Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kis teflon tanulmányok Vannak még szépségek
Estétet!
Jó reggeltet mindenkibe
Lyaúúúú fos lett:
http://youtu.be/1NxaaZKLqjU
akkor lyaú... a bergre is

340ben..még kap hozzá gumit is..mármint a csajhoz amit bónuxba kap a ötösön egy aúrára
persze hogy lehet orvosolni, csak egy flex kell hozzá,1 milis korong, egy plussz gasgas-os nyak, meg egy co hegesztő, levágni a helyén illeszteni. utána készre hegeszteni...
jahh és levágni mindkét fület azokat is illeszteni hogy ne feszüljön stb

nem nagy ügy persze, pár orás munka meg kell hozzá egy lakatos műhely...

jol van ülj le 1-es.. ellenörződet hozd ki..
eloda Viktor motorja, 2006-os, (picit midig felfelé kell gömbölyiteni) nagyon fasza, abszolult karbantartott, hibátlan motor, csak a héten 340 ezer házhoz szállitva... ingyen chipen dale showal amit Viktor ad elő ruhátlanul...
na ez amit könnyen lehet orvosolni..
gasgas-ra nem jo a ktm...

az egyik beledugos , a másik ráhuzos végü a csonk... a hengernél.
.
háhh ez ott van Kalotán a Margaréta panzioban... igen jo hely..nagyon tetszett.

ő a házi néni lánya, Zoka rögtön lecsapott rá...
Már 80% youtube ra,mert ide csak 100 megát lehet,amint kész küldöm ide :)
Kicsit lefele áll,a beállításra nem volt időm,az erdő meg gecire csúszott .
figyú
értek anniyra hozzá mint te a kálypi letiltáshoz...
vagy az kevés
felveszek egy motorozás alakalmával 25-30órát/nap és abból csak összejön már egy ilyen királydéwnaplyalyi videlyó
a lyutubra is felrakattam ..13 videót..szerintem ez is menni fog
ha eladod...3 kiló felett..a tilyéd a különböztet

az a baj ezzel a bergel hogy sok kókányberci lekókányolja és üzembizonytalanná teszi..az a pár ami meg még jó..üzembiztos..az meg eladhatatlan.. ..pénzért!
negyed milliót nem nevezek pénznek egy 2005ös 450ért
tudom hogy mész.. csak gondoltam kicsit hergellek...
mondjuk ez igy van, 2t-be nem szabad rakni iridiumo meg tűelektrodás és hasonlo faszság gyertyákat, csak a mezei 8-ast..
a telefonálóknak köszi a hívást. hétfőn intézem. lefotózom a rezókat és a tompítokat is. aztán ha megfelel akkor küldöm.

a két tompító 10.000.- ft együtt . egy db sx egy db exc. az egyiknek hiányzik a vége! de a másiké ugyanaz. tehát a kető külön külön is jó ,de csak egyhez van a legvége. amúgy megvan mindene nem sérültek. de gasgasra nem tudom hogy lehet majd ráfaragni. amúgy köbcentire jólesz. max kicsit tekergetni kell a csövön. 2004-2010 ig jó.
Viktor , te sose fogsz ilyen videot összerakni... hogy miért ?

mert nem lesz türelmed a sok vágáshoz beálligatáshoz.. azéé...

amugy ez a tanács 6000 ft volt, szoval csak egy ezres minuszban vagy a kamerával, simán megéri..
eladom vik motorját! 450 fc berg. jó állapotban. zsírkutya minden. tejre kell a péz és kenyérre. most akciós a héten! ára. 320.000.- ft extrák. keihin karbi ,kokusan gyujtás, megbizható! nem úgy mint a gazdája.
há látom már a kis gyakorló pályádat
ha nekem is lenne itthon egy ilyen...
270ezerért...
há mondom ...a futóra ne tegyek még pézt
kaprattam.. jo volt mint mindig..
csak viccelNI akartam mert titokolvasóként láttam a sok komolytalan vevősztorijaidat
venni vennék csak másmilyet
eS pont Ká pont..há a haverod herold lyaú kis videjaúkat tölt fel..
nem értem?
vennél motort?
2005 fc 450et?
há hívjá fel.