Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

, mivel fórumos embertől sikerült szert tennem rá, gondoltam nincs gond vele, de... na mindegy
Amire én használnám, tökéletes lenne, vagy nem, de az biztos.
Télen elültetem, öntözgetem, tavaszra hátha GoPro lesz belőle!
6300 az új, ha még egyszer vennék, mert fogok , akkor csak is újat! Vagy a sok íkúfájjter miatt: csakis ujjjat!
jo ez az md 80-an... jahh hogy ez nem is az.. sorry.
mindenképpen szeretném ha vennél egy ilyen szuper md-80-at...

mostmár nehogy vissza táncolj nekem mert gyüjtést inditok a kamerádért..
ezt nem kötekedés képpen, de ahány motor anyi szokás... hűlyeség igy álltalánositani hogy 450-es akkor 185 ff a jo bele...

más a szelepméret a vezérlés, a bűtyök magasság nyitás stbstb tbc...

igazábol azon kivűl hogy látja izzani a könyököt mást nem tudunk, jol jár-e , nincs benne luk, indul pöccre ilyesmi..

és akkor arrol már ne is beszéljünk vannak modellek pl crf aminek olyan baszott vékony papir titán könyöke van mint a picsa füst, az is izzik hidegben szépen , nem kell nézegetni, huzni kell neki azt anyi...
jahh hogy te erre a videora gondolsz...

Lettenbichler egy rohadt jo motoros.. láttam már élőben karistolni... viszont ez egy lépésben poroszkálos video, hűlyeség levonni belőle mélyen szánto következtetést...

hacsak nem azt hogy kb anyit tud az a vacak mint egy közepes telefon videoja..6 ezerért simán megéri... neked.
én nem válaszolok neked mert CSAK RONIST kérdezted
csak ronis kéktélyguru..de mi..sokan itt...4kéllyel nyomjuk..és tudjuk is a választ...
de

ronis ha beszéls az emberrel mond meg neki:
41karbival megáldott 450ben gyári nyitott dobhoz is!180as ff vagy nagyobb van!alapban
berg 182es és 6os súberrel, a ktm 185 és 4es súberrel
a 165ös ..kicsi..csak ha beszélsz vele..amúgy nem köll főhívni
kipufogo könyök téma..
csak hogy legyen már motoros is, itt a sok filmrendező között..

igazábol ilyen hideg időben ez a jelenség előfrdul 4t-én... merthogy hideg van meg sötétebb, hamarabb meglátni stb...
izzk az nyáron is csak mivel olyankor 30 fok van nem akkora a hőkülönbség és nem látszik... max éjjel.

sokkal fontosabb az hogy jár a motor, jol megy-e, nem-e torpan ilyesmi....
picit emelhetsz a FF.-án a hideg levegő meg a több oxigén miatt roszat nem csinálsz vele.
imádom ezt a fhórumot..itt mindég könnyen lekerülhető a konflik-tus
én meg köztudott nem keresem az ilyet
Ő egy postástűzoltó?
ö az is10=isten
2009romaniacs bajnoka illa őzbör finished elt már párszor..ill MD80assal nyomja . . . . .
kijaza endi lettenbics..? ő a postásod..? vagy ő is tűzolto..?
Viktor beszélgessünk... nyomj egy format C kettös pontot.. utána elmondom milyen szép és okos vagy...

fuuuuuuuuuuuuuuuuu dejo kamera az md 80 ... tökre veszek mindjárt egyet... hármat.. egy egész ládával..
endi lettenbics is egy hülye
csak bálint még nem irta meg nekünk amit elküldött a videlyó láttán ..nekik a... fészbukra....
már úgy lehet endi visszaírt a moderátornak hogy..kommutátorozza ki a konvektorokat..
Antigasgas, nem vita inditonak...

abban a kommentben van a lényeg a cikk végén... magyarul nem kell ezeket a dolgokat tullihegni.... felesleges ezeken aggodni...

deha már vita indito, neked leirom mi a véleményem erröl az egészröl...

számomra sántit ezekben az össze esküvés elméletekben mármint a pusztitsuk ki a föld lakosságát tipusuakra gondolok... hogy csunya nagy logikai gixer van benne...

méghozzá az hogy miért akarná a világ vezető mágnásai leszadálni a földi népességet, hiszen az anyival kevesebb adozot, fogyasztot, piacot, háborut stb jelentene, ergo anyival kevesebb bevételt számukra, még a végén kitörne az egyenlőség.. kánaán ilyesmi.. oda a hatalom a sok lé biztositotta jolét ...

