Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól beszélsz bálinyó! de előbb fenyegesd meg őket levélben a tervedről. hátha berezzennek a netes terjesztés hallatán! kitudja hátha inkább elsimítják az ügyedet.
szépen le van csömpülve.. ilyna volt vagy ezt küldték úly helyett.

manka szép a volt géped..ne sajnáld..mert nem meg el!
én is szeretnék egy ilyet..mármint az árát.
.kivéve ha hiteles lenne és az ár az eladási érték130%
ezeket küldték el.-? tényleg gyökerek...

ezt különben jol lehet hajitani, jo a huzása, és ez most nem tipp volt...,vagy de.
akkor olyan vagy ...mint én
na mindegy nem baszakszok tovább ez van.....nem sírunk...majd ők se ...ennyi ...
megérintettem Viktor G-pontját... ami az ultrabrutál szana szét szervizellt, gyári állapotu husabergje...

na jol van ne sirdogálj...szeretlek ám... csak ma ilyen kis kötekedős vagyok.
ez már valami látszódik..de ez így is rossz fényt vet rá... a gépeésszel beszéljen ne velem(hofi:-))

az biztos ez nem lyaú...
más tank meg sárvédők vannak rajta,az volt a nagy munka
11-kor jönnek érte
.óvatosba..kedves apuka..
való igaz hogy vannak dolgok amik...de az hogy egy fékcső megtört majd nyírfavesszővel meggyógyítottam.. bakonyirárral kenegettem..óna..de csak por vót..attó még ez a gép eggen csak jobb..mint sokan azt gondolják a bótbajárós csilli villi gépekről!

elfogadom a bocsánatkérésed..
hát most kapcsolták be aszervergépemet ..mindjárt lesz fotó....
látod petya itt veri a kaszát..hogy milyne fasza gyerekek vagyunk és zoóó-lika meg

há hol vagy zóó-lika..há van egy ember aki szeret minket.nézd meg..nem születtünk hilyába
"hibátlan műszaki állapotú "

naneeeee... most arra a faágakbol össze szikszalagozott motorra gondolsz... ?

fu de genya vagyok ma... vagy csak őszinte..
a épek..királky.. ha mondjuk az útca szarokról fényképezted volna..se láttam volna többet..mert most sem látok igy semmit
háde itt mindkettő hibátlan, ide látni a képen... vagy nem? mit kéne látnom ezen az űrfoton.?
nem kell...dot négyes fékrendszer folyadék.. szépen csillog a festeésen.. el kell csak kenni..mint a polírozót...csak aztán...
lya de salynálom az ilyen buzikat

itt ez a berugókar... egy tsávótól vettem a sportmotorrróll hirdette magaát bontott ktm thémában...
felhívtam vagy...3szor és után amég hogy bizirtire mennyünk viszahivott hogy hát végüli ugy látja volt már hegejtve..de 10percig beszéltük hogy mi és ő meg hogy akkor jóü lesz.. én meg ...ha ennyire nem leszaroméla akkor az a heggesztés... fel szokták heggejteni az agyat ha lefele álla berugókar... cska ze mondjuk nem volt szép..de hazajött kijavitottam felköszörültem összeraktam és tadááám..ó is...
de küldhetett volna egy simó berugókart ..de nem gyökér akkor nem basz át.. mondjuk a kereskedő..hát akkor kiben bízzunk...

petya...az volt a baj a gépeddel..nem tévedtünk sokat! kenéshuiányos állapot volt!de nem a szar olaj miatt ..enrt az jó hanem az ilklesztés miatt szorulgatott..gyakaorlatilag folyamatossan..azért nem hozta az erőt és a kívánt teljesítmeényt....
ha a henger fala jó! és ez a lényeg akkor.. a dugót faszán illesztesd már bele...
4század az kevés lesz..megent!szóvalha -ötezredes a henger..azon már ne hónoltass! maksz a dugót válogattasd!és a régi kowi dugó is jó lehet..csak az illesztése legyen pattent!.!.!.!
majd rakok fek képeket ...mit nem vettek észre ...csak az a másik gépen van...
na bazzeg..ezt tudja meg zoolikaaa hogy te legyagyásozododod a gászgászosokat...
huu most megtudta... faszulni fogsz küldi majd a dominátort, azt baszhatod... vagy ő téged..
látom már...levetted a táskákat.. vagy mást is kéne látnom..?
na itt van e
az első kép az "ilyen lett" fotó,a második az" ilyen volt"
én meg drágán árulom a 2005 hibátlan műszaki állapotú berget....3kilóért?
két szettünk lett most ...mindkettő szar ...szarabb amit küldtek de mindkettő használhatatlan fogak letöredezve hiányoznak stb....egy 16 éve 501 es bergről beszélünk amiből nincs ezer darab szar itthon...
szóval ezekkle a cuccokkal basztak át..és betagadták......ne is sértődjenek meg ha most "párezerért" ahol lehet savazva lesznek...