez felháborító...állítólag ukránban gyártották,pedig kínára gondoltak elsőre...
Jó "reggelt" , Sziasztok!
Kiírtad a fórumra, egyik GG fórum titok olvasó jóakaród befenyítette őket gyorsba telefonon
ágyat nyomom 2 napja,gyerekem hazahozott a suliból egy kis vírust..persze hogy elkaptam..a patikába hagytam egy csomó pénzt gyógyszerre,inkább benzinre költeném
most vettem észre hogy a gyógyszeres doboz is összement kevesebb van benne egy sorral,egymás mellé raktam a kettőt véletlenül..mindenhol csak a lopás megy
dehogy is oldja fel.. ez ahhoz is gyagyás..hogy akivel eggyütt motorozik+ heti kétszer híw..ez nem is ez maga a hiv+
itthon vagyok

majd bandázhatunk ha előjössz kicsit később
Mit pillogsz? otthon vagy,vagy telefonról nyomod?
szia makkeeee
Előjönnek egy vagyonosodási játékkal akkor,szerintem..szemétláda banda erre vannak kitenyésztve
lehet hogy maki mondja a tutit...
még a végén ma motorozni megyek mááá,valahol le kell vezetni ezt a sok feszültséget nagyon jó időnek ígérkezik
neem,csak azt írtam alá ami tényleg oké
én is úgy gondoltam hogy még ezzel nincs vége
Ők értik,most aláírtad a papírokat és ettől kezdve övék a pálya...
lehet még látod őket
te full hülye vagy...
mi a fasznak valami vén ribancot..
valami 20éves csini ikerpárt...vagyonnal.. aki k szeretik a motorozást a faszt..duplán + egymást .. a számlájukon nagyobb a vagyon mint a magyart államadósság..na olyat..
vén ribancot.. mondom hülyevagy:::_-)))

az fasz. akkor lesz meló..
halljátok,nevetséges
voltak az APEH-tól,kemény 5 percet....aszondták minden oké,szerintem szimpatikus volt a pofánk nekik
aláíratták mi mennyi hogyan,minden valós,ami a nevemen van azt elismerem aztán le is léptek
ki érti ezt?
szarni bele, szol a zene, egyszer élünk ,két térdünk van...

na ez mekkora bölcsesség volt, benne volt a csii meg a tntra ereje.