a másik..
a globális felmelegedés egy valos probléma, ... DE az egyén ez ügyben kb szinte lepkefing a gatyában anyi ráhatása van... mikor a kiotoi egyezményt a két legnagyobb CO kibocsájto nem irta alá ,az USA, és Kanada...( pontosabban kanada kilépett belőle egyoldaluag tavaly)
és mindehez tegyük hozzá azt hogy a föld éves CO kibocsájtásának 52%-át az USA nyomja ki 308 millio ember, a többi 48%-ot a világ fenmarado lakossága vagyis 6,7 milliárd... elég aránytalan...

tény hogy felmelegszünk, az is tény hogy ezt az emberi tevékenység jol meg gyorsitja...
viszont a föld a felmelegedős-lehülős periodikus változások során a nagyobb részt a felmelegedős oxigén dus korszakokban töltötte....olyan időszakokban amikor semmiféle sarki jég nem volt, a déli sarkon erdőségek voltak stb...

szoval no para... az emberiség hamarabb fogja saját ostobasága miatt leszadálni magát, nem kell hozzá, se üstökös, se maja naptár,se gigamega cunami meg vulkán meg mittudoménmi..
kussolly
brutál nagy B megmondta...a kamera az csak 80ezertől ill a motor csak kéktély...
neked mid van ktm 4 kélly..+md80as..hülye vagy.
nekem már a fele ebből meg van és az md 8van is február elején itthon leszen.
ugyhogy sát ápp. csajos dögök . .
hály brályton.
hát ez az.. használtam van itt kettő is...4000ért alig használtnak mondja....
6300ért az már cserélkhető aksis és 16gbso nem 8as.
nekem déw azt mondta a végefelé csak egy órát birt!szóval az elején mikor új volt símán kibirta a 1,5 órát.. és fel is fér annyi a 8gb-sre!

a multkor olvastam..hogy vannak aksihibás modellek...fent a neten...de ha újat veszek 6hónap garival...csak van gari?
mondjuk ki adja..az aki utána telefonon nem elérhető majd

ettől az egytől félek.. szóval nálad tuti nagy a gsx-r(gixer)
ott csúnya átbajszás van..lehet nekem is marad az új...
1,5óraát tud eleinete! nem 10mp!

bálintnak igaza van ez a két endi lettenbicsler..ha md80as akkor az szar..már az hogy ez is tud ilyet
ha lenne 80ezrem kamerára,akkor nyilván nem ilyet veszek én sem,csak nincs
Nem lesz az rossz,csak úgy kellene megrögzíteni hogy ne rezegjen az a geci konzol,de valahogy megoldom .
Amúgy 6 gigányi videót fölvettem bágerben vele,csak rosszfele nézett,megy fölfele most egy,és azon nem ilyen rezgő.....
mondom Viktor mindenképpen vegyél md-80-at a legjobb kamera a földön... annyira jo mindjárt veszek is egyet...
Dew
én szoktam olvasni Kaiser Árpád-ot... egy igen értelmes embernek tartom, nagy kűzdő, szembeszáll bankokal, kormányal. hajrá hajrá...

ez tényleg vérlázito , kibujik a szög a zsákbol hogy sorsunk jelenlegi igen szar állását főleg a sok hazaárulo politikusnak köszönhetjük... hányok tőlük...
kutyák megsétáltatva..

Ezek láttad már, ez is mind MD80 al készült
http://youtu.be/hz09qEzNJqo
http://www.youtube.com/watch?v...
Napot!
Nem olvastam vissza, úgyhogy sorry, ha esetleg írtad, de:
-Megvetted az MD80-ast?
-Ha igen, kipróbáltad?
-Neked mennyit bír az akksi? Plusz, ha feltöltöd, de csak másnap szeretnéd használni, akkor meddig bírja?
Az enyém vicc kategória, 7 óra töltés után sem jelzi, hogy fullon lenne (elvileg 2-3 óra alatt feltölt), és 7 óra töltés után 5 órával kb 10 mp-et tudok felvenni vele. Használtan vettem, úgyhogy ezek csak az én gondjaim, csak kíváncsi vagyok, az új mennyit bír.
nem vitaindítónak..mi
kb mint mikor a macskát bedobod a kutyakenelbe..nem vitaindítónak csak úgy ..had barátkozzanak össze...össze vannak zárva ..mi baj is lehetne